Autor Tema: KK Crvena zvezda Beograd - 2011/12  (Pročitano 187875 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda Beograd - 2011/12
« Odgovor #240 poslato: Decembar 23, 2011, 06:16 »
Ma jok silovaće nas....iskaliće sve frustracije na nama. :kafa:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #241 poslato: Decembar 23, 2011, 06:25 »
sada mislim da je sve moguce,pa cak i ono sto se do juce cinilo neverovatno-da dobijemo.tj moguce je kao sto ladja kaze,da oni sve svoje frustracije na nama iskale,moguc je poraz u neizvesnoj zavrsnici,kao i pobeda(jedino sto jeste nemoguce je da mi ubedljivo pobedimo)...
partizan je u kurcu,to je jasno,kako sto se tice forme,tako i psihicki,i ako je ikako moguce bilo bi dobro to iskoristiti.
naravno partizan je i dalje dosta jaci tim,i veliki favorit,ali favoriti ne dobijaju uvek...
« Poslednja izmena: Decembar 23, 2011, 08:39 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Patriots

• Član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #242 poslato: Decembar 25, 2011, 01:31 »
Kakvo silovanje i iskaljivanje frustracija ?? Za tako nesto trebas da budes jak, a to ovaj tim Partizana nije. Da im je Pekovic tu verovatno bi bilo 20-ak razlike za njih jer im je on bio tim. Ako nije on davao poene, onda je otvarao poene drugima. Drugi igraci su pored njega izgledali bolje, zbog koncetracije odbrane na njemu ostajao im je otvoren prostor na sutu za 3 ili je on otvarao prostor pod kosem za ulaz. Ne vidim ni najmanji razloga da se treba plasiti silovanja od ovakvog Partizana. Cak sta visi siguran sam da Kari nece propustiti priliku da dobije ovakav Partizan. Razlika u igrackom kadru je mala, a pritisak i kvalite trenera su na strani Zvezde !

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #243 poslato: Decembar 25, 2011, 06:12 »
Kakvo silovanje i iskaljivanje frustracija ?? Za tako nesto trebas da budes jak, a to ovaj tim Partizana nije. Da im je Pekovic tu verovatno bi bilo 20-ak razlike za njih jer im je on bio tim. Ako nije on davao poene, onda je otvarao poene drugima. Drugi igraci su pored njega izgledali bolje, zbog koncetracije odbrane na njemu ostajao im je otvoren prostor na sutu za 3 ili je on otvarao prostor pod kosem za ulaz. Ne vidim ni najmanji razloga da se treba plasiti silovanja od ovakvog Partizana. Cak sta visi siguran sam da Kari nece propustiti priliku da dobije ovakav Partizan. Razlika u igrackom kadru je mala, a pritisak i kvalite trenera su na strani Zvezde !

Sve to stoji što si napsao,ali si zaboravio da mi imamo jednog i pola centra!Popović igra toplo-hladno a Jao Mile je u žalosnom stanju(neću reći formi jer to ne zaslužuje reč "forma")kao i predhodnih 8 i kusur godina uništiće nas pod košem pa i mlitavi Raduljica će protiv nas da se iskaže...

Svaki poraz ispod 10 razlike je uspeh.

Van mreže Patriots

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #244 poslato: Decembar 25, 2011, 06:48 »
Raduljica ne moze sam da iznese reket, on jednostavno nema taj kvalitet. Potencijal je imao ali je jos u FMP-u pokazao da verovatno nikad taj potencijal nece pretvoriti u kvalitet. Njegova je sreca sto su centri deficitarni pa on i takav kakav je predstavlja solidno resenje. Ja sam jos na pripremnim utakmicama Partizana rekao da on nece dominirati kad pocene sezona kao sto je to radio u predsezoni. Partizan je proslih godina redovno imao dominaciju u reketu zbog snaznih petica ali i kvalitetnih cetvorki, a Partizan ove godine ne da nema kvalitetnu cetvorku nego je nema uopste.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #245 poslato: Decembar 25, 2011, 07:33 »
ima macvana,i on sada posle nove godine ce igrati i jl,i naravno tu je i za domace prvenstvo...

