Autor Tema: Mlade selekcije Srbije  (Pročitano 172174 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: Mlade selekcije Srbije
« Odgovor #210 poslato: Jun 17, 2015, 01:34 »

otakazo je i ristić zbog navodne operacije krajnika na koju naravno nije otišao :no: ali to je već njegov problem ...
 Ovi momci igraju punog srca i svaka im čast na dosad prikazanom u svakom pogledu :aplauz: verujem da mnogo zasluga pripada selektoru Paunoviću koji vodi brigu o svakom detalju i ništa ne rešava sa "lako ćemo brate ..." Lepo je n eko primetio kako i pored velikog uspeha on mirno i gospodski pozdravi protivnika i to isto traži i od naših igrača. Odavno nismo videli da nam se igrači ne izležavaju i foliraju već da idu u svaki duel i to se mora pozdraviti iako naravno svi znamo da je ovo samo jedan zračak sunca u sumornom srpskom fudbalu

Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #211 poslato: Jun 17, 2015, 02:25 »
uh, kakvi promašaji Živkovića i pogotovo Šaponjića uz posledjna dva minuta  :bam: , kad je Mali krenuo u onu kontru večiti fudbalski mazohista u meni je već video kaznu i totalni preokret.

Brazil tokom prvenstva nije bio nešto specijalno, ali ovih 5 komada Senegalu baš upozorava.

U svakom slučaju, uživaću u finalu, celoj ekipi kapa dole

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #212 poslato: Jun 17, 2015, 03:17 »
Lepa poseta na stadionu, lepo navijanje za naše (100 puta bolje nego kada reprezentacija igra u Beogradu), lepa igra, taktički Paun je dominirao. Poštovanje i pozdrav protivniku. Nema seljačkih izležavanja, glupih faulova, igre bez duše.
Atipičan srpski tim.

I ono u čemu se Paunović složio samnom  :D, je neubacivanje maminog sinčića Filipa do kraja prvenstva.  :palac:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #213 poslato: Jun 17, 2015, 03:28 »
Lepa poseta na stadionu, lepo navijanje za naše (100 puta bolje nego kada reprezentacija igra u Beogradu), lepa igra, taktički Paun je dominirao. Poštovanje i pozdrav protivniku. Nema seljačkih izležavanja, glupih faulova, igre bez duše.
Atipičan srpski tim.

I ono u čemu se Paunović složio samnom  :D, je neubacivanje maminog sinčića Filipa do kraja prvenstva.  :palac:

Paunović je danas kad je Antonov dobio žuti ubacio onog Miloševića sa brojem 13 da mu pomogne na toj strani i skoro da posle toga mališani nisu više tamo prolazili sem u zadnjoj sekundi onaj uz korner liniju. Odlično prati igru i vrši pravovremene izmene koje su potreba a ne da bi zadovoljio formu da mora da promeni tri igrača.
O manirima sam već pisao :respect ,atipično ponašanje za naš fudbal :aplauz:
« Poslednja izmena: Jun 17, 2015, 03:28 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #214 poslato: Jun 17, 2015, 05:05 »
Jovic je.stvarno imao povredu,nije igrao kraj prvenstva.sada da li je mogao da igra ovde ne znam.sada je verovatno mogao,ali racunajte da niko nece voditi igraca koji nije spreman da igra u grupnoj fazi,jer i nije bilo garancije da.cemo.se plasirati dalje.setite se da.je takmicenje pocelo pre viee od 15 dana,tada sigurno.ne bi bio.u etanju da igra.opet kazem mozda je ipak postojao neki modalitet da podjr,odigra mozda ssmo zsdnuu utakmicu grupe,pa bude spreman za nokaut fazu.

Risticev otkqz je.u najmanju ruku upitan,objqsnio je pera.
« Poslednja izmena: Jun 17, 2015, 05:06 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #215 poslato: Jun 17, 2015, 05:45 »
Orlići  :klanja: :klanja: :klanja:

Paune  :klanja: :klanja: :klanja: :klanja: :klanja: :klanja: :klanja: :klanja: :klanja: :klanja: :klanja: :klanja:

Finale SP u fudbalu protiv Brazila, kao san. Vjerujem da će ih Paun spremiti najbolje što može, samo me je malo strah da momci nisu previše istrošeni, ipak su zadnje tri utakmice igrali produžetke.
Kada završi ovo, Pauna samo prekomandovati za selektora U21, nikako za A reprezentaciju, da ne bi prošao kao Drulović i onda u kvalifikacijama za EP 2020.godine, Paun na klupi i miks ovih orlića i ovih U21, pa da pokažemo svijetu i Evropi da i mi Srbi znamo igrati seniorski fudbal..

