Autor Tema: KK Crvena zvezda Beograd - 2011/12  (Pročitano 187769 puta)

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda Beograd - 2011/12
« Odgovor #195 poslato: Novembar 19, 2011, 08:53 »
Trener 'crveno-belih' je pesimista što se tiče potencijalnih pojačanja tokom sezone, a objasnio je i zašto.

"Niko neće da igra u Zvezdi. Imali smo listu pojačanja, ja sam pričao sa dva igrača, a jedan mi je rekao da ima loša iskustva u Zvezdi. Drugi mi je rekao da se plaši za sigurnost. Svi igrači hoće u Partizan jer vide priliku za lični prosperitet. Tamo je pozitivan ambijent i žele da dođu i naši igrači i stranci. Teško da će biti pojačanja ove godine".

:))

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #196 poslato: Novembar 19, 2011, 08:55 »
Он је убачен елемент из Партизана, 100%!
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #197 poslato: Novembar 19, 2011, 11:23 »
Pa Pesic nam je i uljepsao onu titulu...da nismo igrali majstoricu,ocjesaj bi bio skroz bezveze.On je odlicno odradio posao zbog kojeg smo ga ubacili  ;D

Ove sezone se nesto zajebava,ko zna sta je smislio  ;D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #198 poslato: Novembar 20, 2011, 12:42 »
Ne zajebavajte se na ovoj temi!

Van mreže Nolle

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #199 poslato: Novembar 20, 2011, 12:19 »
Izuzetno sam razočaran, ali i dalje imam poverenje u Karija. Imamo najboljeg aktivnog trenera u Evropi uz Žoca, prošle godine igrao TOP 8 EL sa Valensijom, vreme ga sigurno nije pregazilo !

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
KK Crvena zvezda Beograd - 2011/12
« Odgovor #200 poslato: Novembar 20, 2011, 01:43 »
Plasim se da je on tu nemocan

Van mreže Patriots

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #201 poslato: Novembar 22, 2011, 01:47 »
Zamisli igraci dolaze u Partizan ?  :eek: Pa tri igraca Partizana primaju vise nego ceo tim Zvezde... Sto se tice igre Zvezde Pesic je to najbolje objasnio kada je rakao da Zvezda nije ispunila bonus u prvoj i cetvrtoj cetvrtini, a Radnicki im je ubacio po 30-ak poena. Neverovatno

Van mreže luidjilamonika

• Mlađi član
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #202 poslato: Novembar 22, 2011, 02:52 »
Zamisli igraci dolaze u Partizan ?  :eek: Pa tri igraca Partizana primaju vise nego ceo tim Zvezde... Sto se tice igre Zvezde Pesic je to najbolje objasnio kada je rakao da Zvezda nije ispunila bonus u prvoj i cetvrtoj cetvrtini, a Radnicki im je ubacio po 30-ak poena. Neverovatno

a trener zvezde prima kao 3 igraca kkp i ceo strucni stab,pa ti vidi...
Otišo si Dule, ostala je muka,
samo lepe uspomene kako radi struka.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #203 poslato: Novembar 22, 2011, 03:28 »
Igrači traže više para da bi igrali u Zvezdi nego bilo drugde. Nisu ludi, vide da se raniji dugovi ne isplaćuju, sigurno neće da rizikuju sezonu, pa da i oni ostanu kratki.
 Varda je najbolji primer, otišao u Olimpiju za manje para nego što ste mu vi nudili (za 20 000 evra manje) , a on je od vas tražio 50 000 više nego što ste vi ponudili.

Van mreže Patriots

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #204 poslato: Novembar 23, 2011, 01:12 »
Eto i vi pricate da je ovo Zvezda samo vama kad odgovara  ;D Kad vam ne odgovara onda je FMP, sto se placanja tice kome je to od igraca Covic ostao duzan ? ;) A Varda je vas i uopste mi nije zao sto nije dosao, mozda je to sto je Partizanovac bio razlog da ne dodje vec da trazi vece pare, a mozda je mislio da ce Cova da ga pretplati kao sto su pretplacivali igrace u Zvezdi prethodnih sezona pa se zeznuo.

a trener zvezde prima kao 3 igraca kkp i ceo strucni stab,pa ti vidi...

Pa znam i ja da Pesic ima veliku platu i da je i to jedan od razloga sto nemamo jaci tim po imenima, ali ako Covic zeli da napokon maksimalno iskoristi potencijal iz mladjih kategorija takav trener mu je potreban.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #205 poslato: Novembar 23, 2011, 09:02 »
pesic je u proslom mandatu,samim otkrivanjem bjelice i njegovim napredovanjem,fakticki otplatio svoju platu za tu sezonu...kao sto rece patriots,sa njim igraci vise napreduju,posebno mladi,i to ulaganje u njegovu platu se i te kako isplati...
a ponovo je glupo porediti zvezdin i partiizanov budzet,jer partizan ima visestruko veci budzet,sve kada se racuna i pesiceva plata...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže brzojav

• Mlađi član
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #206 poslato: Novembar 23, 2011, 10:08 »
Bez namere da provociram Covicev potencijal mladjih kategorija nije polozio ispit.
Ne u smislu stvaranja igraca nego zadrzavanja istih.
To ima svoje objasnjenje.Kako dolazis do igraca tako ih i gubis.Kad se tome pridoda sam nacin funkcionisanja njegove skole,akademije (nazovite to kako hocete) onda izvlacimo vise negativnih nego pozitivnih stvari.Ne odlaze dzaba deca ako im se ukaze prilika.Nesto tu ne stima,da li sveukupni odnos ili mozda sansa za napredovanje nakon 18 godine ( u smislu menjanja trenera ko carapa i nacin na koji se menjaju) ili mozda sami ciljevi kluba kojima ti mladi igraci nisu zadovoljni.

