Autor Tema: KK Crvena zvezda Beograd - 2011/12  (Pročitano 187989 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda Beograd - 2011/12
« Odgovor #225 poslato: Decembar 07, 2011, 02:37 »
Prvi meč koji sam gledao opušteno jer sam znao da nemamo šta da tražimo...
Iznenadio sam se pre svega u dobrom pristupu igri,želji i borbenosti svega je bilo što nam je do sada falilo....nadam se nastavku igre u odbrani na ovakvom nivou pa do Nove Godine MOŽDA i pobedimo koju. :clap:

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #227 poslato: Decembar 08, 2011, 03:05 »
Citat
Omar Tomas novi član Crvene zvezde?  Novosti online | 08. decembar 2011. 13:50 > 14:16        | Komentara: 0   Dobili smo ponudu njegovih menadžera i to je jedan od igrača koje pratimo - kaže direktor crveno-belih Davor Ristović. Zbog lažnog pasoša Slovenije Tomasu je propao transfer u Montepaski

Amerikanac sa slovenačkim pasošem Omar Adbul Tomas (29 godina, 195 cm) do kraja sezone 2011/12. bi trebalo da nosi dres Crvene zvezde Beograd! Transfer bi mogao da se realizuje u toku dana.

- Dobili smo ponudu njegovih menadžera i to je jedan od igrača koje pratimo - rekao je Davor Ristović, direktor Crvene zvezde Beograd.

Prošlu sezonu odlični krilni košarkaš je proveo u Avelinu i bio je drugi najkorisniji igrač prvenstva Italije, a nedavno je trebalo da se preseli u Montepaski iz Sijene, ali je transfer stopiran u poslednjem trenutku jer se ispostavilo da Amerikanac ima lažni pasoš Slovenije.

Tomas je dobio zabranu igranja u Italiji do aprila 2013, ali ga to ne sprečava da bude nekog kluba van Apeninskog poluostrva.

Amerikanac je prošle sezone imao učinak od 17.5 poena, 6 skokova, 1.5 asistenciju i 2.5 ukradenih lopti po utakmici.

U karijeri je igrao još na Filipinima i Francuskoj, a od 2006. je u Italiji.   

videcemo dal od ovog ima nesto...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Patriots

• Član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #228 poslato: Decembar 08, 2011, 04:30 »
Pa zasta su onda potpisivali Vasica ??? Opet ce se nagomilati igraci na bekovskim pozicijama, a Zvezdi skripi u reketu...
« Poslednja izmena: Decembar 08, 2011, 04:32 Patriots »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #229 poslato: Decembar 08, 2011, 08:17 »
ovaj je 3,ne 2.pri cemu po meni nepotrebno nam je pojacanje na toj poziciji.nek igraju nedovic i milutinovic,uz lazica,i vasica,to je po meni sasvim dovoljno na 2 i 3.mnogo nam je potrebnija petica ili 4 na 5(tipa roberts),pa i plej...
« Poslednja izmena: Decembar 08, 2011, 08:18 NenadBG »

Van mreže Patriots

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #230 poslato: Decembar 10, 2011, 01:22 »
Opet smo se potpuno raspali u odbrani, iskusni tandem "brace Popovic" je ubedljivo najgori bio na terenu...

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #231 poslato: Decembar 10, 2011, 03:33 »
Opet smo se potpuno raspali u odbrani, iskusni tandem "brace Popovic" je ubedljivo najgori bio na terenu...

Sad sam gledao snimak....i mogu samo da se složim sa tobom.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #232 poslato: Decembar 14, 2011, 11:21 »
dok ne bude i zvanicno ne verujem...
Citat
Zvezda angažovala Tomasa 

Novosti online | 14. decembar 2011. 10:01

Američki bek, koji se prethodnih dana pominjao kao moguće pojačanje crveno-belih, trebalo bi tokom dana da stigne u Srbiju kako bi i zvanično postao član Crvene zvezde Beograd

Crvena zvezda Beograd i Omar Tomas postigli su dogovor, pa će američki bek u narednom periodu nositi crveno-beli dres.

Kako prenosi košarkaški portal Sportando, igrač, koji je minule sezone bio najbolji pojedinac italijanskog šampionata, tokom dana bi trebalo da sleti na aerodrom „Nikola Tesla“, posle čega bi trebalo da usledi potpisivanje ugovora i promocija Tomasa u novog člana crveno-belih.
Podsetimo, Tomas (1982, 196 cm) je prošle sezone proglašen za najkorisnijeg igrača Palakanestra, jer je kao član Avelina po meču prosečno postizao 17.7 poena uz šest skokova.

Ipak, posle sjajne sezone američkom košarkašu je propao transfer u Sijenu, jer ga je košarkaški savez Italije suspendovao na 16 meseci zbog korišćenja lažnog slovenačkog pasoša.
To, međutim, nije bila prepreka čelnicima Crvene zvezde Beograd da angažuju nekadašnjeg igrača francuskog Orteza, pošto se suspenzija odnosi samo na italijanski šampionat, pa je i FIBA dala zeleno svetlo da se ovaj transfer realizuje.