Ono što je važno, ova generacija je već naučila da pobjeđuje. Fino je Kasiljas rekao nakon osvajanja EP "mi smo i u mlađim kategorijama bili i prvaci i Evrope i svijeta i ovo je samo nastavak svega". E daj Bože da i ovi tako nastave..

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #216 poslato: Jun 17, 2015, 05:47 »
Sjajan tekst:
http://www.mozzartsport.com/vesti/prelazzi-nema-vise-nikog-starijeg/108371

I biće doček ispred Skupštine za momke, da konačno vidimo i fudbalere na balkonu..

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #217 poslato: Jun 17, 2015, 06:29 »
Meni je to sa dočecima postalo već iritantno. Mada, dobro je da se još uvek dočekuju isključivo sportisti, bez obzira što je na silu. Zamislite situaciju da Vučić potpiše nekakav "istorijski  sporazum", a narod ga oduševljeno dočeka na balkonu skupštine grada. Nije nemoguće.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #218 poslato: Jun 17, 2015, 06:39 »
Meni je to sa dočecima postalo već iritantno.

+1

jedna od onih stvari koje se "izližu" zbog prečestog korišćenja. Sada je već izgubilo smisao.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #219 poslato: Jun 17, 2015, 06:48 »
inače, večeras će nam malo euforija opasti zbog nastupa ove mlade rep.  :D

Ulazimo u turnir sa prilično skromnim timom, video sam sastav sa kojim krećemo i tu ima baš puno upitnika. Bekovski par su nam Petković i Petrović, ovaj desni je presedeo skoro celu sezonu u Zvezdi zbog kidanja ACL, a levi je čista rezerva Volkovu u Partizanu. Štoperi ne obećavaju i verovatno će se vaditi na tradicionalnu borbenost, a jedini možda solidan deo tima su ovi centralni vezisti, Brašanac i Jojić, deluju nekako sigurno...

Tu je s njima i Čaušić, za njega mi se čini da već dugo stagnira u Turskoj, a glavna snaga bi trebao biti Đuričić koji ima najjači CV u ovom timu.

U napadu je Pešić koji ima godinu i po solidnog staža u Tuluzu, ponekad starter, ponekad džoker ali igra konstantno, i ovaj Srnić koji se fino progurao u Čuki.

Treba biti optimista, ali kada pogledaš nemački tim stvarno je teško, Ter Štegen, Voland, Čan, Knohe i Majer su već sada ozbiljni igrači, Gnarbija sam ukačio par puta u startnih 11  Arsenala, i ostali su prilično poznati...

Vrlo je moguće da ćemo biti suvi statisti na ovom turniru.

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #220 poslato: Jun 17, 2015, 06:58 »
Meni je to sa dočecima postalo već iritantno. Mada, dobro je da se još uvek dočekuju isključivo sportisti, bez obzira što je na silu. Zamislite situaciju da Vučić potpiše nekakav "istorijski  sporazum", a narod ga oduševljeno dočeka na balkonu skupštine grada. Nije nemoguće.

mislio sam da sam jedini kojeg nerviraju ovi doceci  :D Nisu samo sportisti,zaboravio si Mariju Serifovic i docek nakon osvajanja Jurosonga

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #221 poslato: Jun 17, 2015, 07:55 »
Samo da ne pukne kakva šestarda večeras...

Realno...

P.S. Nemci u svakoj generaciji imaju po jednog Turčina koji polako ulazi i u A tim

Tu su već Ozil i onaj Gidgoan ili kako se već zove sad i u mladoj imaju ....

Za koju godinu biće 7-8 Turaka u 11 i 2-3 Nemca...... :D

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #223 poslato: Jun 17, 2015, 09:09 »

Da se ja pitam,komplet ova ekipa,ali totalno komplet,sa sve Paunovicem bi bila preimenovana u A selekciju i zavrsila ove zapocete kvalifikacije.

Da ne bi bilo skandala i uvrijedjenih,sadasnjim reprezentativcima bi fino i uctivo rekao,momci,medju vama ima dobrih,odlicnih igraca,koji su dali dosta toga za reprezentaciju,ali,ove kvalifikacije ste vec usrali,imali ste sansu,niste je iskoristili,korektno je da sad priliku dobije neko drugi. Vise od 1 boda sigurno mogu uzet.

I zaista,mrtav sam ozbiljan.

Rezultati mladjih kategorija zaista jesu ugl;avnom nebitni,ali opet,ovo je ogroman uspjeh.

Bravo momci|!
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #224 poslato: Jun 17, 2015, 09:35 »
Šteta iz ničega nam Turčin dade gol...

Kakav prodor Đuričića...