Autor Tema: Grobari  (Pročitano 454321 puta)

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
Odg: Grobari
« Odgovor #495 poslato: Novembar 26, 2013, 04:44 »
Sve to treba nahvatati pa da jezikom skidaju natpise sa fasada.

Ma nemoj...a od čega će Laki da živi ? ... i jeR ti zaista misliš da ih on ne sponzoriše...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #496 poslato: Novembar 26, 2013, 07:47 »
To svakako. Sam sebi pravi posao. :yes:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #497 poslato: Decembar 14, 2013, 08:56 »
Izgleda je opet izbilo neko sranje među Grobarima, opet se stvaraju neke frakcije i čuda...

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #498 poslato: Decembar 17, 2013, 04:00 »
Barani na ragbiju.

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #499 poslato: Decembar 18, 2013, 11:14 »
Totalni haos u grobarstvu.

zabranjeni se podelili, jedni se vraćaju na jug, drugi ne. Opet podela.
Jug očišćen od agenata(tako kažu) ostala mala ekipa oko Kimija (alcz) ali primat preuzimaju novi navijači partizana (janjičari  :'( [size=78%]) [/size]
JF praktično ne postoji, Š... se povukao, kao i najveći broj ljudi koje poznajem.

Videće se sutra kako stvari stoje. Ili će se isplivati ili će se sve ugasiti. Verujem pre u ovo drugo

A sve je krenulo od nesrećnog Tatona...
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Na mreži Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #500 poslato: Decembar 18, 2013, 11:59 »
  kod vas nikad nije dosadno ... :zbunjen:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #501 poslato: Decembar 18, 2013, 12:29 »
A vala nije ni kod vas, samo što se kod vas dešavanja dogadjaju na "višem nivou" u klubu.

Viši nivo pod navodnicama jer je pilićarski, ljigav i besraman.
Isto kao i kod ovih, samo što su u prednosti zbog ranjavanja, prebijanja i šamaranja.

Ko li će izaći kao pobednik?
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Na mreži Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #502 poslato: Decembar 18, 2013, 01:23 »
A vala nije ni kod vas, samo što se kod vas dešavanja dogadjaju na "višem nivou" u klubu.

Viši nivo pod navodnicama jer je pilićarski, ljigav i besraman.
Isto kao i kod ovih, samo što su u prednosti zbog ranjavanja, prebijanja i šamaranja.

Ko li će izaći kao pobednik?
to je za drugu temu, ovo je valjda o navijačima !
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #503 poslato: Decembar 18, 2013, 04:11 »
Eh...eto tako. Steta. Vrijeme ce pokazat da je ovo bila greska,ali mlijeko je prosuto,sad nista.

Drago mi je sto je cini mi se vecina cg ekipe ostala na istoku,kakav god da bio posle ovoga,jedno je sigurno - na njemu su ostali oni koji najvise vole Partizan,oni koji su prvo Partizanovci,pa Grobari.

Ovima sto su se vratili puno srece u pokusajima da nesto promijene,trebace im itekako,ali mislim da ce lagano da se utope u kaljugu koja je na jugu.Ovo je deza vu,jasno je sta ce se desiti,nije bas da ljudi ne znaju.

Citat
Braco, Grobarstvu u celini je potreban jedan kompletan restart,jedno novo budjenje i da se krene sve ispocetka od nule bukvalno.Svi smo svedoci najgoreg doba u istoriji za Grobare.Danas smo ljudima sa Juga predocili nase vidjenje kako do povratka jedino moze da dodje.Ne bih trebao ovde da pisem sve to,ali barem ste to zasluzili.
1.Zastava  Na jugu da stoje samo zastave Grobari i pored nje Perovic Ivan,Vujovic Zoran,Borba za pravdu,zastava za Kosovo(sve ostale zastave se sklanjaju za sva vremena)
2.Da nema javne podrske ljudima koji su ucestvovali u ubistvu Ivana Perovica.Kad kazem javne mislim na bilo sta sto ima veze sa tribinom(parole,forum)
3.Grafiti Da se na jugu uklone svi grafiti grupa i da se urade grafiti iskljucivo Grobarski,ili likovi pokojnih legenda juga poput Belgije,Mirka,naravno i Perovic Ivana na ulazu L.
4.Uprava Jedan nas covek i jedan sa juga da ima kontakt u vezi svega
5.Gasenje i ovog i jf foruma i pravljenje jednog zajednickog
6.Kreativan tim Takodje pola pola
7.Gostovanja Ekipe da idu iskljucivo u privatnoj reziji(bez pratnje)
8.Butik i brendiranje Totalno izbacivanje sa tribine stvari od cije prodaje jedini profit ima samo jedan covek(Klempavi).Prodaja od koje ce samo tribina imati korist(sve ce biti transparentno).

Braco znam da ste se na istoku osecali kao kod kuce,kao sa pravom bracom,ali moramo da budemo realni i da sagledamo stvarnost onakvom kakva je,a ona je po sve nas zajeno mnogo losa,a buducnost nam je jos neizvesnija.Mi svi zajedno odlucujemo sudbinu celog Grobarstva,a iskreno ovo je mozda poslednji voz da se nesto uradi po tom pitanju.Jug je sklonio sve one zbog kojih je ova podela i pocela,videcemo da li su spremni da pristanu i na ove da kazem zahteve,ne smemo dozvoliti da se na jug vrate upravo oni koji su izvor svih podela do sad,jer sa njihovim eventualnim vracanjem prisustvovacemo konacnom unistenju Grobarstva.
Kopromisi su najgora stvar u zivotu i ni sam nisam mogao da zamislim da cu doci do toga da i sam cinim upravo jedan,ali ovde nisam bitan ja,niti bilo ko od nas,bitna je buducnost cele tribine.Neko bi rekao sta je to nama falilo na Istoku do sad?Sto se tice izgleda tribine,navijanja,parola,casopisa....nista,ALI!!!!Ali iskreno sami nismo dovoljno jaki da se odupremo danima koji dolaze(hapsenja,zabrane,cigani).Grobarstvo mora da krene od nule,i samo tako ce napredovati,ovako ce se kriza jos vise produbljivati i bice sve gore.Uvek sam vas nazivao bracom,tako sam stvarno i mislio i mislicu.Voleo bih da u sto vecem broju na tom jugu imam te iste burazere pored sebe.Postujem svaciju odluku ko ne bude hteo da nam se pridruzi,ali samo jedno treba da vam napomenem,sama rec Grobari je veca i od juga i od istoka,kompase smo i jedni i drugi pogubili u ove 3 godine,zadnji je trenutak da nam jedini orijentir bude samo spas Grobarstva.Ko god od vas braco bude sumnjao u namere i cast mene i ljudi za koje mislite da smo uradili neki dil ispod zita,pozivam vas da dodjete,zivite samnom,videcete da se nista nije promenilo.Znam da mislite da ovom odlukom mozda gubimo,ali ne shvatate da s njom Grobarstvo pobedjuje.Mozak mora da bude uvek otvoren za neke novine,znam da su vam u ovom trenutku,te stvari nezamislive,ali ne budite uski i zatvoreni(nepoverenje je tu sa svim pravom),ne smemo da dozvolimo da budemo svrha sami sebi,to bi nas i da ostanemo svi na Istoku unistilo.Milion puta je na ovoj temi ovde postavljeno pitanje koji je nas cilj,cemu stremimo,da li smo se izgubili od pocetnih stvari zbog kojih smo se okupili?Smatram da za ove 3 godine smo promenili 3 garniture ljudi,i da ovi poslednji ni ne znaju ko su oni protiv kojih se bore(u glavama).Ljudi imaju misljenja o nekom po stereotipima,po onome sto smo im servirali,iskreno sam i sam veliki krivac za to.Mislim da sa ovim stavkama koje smo predocili jugu smo najblizi onome za sta smo se borili.Izvinite sto sam malo oduzio sa ovim postom,smatram da zasluzujete da sve znate.

Ni pola ovih zahtjeva nece biti ispunjeno.To je surova istina.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #504 poslato: Decembar 18, 2013, 04:14 »
Eh...eto tako. Steta. Vrijeme ce pokazat da je ovo bila greska,ali mlijeko je prosuto,sad nista.

Drago mi je sto je cini mi se vecina cg ekipe ostala na istoku,kakav god da bio posle ovoga,jedno je sigurno - na njemu su ostali oni koji najvise vole Partizan,oni koji su prvo Partizanovci,pa Grobari.
da ljudi ne znaju.

ako mislis na PG da,ali ostali gradovi su na jugu...NK,BA,Tivat,Pljevlja...
« Poslednja izmena: Decembar 18, 2013, 04:14 shorty »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #505 poslato: Decembar 18, 2013, 04:19 »

Pa oni su i ranije vecinski bili na jugu.

U svakom slucaju,ne vidim nijednu pozitivnu stranu ovoga,ali odavno se nista pozitivno ne dogadja medju navijacima Partizana,tako da smo navikli.

Mada,realno,veca bi fora bila da su se sad svi podijelili na 3 frakcije,ovako je monotono  :D

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #506 poslato: Decembar 18, 2013, 05:12 »
Svi su se "vratili" izuzev G-BGD...
A na prošlom vraćanju bili su prvi.

koga god da sam pitao šta misli, svi glavom odmahuju... barem ovi stariji
U svakom slučaju puno sreće povratnicima i da urade nešto korisno za početak, a to je da ni jedna prolivena krv ne bude...

.....za sve ostalo.............. tu je mastercard

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #507 poslato: Decembar 18, 2013, 05:16 »
Svi su se "vratili" izuzev G-BGD...

To da,sve bitnije grupe su se vratile.
Ostali su pojedinci,kojih se za godinu dana niko nece ni sjecat.

Bas me interesuje ko ce sad da pojede vece govno,ovi sa juga ili povratnici...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #508 poslato: Decembar 18, 2013, 06:56 »
Ko su "povratnici", prepostaljam da su "povukli" SF i Kontra?

I šta se dogodilo na turniru u malom fudbalu koji su organizovali Grobari u Subotu? Koje su se ekipe potukle? Laki, imaš li kakve informacije? Pošto ovakve stvari možda i nisu za forum, može i na pm.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #509 poslato: Decembar 18, 2013, 09:09 »
Javiću ti sutra.