Autor Tema: Zona press,Sos koš - Vladan Tegeltija; košarkaške emisije i novinari  (Pročitano 138110 puta)

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
Odg: Zona press,Sos koš - Vladan Tegeltija; košarkaške emisije i novinari
« Odgovor #195 poslato: Mart 15, 2014, 10:23 »
jel postoje dve ili ne?

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #196 poslato: Mart 15, 2014, 10:59 »
jel treba bilo sta meni kao navijacu zvezde tegltija da objasnjava?u krajnjem sta ga boli kurac da li postoji 100 zvezda,sto njega boli kita za to,osim sto zeli da vodi svoj rat?

covic je davno i pojasnio,a ko je hteo da vidi,pa i da procita i sporazum o saradnji zvezde i fmp-a i da zakljuci sve sto treba. postoje dve zvezde dok traje prelazni period,i dok se izvorna kkcz ne ratosilja dugova.do tada ova sadasnja kkcz ima prava da koristi njen grb,boje,ime,isti navijaci navijaju za nju.i sto se mene tice izgleda kao zvezda,zove se kao ona,ima boje i navijace kao zvezda,meni kao njenom navijacu vise nego dovoljno da smatram da je to iskljucivo zvezda.dalje me aposlutno ne zanima.a to sto neki novinar misli da je uhvatio boga za muda,da meni kao navijacu zvezde nesto dokazuje. pri tom se koristi manipulacijama,a i sama njegova zelja proizilazi iz mrznje prema zvezdi,i njegove zelje da nekog nervira i natrljava mu nos.meni prvo i osnovno smeta njegov motiv.a onda i uz to selektiovno interpretira informacije,i manipulise njima,kako je i ovaj put u klipu pokazano.
ko je hteo da cita i sporazum zvezde i fmp-a kkcz ostaju svi rezultati iz ovog prelaznog perioda(svi trofeji),a ako se desi da posle isteka ovog perioda dodje do razdvajanja,tj nenastavljanja saradnje, rezultati koji se u toj poslednjoj godini ostrvare,i ako se klub plasira u npr el ili eurocup,kao i mesto u ligi koju klub igra, zadrzava izvorna kkcz,koja je do tada bila zamrznuta,a kk fmp nastavlja svojim putem.
zasto to tegeltija ni jednom nije spomenuo ako toliko bori za istinu?meni kao navijacu cz je ovo vise nego dovoljno da klub koji se zove cz,koji ima boje i grb cz,i ciji rezultati ostaju pripisani cz ili ti clanu sdcz i posredno sdcz , smatram crvenom zvezdom,bez obzira na pib,adresu u apr-u i sl gluposti o kojima prica tegeltija.svako ubedljivanje mene koji sam vise nego svestan svega,i koji sam samo bolje upucen od vecine partizanovaca u to,jer me vise od njih zanima,smatram iskljucivo nedobronamernim...
sto se tice clanstva u sdcz,da se razumemo kkcz telekom nije direktno clan,medjutim preko saradnje sa izvornom kkcz ona to jeste.ako nekom to nije jasno jebi ga.sta da se radi...

ovo je inace klasican dokaz tegeltijeve manipulacije,posto je kao vrhunski i ultimativni dokaz da kkcz telekom kako on kaze nije clan sd cz pokazao apr,a vidimo da i po apr-u kkp nije clan jsd partizan.ipak treba verovati apr-u,tako kaze tegi.ali ipak on partizan nije ni spomenuo.to se zove klasicna manipulacija...
druga je stvar sto kkcz telekom nije direktno clan sdcz.ali vidimo da je njegov dokaz nistavan,osim za njegov licni rat.
« Poslednja izmena: Mart 15, 2014, 11:21 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #197 poslato: Mart 16, 2014, 05:56 »
kako kkCZ orginal vraca dugove ???

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #198 poslato: Mart 16, 2014, 09:06 »
jel zajebavas ili te zanima pa da ti objasnim?ako samo provociras i podjebavas nema potrebe da odgovaram...

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #199 poslato: Mart 16, 2014, 10:02 »
jel zajebavas ili te zanima pa da ti objasnim?ako samo provociras i podjebavas nema potrebe da odgovaram...

zanima me, nemam pojma kako vratiti dugove, a fakticki postojis na papiru

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #200 poslato: Mart 16, 2014, 11:20 »
pa lepo, jedan deo budzeta kkcz telekom ide za vracanje dugova izvorne zvezde,koja je u neku ruku zamrsnuta,tj postoji na papiru,ali se ne takmici.

to se radi prema unapred pripremljenom planu reorganizacije.tj tamo stoji sta se kada od dugova placa.i to mora da se ispostuje,jer ako se ne isporstuje ukida se taj plan reorganizacije,i dobar deo dugova se vraca...

