Autor Tema: Grobari  (Pročitano 453812 puta)

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
Odg: Grobari
« Odgovor #900 poslato: Avgust 11, 2015, 03:42 »
Ne vidi ti se druga fotka

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #901 poslato: Avgust 11, 2015, 03:45 »
Kako bre ne vidi?  Do tebe je onda nešto.  :D

Evo screenshot:

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #902 poslato: Avgust 11, 2015, 03:46 »
Večeras pada dogovor da li se ide za MInsk. Problem je što tih 1500 km ne može da se predje u cugu. Bar jedno noćenje u odlasku i jedno u povratku.

Minimum 4 dana
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #903 poslato: Avgust 11, 2015, 03:49 »
Ako se ne ide iz BG, nadam se da će biti naših koji su tamo kao i navijača CSKA, odnosno da će im iz kluba obezbijediti karte.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #904 poslato: Avgust 11, 2015, 03:55 »
Imam ja varijantu kombi 7+1, ali se ovi moji nešto nećkaju
Jedan drugar ide avionom jer ima neke bonuse za milje pa će ga povratna karta izaći nekih 120 eur
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže shorty

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #905 poslato: Avgust 11, 2015, 03:59 »
Laki jel moze nesto vise o Pampiju?Mislim naravno na period od zadnjih 20 godina...Ako je prica za internet naravno

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #906 poslato: Avgust 11, 2015, 04:03 »
Eno ga u Grupi, možeš lično da ga pitaš sve što te zanima  :D

Naravno, nije aktivan na tribini od 90 godine, kada je primat uzeo Čegi
« Poslednja izmena: Avgust 11, 2015, 04:04 Laki »

Van mreže shorty

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #907 poslato: Avgust 11, 2015, 04:06 »
Ok sad vidim po broju prijatelja na FB da je prilicno otvoren  :)
Usput,hvala sto si me ubacio u onu grupu,nestvarno kakvih legendi ima onamo

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #908 poslato: Avgust 11, 2015, 04:10 »
Ok sad vidim po broju prijatelja na FB da je prilicno otvoren  :)
Usput,hvala sto si me ubacio u onu grupu,nestvarno kakvih legendi ima onamo

Ima neverovatnih likova, koji imaju gostovanja više nego ja radnih sati. Likovi 30+,40+,50+ i pojedini 60+

Pampi sada radi kao kondukter (domačin) u vozu. Prilično je otvoren za priču, i ovo druženje sa nama ga je učinilo ponosnijim, i što je najbitnije, vratio se iz ilegale.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #909 poslato: Avgust 11, 2015, 07:29 »
Ide se organizovano u Bjelorusiju.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #910 poslato: Avgust 11, 2015, 07:37 »
Ja cu da se organizujem da odem na JNA, a za Bjelorusiju,kao i za sva gostovanja od picke materine iljada kilometara nemam pare,ne berem ih na drvetu. Ok mi je otici ponekad van, ali brate,ti likovi koji imaju vise gostovanja nego bilo ko od nas radnih sati,sto rece laki, ili se slepaju na agenciju (grobarska majka) ili rade iskljucivo za gostovanja sa partizanom,a u tu vrstu njihove ljubavi prema partizanu opravdano sumnjam.

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #911 poslato: Avgust 11, 2015, 07:45 »
Probaj biciklom.  :cigara:

40 evra je bus za Bjelorusiju.  Nije uračunata cijena karte.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #912 poslato: Avgust 11, 2015, 09:21 »
Probaj biciklom.  :cigara:

40 evra je bus za Bjelorusiju.  Nije uračunata cijena karte.

Iskreno to što je Djuka smislio ne ide mi nikako. Kreće se u ponedeljak, spavanje u busu, stiže se taj dan, par sati pre itakmice, posle utakmice odmah nazad, opet dva dana. Neverovatno iscrpljujuće.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #913 poslato: Avgust 11, 2015, 11:14 »
Pazi, karta će sigurno biti barem 10e, neće Bjelorusi propustiti priliku da zarade. Mora se nešto pojesti i popiti, tako da tih 40e, u suštini naraste na nekih 60-70e.  Jedno noćenje diže cijenu svega za barem 20e, a vjerujem da je prilikom vijećanja da li da se ide ili ne, primarno bilo da cijena aranžmana bude što niža.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #914 poslato: Avgust 11, 2015, 11:17 »
Karta je od 5 do 10 eura. A to su bas kul cijene, dje ces nize i za prevoz i smjestaj.

U mom gornjem postu sam vise mislio na neka druga gostavanja koja su bila prethodnih godina,ne ovo socijalno u Bjelorusiji. Inace sam predlagao drugovima da odemo u Moldaviju par dana da se bahatimo  :klanja:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.