laki,iako bih se slozio da nisu napali simpatizere, nego iskljucivo one koji su im krenuli u susret i bili spremni da se biju,ne znam na osnovu cega na snimku moze da se zakljuci da su ovi drugi se spremali da napadnu. ne vidim apsolutno nista sto bi to potvrdiolo. napisao si u nekom postu kao baklje i kasevi su dokaz da su bili spremni da napadnu, ja ovde na snimku ne vidim kais ni kod jednog od delija,a na ostalim snimcima takodje to nisam video,video sam kasnije na severu u sukobu sa pandurima da su koristili kaiseve. dok su grobari ovde na istoku to isto radili. sto se tice baklje na ovom snimku se vide dvojica zvezdasa sa bakljama,prva ako se ne varam baklja onog grobara koji je bio nokautiran,i prisao je ovaj lik i pokupio baklju i napao sa njom. drugi je pred kraj snimka gore fakticki u guzvi,medju obicnim ljudima lik je prosao i onda gadjao grobare bakljom. inace odredjen broj zvezdasa koji se tukao na istoku su presli sa severa,kada je sranje krenulo. tako da osim toga sto kazes da se tako pricalo,ja stvarno na snimcima nisam video ni jedan jedini dokaz o nekakvom spremanju za napad.uz to tu je bilo relativno malo delija,pa mi je i taj napad na dosta brojne zabranjene malo nejasan(istina cesto napadaju mnogo malobrojniji,na brzinu napadnu, i pobegnu nazad)...
inace tvrdnju da nisu napadali simpatizere mi je podkrepio i poznanik koga sam danas video,koji se inace i lepo vidi na snimku na samom pocetku tuce,gde se igrom slucaja zatekao. kaze da kada se sve to desavalo on se malo popeo gore,tj sklonio se da ne bude bas u sredistu tuce,stajao je par metara dalje od onog lika sto je nokautirao onog grobara,i kaze kada su naleteli grobari,neki od njih se okrenuo ka ljudima koji su tu bili(simpatizeri) i vikao ima neko ko hoce da se bije.nisam primetio da su ikoga napali ko je mirno stajao...
pfc,ajde objasni mi razliku izmedju te dve majce na slici?