Primetio sam da su svi mediji puni ovih srceparajućih tužbalica Danila Pantića

.
U suštini, žao mi je zbog dečka jer je očigledno vrhunski talenat, i verujem da je imao mesta u užoj rotaciji ovog tima, ali u jednu ruku ovaj slučaj stoji kao fina pouka mnogim momcima koji upadnu u procep između realnog stanja stvari i očekivanja roditelja i menadžera.
Možda je glupo iznositi paušalno priče, ali Srbija je mala zemlja, sve se zna, gomila ljudi već zna situaciju iz njegove Rume. Otac mu je notorni kockar, ušao je u neke ozbiljne priče, i jedini izlaz je valjda u drugu Faljiju.
Bez obzira što nemam nijednu lepu reč o bilo kome iz uprave Partizana, ponuda je bila krajnje korektna (ako se ne varam, ista kao i za Živkovića), i ako je ovaj mogao da prihvati, odigra dve sezone u prvom timu Partizana i zaradi toliko novca, ne znam zašto bi se Pantić našao uvređen za iste uslove.
Poštujem da svako ima mišljenje o svojim kvalitetima, ali lično ja kao navijač Partizana smatram uvredom njegovo odbijanje. Nemaš još 18 godina, imaš gotovo zagarantovano mesto u prvoj postavi Partizana, vrhunsku infrastrukturu i logistiku za transfer dalje pre 20. godine i platu višestruko veću od proseka u Srbiji iako još nisi ni maturirao?
Pa brajkoviću moj, ako si hteo leba preko pogače, nekako mi i nije krivo što te je ovo snašlo.
Javi se taji i menadžeru pa ih pitaj što nisi bio sa drugovima, a ne kukaj po medijima i soc. mrežama.
BTW
generalno mislim da je loša odluka saveza da ga suspenduje, ne znam šta su oni imali sa tim. Ali bih svakako podržao eventualno odluku Paunovića da ga ne uvrsti u tim jer je prethodni period proveo van takmičarskog ritma. Poštujem ja individualne treninge "po Čelsijevim uputima"

, ali poštujem više ove druge momke koji su riljali po srpskim livadama cele godine.
I za kraj, srećno u Čelsiju, kod god ga to odvelo...