prema tom planu reorganizacije mi smo uz saglasnost vecine poverilaca iz svake klase(tj poverioci kojima je zvezda duzna vise od 50% duga u okviru svake klase) napravili plan povratka tih dugova.poverioci se dele na tri klasa.prva i druga klasa dobijaju 100% potrazicanja,a trece klase tek 2,5% od potrazivanja.ne znam tacno po kom kriterijumu su rasporedjeni poverioci,ali koliko razumem vecina igraca i trenera su u trecoj klasi,a u drugoj klasi su u stvari takodje oni koji bi bili u trecoj klasi,tj igraci i treneri,ali oni koji su tuzili batu zvezdu,pa iznos mora da im se isplati u celom iznosu.oni koji nisu tuzili spadaju u trecu klasu i dobijaju samo zanemarljiv deo svog potrazivanja...
ono sto je zanimljivo je da je kkcz telekom drzala vecinu potrazivanja u svim klasama.odakle ta potrazivanja kod kkcz telekom?verovatno je vecinom rec o oprostenim dugovima,mozda cak manjim delom i o otkupljenim dugovima,verovatno sigurno ne u iznosu od 100%.

a evo unapred pripremljenog plana reogranizacije(sporazum o saradnji zvezde i fmp-a kao prilog je dat) koga zanima
https://www.dropbox.com/s/8hl04cjqgtcdqw1/AprDoc%20%283%29.pdf
« Poslednja izmena: Mart 17, 2014, 12:56 NenadBG »

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #201 poslato: April 04, 2014, 01:39 »
Zaista nemam pojma gde da postiram ovaj insert iz intervjua koji je Moka Slavnić dao prošle godine.  Zašto ga sam se uopšte setio? Pa zato što je Žoc još jednom neslavno tresnuo o patos.
Ne, nemoj neko slučajno da sad izvlači kojekakve nebulozne zaključke ("čekao si da najuspešniji trener u istoriji košarkaške igre doživi prvi neuspeh da bi ga prozivao ovde!" "Ljubomoran si ko pas jer si cigansko kuče" … etc.) . Jedina istina je da me je Željkov neuspeh podsetio na Mokin intervju. I to je to.

Evo, ovde Moka odgovara na pitanje, da li je "izgladio odnose sa Željkom Obradovićem?" .

"Od njega sam stariji 11 godina. Doveo sam ga u Partizan kada su mi se u Partizanu smejali. To može danas da potvrdi još živ Miketa Đurić. Siske Čolović ne može jer je pokojni. Na prvom treningu Obradović je rekao, "kakva je samo sreća u životu da ti idol bude i trener". Sve se to posle izgubilo. Kada šegrt pomisli da je bolji od kalfe, tako se obično dešava. Malo seljače iz Čačka koje je spašeno da ne završi ispred samoposluge na gajbama piva. Obično ti se to tako u životu i vraća.  Toliko.

Ahahaha, umreo sam. Malo seljače iz Čačka koje je spašeno da ne završi ispred samoposluge na gajbama piva. !!!!!   Moka totalno lud! !!!!!!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #202 poslato: April 04, 2014, 01:45 »
na zalost moka je debil...ponasa se kao neki mangup koji ima 25-30god najvise,a to njegovim godinama nikako ne prilici,pa ispada najgori seljak,a ne mangup. pri tom je dozvolio da ga ego unista,pa sada samo dokazuje svoju velicinu,a ostale koji su pri tom postigli van igracke karijere mnogo vise od njega nipodastava(ne mislim samo ovde na obradovica)...a moje misljenje o njemu najmanje ima veze sa pricom o obradovicu.
« Poslednja izmena: April 04, 2014, 01:46 NenadBG »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Re: Zona press,Sos koš - Vladan Tegeltija; košarkaške emisije i novinari
« Odgovor #203 poslato: April 04, 2014, 08:08 »
Ne vidim sta si htio da kazes sa tim intervjuom...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #204 poslato: April 04, 2014, 08:56 »
  Moka Slavnić je obična đukelaa i njegovo proseravanje niko ine treba da shvata za ozbiljno.Srećom da se KKCZ konačno oslobodio tih pijavica i krenuo pravim putem, jedino ko mu može biti konkurent je branko brka kovačević
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #205 poslato: April 06, 2014, 05:38 »
http://www.mozzartsport.com/vesti/iz-naftalina-ispred-partizana-obradovic-i-savovic-a-ispred-zvezde/73824

:D :D :D

ovde bi mogli o vecerasnjem duelu,da ne kvarimo teme o kk partizanu i zvezdi... ;)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #206 poslato: April 06, 2014, 05:47 »
Mi imamo sam B92 Info jebem li ga...a i odlucih da nocas idem na neko roncenje,pa cu gledat snimak sjutra na netu. Nekako ne volim da gledam stvari uzivo na internet,pa to ti je...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #207 poslato: April 06, 2014, 07:05 »
ajkula postao medijska licnost, dao izjavu za b92

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil