Autor Tema: Grobari  (Pročitano 454653 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: Grobari
« Odgovor #945 poslato: Novembar 27, 2015, 02:19 »

grobari imali bolja izdanja u nemačkoj i holandiji  nego na jna :zbunjen:

Mi na JNA nismo imali dobro izdanje unazad 6 meseci
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #946 poslato: Decembar 08, 2015, 09:42 »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #947 poslato: Decembar 10, 2015, 11:38 »

Krstaš i CG trobojka među Zabranjenima.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #948 poslato: Decembar 10, 2015, 11:41 »
Cijelu utakmicu mi bilo zao sto nisam bas tu na ovom mjestu sa slike... pa da se nocas osjecam sjebanije  :whistling:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #949 poslato: Decembar 10, 2015, 11:52 »
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #950 poslato: Decembar 10, 2015, 11:59 »
Baš me zanima da čujem priču oko ovoga.  Rekoše da su se Njemci nešto kurčili.   A interesantna je i ova zatava ovog lika sa fesom.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #951 poslato: Decembar 11, 2015, 12:08 »
Muska akcija :yawn:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #952 poslato: Decembar 11, 2015, 12:26 »
Početak utakmice, Nemci popalili desetak baklji, zabranjeni iskoristili dim da se privuku, uzmu zastave i pobegnu nazad. Ukupno 4 komada. Popaljeno u drugo poluvremenu.

Sranje akcija, kao što je sve oko Grobara postalo sranje.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #953 poslato: Decembar 11, 2015, 04:29 »
Ja shvatih iz neke priče na netu da su Njemci nešto toboš provocirali... a vidjeh sliku nekog našeg sa raskrvarenom facom...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #954 poslato: Decembar 11, 2015, 09:15 »
Nema provokacije, popalili su bakljke pred početak utakmice što je neko protumačio kao nepoštovanje domaćina. 
Ponavljam. Totalno glupa, besmislena i nepotrebna akcija prema gostima koji to nisu zaslužili.
Čeka se stav uefe da li će nas kazniti zbog toga.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #955 poslato: Decembar 11, 2015, 09:25 »
Šta ima nas da kažnjavaju.  Još ćemo ispasti krivi i za baklje.

Slična se stvar desila i protiv Ludogoreca(poslednja utakmica Zabranjenih, pošto sam bio, sjećam se da je bila baš opaka brojka, ali slabo navijanje), likovi upali sa Istoka na atletsku pa se nikakva prašina nije dizala.
Doduše, tada su "intervenisali" redari.
« Poslednja izmena: Decembar 11, 2015, 09:25 VolimPFC »

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #956 poslato: Decembar 11, 2015, 09:45 »
Uefa je prilično oštra kada je ulazak na atletsku stazu u pitanju, pa još od toga kada proistekne incident, onda je situacija još gora.
Zbog parole protiv totenhema smo imali zatvoren deo tribine.
Protiv ludogoreca je redar oteo otetu zastavu, ali to nije bilo na atletskoj nego na severnoj tribini. Posle su ga zabranjeni jurili pa on nesrećnik pobegao na zapad.

Juče je grobarstvo pokazalo koliko primitivaca, izopačenih degenerika i dileja ima u svojim redovima.
Nekoliko kretenčina je gadjalo igrača koji je vozilom doveden do tunela, sa slomljenom nogom.

Sudije su gadjane sa svim i svačim nakon izlaska sa terena, neće proći ni to nezapaženo.

Ako ćemo po ponašanju, apsolutno i samo jedino južna tribina ne pravi tako velike gluposti i idiotarije. Bar ne da sam ja video.
Istok (naročito), zapad i tvdo krilo zabranjenih su ti koji uvek naprave neku pizdariju. Neverovatno.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #957 poslato: Decembar 11, 2015, 10:53 »
Niti je akcija navijacki nesto znacajna a izostanak reakcije obezbedjenja sigurno ce kostati klub
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #958 poslato: Decembar 11, 2015, 11:02 »
Protiv ludogoreca je redar oteo otetu zastavu, ali to nije bilo na atletskoj nego na severnoj tribini. Posle su ga zabranjeni jurili pa on nesrećnik pobegao na zapad.

Uletjeli su neki klinci i na atletsku ali nisu uspejli da ih skinu jer su sa te strane bile dobro svezane.  :D

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #959 poslato: Decembar 13, 2015, 05:53 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=Z9mtqEnusXM[/youtube]