Van mreže Patriots

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #246 poslato: Decembar 25, 2011, 07:59 »
Pa mi pricamo o ovoj utakmici u kojoj nece igrati ;)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #247 poslato: Decembar 25, 2011, 08:57 »
Razlika u kvalitetima mala...ako ti je tako lakse,onda ok.

Znamo da smo mi losi,ali poredjenje sa vasim timom kojeg deru uzduz i poprijeko juge uopste ne pije vodu.

Zivi bili pa vidjeli,sezona je tek na pola.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #248 poslato: Decembar 25, 2011, 09:07 »
realno zvezda nije ni blizu tako losa koliko lose igra...mada je teren merilo...

Van mreže Patriots

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #249 poslato: Decembar 25, 2011, 09:34 »
Ocekivao sam da ce Kari ovu utakmicu odigrati maksimalno ozbiljno ali ocigledno da on idalje isprobava nesto sa Zvezdom... Drugo objasnjenje nema za to sto u 30 minuta nije odigrao ni minut zonu koje se cak i Skariolo setio i dobio Partizan...

Faul ne brini pokazace ti se u NLB ligi koliko ste jaki cim pocne drugi deo sezone ako ne dovedete pojacanja

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #250 poslato: Decembar 25, 2011, 09:58 »
Da,da,Kari neoziljno isprobava bas protiv Partizana.Vala ste blizu kvalitetom u pi*ku materinu.Kapiram ja da te ponijelo nase ispadanje,prvi put posle 5 godina postoji brisan prostor za pljuvanje KK Partizan,ali malo realnosti.

Eto slozili smo se bar oko jednog,vrijeme ce pokazati.

Iscudjavao si se i za hendikep pa ga ja bogami ubodoh  ;)
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Patriots

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #251 poslato: Decembar 25, 2011, 10:05 »
Ja nisam rekao da je Kari neozbiljan! Kari je izuzetno ozbiljan u onome sto je rekao da radi kad je dosao u Zvezdu, a to je da ce mu ova sezona posluziti za slekciju igraca ! I vidi se i po ovoj utakmici da on gleda sta od koga igraca moze da dobije, jedini je on koji nije postavio zonu protiv Partizana jer u zoni verovatno ne bi mogao da vidi individualne kvalitete nekih igraca u odbrani. Uostalom nemam pojma o cemu on razmislja ali niko kome je pobeda u prvom planu protiv Partizana ne igra utakmicu bez zone !

Van mreže luidjilamonika

• Mlađi član
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #252 poslato: Decembar 25, 2011, 10:08 »
Ocekivao sam da ce Kari ovu utakmicu odigrati maksimalno ozbiljno ali ocigledno da on idalje isprobava nesto sa Zvezdom... Drugo objasnjenje nema za to sto u 30 minuta nije odigrao ni minut zonu koje se cak i Skariolo setio i dobio Partizan...

Faul ne brini pokazace ti se u NLB ligi koliko ste jaki cim pocne drugi deo sezone ako ne dovedete pojacanja

Kari nikad ne igra zonu..
To mu nije bila opcija ni u mecevima play off-a protiv vas iako smo i te godine imali problem da napadamo zonu...
Otišo si Dule, ostala je muka,
samo lepe uspomene kako radi struka.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #253 poslato: Decembar 25, 2011, 10:14 »
A i vala bi ga bas spasila zona u utakmici u kojoj Dragan Milosavljevic (da,da,on) sutira trojke 5/6,Kecman je daje od tablu,upada i Bozicu,kao i sinu sa jedva 18 godina...

Ovo definitivno nije bila utakmica za isprobavanje, uostalom,nisam do sad vidio da neki kosarkaski trener ne ide na pobjedu.

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
KK Crvena zvezda Beograd - 2011/12
« Odgovor #254 poslato: Decembar 25, 2011, 10:20 »
Zvezdi treba 3 igraca da bi bila konkurentna. No, nece ispasti zvezda, nece biti poslednja ali borba za 3 mesto u srpskoj ligi ce biti opasna