« Poslednja izmena: Decembar 14, 2011, 11:28 NenadBG »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #233 poslato: Decembar 14, 2011, 02:05 »
trebalo bi da je i zvanicno,potvrdio je za mondo ristanovic,koji je valjda direktor u klubu,u svakom slucaju zamenio je rasu radovanovica,i uz covica glavni covek kluba...

ocigledno za nase zuslove odlican igrac,prosle godine mvp italijanskog prvenstva, preko 17p prosek i 6skokova,iako je visok ispod 2m.po visini je ocigledno bek,ali svi koji su ga gledali kazu klasicna trojka...vise bih voleo da smo doveli 4,tj 4 na 5,ali svaki kvalitetan i dobar igrac nam puno znaci...
« Poslednja izmena: Decembar 14, 2011, 02:06 NenadBG »

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
KK Crvena zvezda Beograd - 2011/12
« Odgovor #234 poslato: Decembar 14, 2011, 02:05 »
To je veoma dobro pojacanje. Neophodna su pojacanja da ne bi bili poslednji

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #235 poslato: Decembar 14, 2011, 05:24 »
Pominje se i Marko Jaric
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #236 poslato: Decembar 15, 2011, 10:52 »
Citat
Tomas: Pešić je legenda

Omar Tomas doputovao je u Beograd. Letom preko Minhena novo pojačanje Crvene zvezde stiglo je na beogradski aerodrom gde ga je dočekao direktor kluba Davor Ristović i nekoliko novinara i fotoreportera. Tomas je na poklon odmah dobio Zvezdin šal i potom je ljubazno odgovarao na pitanja novinara pokazavši da dobro zna gde je došao:
 - Znam da je Crvena zvezda klub sa velikom tradicijom u kome su igrali sjajni igrači. Znam i da trenutno rezultati nisu najbolji, ali nadam se da ću moći da pomognem i da ćemo Zvezdu vratiti tamo gde bi trebalo da bude i gde je bila kroz istoriju – počeo je priču Tomas na aerodromu Nikola Tesla.
 Tomasa je posebno obradovala činjenica da će sarađivati sa trenerom Svetislavom Pešićem sa čijim radom je dobro upoznat:
- Znam da je trener legenda. Nažalost, ovaj njegov tim se muči jer je veoma mlad. Verujem da će tu moja uloga biti najvažnija, da pomognem svojim iskustvom.
 Omar Tomas već dugo igra u Evropi pa ne bi trebalo da ima mnogo problema sa adaptacijom:
- Znam kako se igra u Italiji. E sada, na srpsku košarku ću verovatno morati malo da se priviknem. Videćemo kakvo je suđenje i biće mi potrebno malo vremena da se prilagodim.
 Na pitanje da li zna kakav je kvalitet Jadranske lige, Tomas je odgovorio?
 - Na to pitanje ću moći da odogovrim kada bude odigrao nekoliko mečeva.
 Šta navijači Crvene zvezde mogu da očekuju od Omara Tomasa?
 - Strast u igri. Čvrst sam igrač, nadam se da ću doneti nova uzbuđenja i da će navijači biti zadovoljni što sam član tima.
 Omar Tomas će u petak obaviti lekarske preglede, ali neće biti na raspologanaju treneru Pešiću na meču sa Širokim. Američki internacionalac debitovaće u večitom derbiju protiv Partizana:
- Od početka karijere sam igrao protiv velikih timova. Znam da će moja prva utakmica u Srbiji biti u „neprijateljskom“ okruženju. Videćemo šta će se dogoditi – konstatovao je Tomas.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #237 poslato: Decembar 17, 2011, 03:36 »
Dobro je što sam juče odgledao samo 4 zadnje minute utakmice kad smo lomili rezultat....pošto vidim da smo ljosnuli po običaju u trećoj.
Dobro je....pobeda...dobar Milutinović i Popović ostali prosek...s tim da me i dalje nervira sinko jedinko.... :kafa:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #238 poslato: Decembar 17, 2011, 11:32 »
konacno pobeda.mogla bi puno da znaci da ovi nasi konacno pocnu nesto da igraju,jer ovo do sada je katastrofa.imamo ogromne padove i crne minute i protiv najslabijih protivnika.juce popovic i milutinovic odlicni,nedovic tu i tamo solidan,mile ilic katastrofa.odbrana posebno od pika katastrofalno losa,tako su nas i napunili,kad centar ostane na beku,a njegov igrac se sam spusti pod kos,centar se ne vrati na vreme sa iskakanja,a ostali ne pomognu.ocigledno pesic insistira na tom pomaganju centara i njihovom iskakanju na bekove,jer nemoguce da bi nekoliko centara u odbrani insistiralo na tome,da pesic to ne trazi,ali mi to katastrofalno lose igramo,a pesic se ocigledno tvrdoglavo drzi toga...

Van mreže Nolle

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #239 poslato: Decembar 21, 2011, 11:33 »
Dobijamo li mi komšije u nedelju ?

:yes: