Sjecam se cetinjana dok sam snimao utakmice, psuju, jebu majke, oceve, kopaju mrtvu djecu, zakazuju sudiji tamburu posle utakmice, mnogo su prgavi.
Sto se Rozaja tice, drug dok je igrao odbojku je gostovao njima gore. Kaze, hala puna, po coskovima terena stoje gledaoci, kad odes da serviras gadju te svim i svacim,pljuju po ledjima...par puta su se u toku utakmice zalili sudiji na sta je lik rekao, ajde zavrsavajte ovo da bjezimo, ni meni se ne ostaje odje

Uglavnom, u jednom momentu su dosla dvojica policajaca u halu, vidjeli kolko je sati i otisli. Ne moram dodavati da su podgoricani izgubili mec i popakovali se bez tusiranja u kombi
Sto se tice kulturnih primoraca, sit sam njihove kulture. Poprilicno lijeni ljudi,koji cekaju 3 ljetnja mjeseca da oderu capru sa gostiju. Prve tri stvari koje se gledaju je kako zajebati nekog,uvaliti mu nesto i pokrasti ga. Neljubaznost je uobicajena, a za sezonu pocinju da se spremaju krajem maja i pocetkom juna. Obicno ne pricam ovako, jer je generalizacija majka svih sukoba, ali kad cujem kako su svi koji nisu na moru divlji, nema boljeg spustanja od ove istine.