Najnoviji primer imate upravo sada.Bez namere da placem nad sudbinom tih mladih ljudi,jos manje nad sudbinom i politikom vaseg kluba stavite se u polozaj Nedovica i Cvetkovica gde oni sveukupno imaju 5 min. po tekmi a ostalih 35 Popovic i Covic pa tu mogu da ubrojim i Lazica koji je ispodprosecan igrac.
Sta je sad u njihovim glavama to samo oni mogu da znaju al nama je lako da saberemo dva i dva a oni nisu glupi.

Ako je vec ova sezona proglasena onom za uigravanje,bez ciljeva i opterecenja titulom i trofejima onda njih dvojica moraju imati bar po 15 min. u proseku. Ako ih uskoro ne dobiju otici ce u neki Ostende ili Azovmas a sami znamo kakve su sasne da tamo nesto nauce i napreduju.
« Poslednja izmena: Novembar 23, 2011, 10:10 brzojav »
Zabranjeni !!!

Van mreže luidjilamonika

• Mlađi član
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #207 poslato: Novembar 23, 2011, 12:29 »
pesic je u proslom mandatu,samim otkrivanjem bjelice i njegovim napredovanjem,fakticki otplatio svoju platu za tu sezonu...kao sto rece patriots,sa njim igraci vise napreduju,posebno mladi,i to ulaganje u njegovu platu se i te kako isplati...
a ponovo je glupo porediti zvezdin i partiizanov budzet,jer partizan ima visestruko veci budzet,sve kada se racuna i pesiceva plata...

ne kazem ja da nema..nego samo konstatujem neke cinjenice.
inace,naravno da je isplativo kada imas takvog trenera uz ciji rad talenti mogu da napreduju i samim tim dizu sebi cenu..ali mislim da imate problem sto je ovo jedna od najnetalentovanijih covicevih ekipa ikada..a uz to,talenti kao sto su nedovic i cvetkovic (za sada) nemaju adekvatne uloge u timu.mozda je to deo nekog prevaspitanja by Kari..ali tako stvari trenutno stoje..sto ne znaci da se nece promeniti.
tu su jos dva solidna igraca-milutinovic i subotic(mislim da ce ovaj uspeti jer mi deluje kao borac)...ostatak tima ili mator ili nije vredan pomena u kategoriji ja imam talenat..
Otišo si Dule, ostala je muka,
samo lepe uspomene kako radi struka.

Van mreže Bodi Bond

• Mlađi član
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #208 poslato: Novembar 24, 2011, 04:47 »
Da se uspeva u košarci samo zato što si borac onda bi postojalo mnogo fenomenalnih košarkaša. ;) Nego, Dule nas/vas je navikao na mesarsku košarku i na borce pa svako ko nije takav ne može da uspe. A evo recimo kurcobolni Teo je za klasu, najmanje, bolji od svih igrača koji su izašli iz Partizana u poslednjoj deceniji, izuzev Vujanića i Pekovića, ako računamo da je Vujanić izašao iz Partizana... Nije mi namera da merim ko je kakav igrač, samo htedoh da kažem da borbenost i to što neko grize nije garant da je on za košarku. Subotić je mlad, jako mi se sviđa kako deluje na terenu, ali recimo Zvezdu svi pune preko njega... Ima tu da se teđe i pitanje je da li može da se napravi dobar igrač od njega. Što se tiče Cvetkovića jbt on ima 18 godina, šta očekujete. Ima da peva ako uđe na nekoj utakmici. Na stranu to što ja mislim da on i nije toliko talentovan koliko se priča, ali se ovde piše kao da on zaslužuje da igra drugog pleja Zvezde.

Ako Karija zadrže u Zvezdi dovoljno dugo sa generacijom '95 ima čudo da napravi, samo neka su ta deca zdrava.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #209 poslato: Novembar 28, 2011, 01:49 »
Зашто? У коментарима на ову вест пише да је због туче са Пешићем. WTF?

Citat
Звезда Београд раскида уговор са Морисоном?   

Црвена звезда Београд, како незванично сазнајемо, раскинуће уговор са Американцем Адамом Морисоном. Званична потврда од клуба са Малог Калемегдана очекује се у току дана.

Морисон је за Звезду  одиграо осам утакмица и бележио је просечно 15,5 поена по мечу, три скока и 1,5 асистенција.

Журнал
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!