jel treba bilo sta meni kao navijacu zvezde tegltija da objasnjava?u krajnjem sta ga boli kurac da li postoji 100 zvezda,sto njega boli kita za to,osim sto zeli da vodi svoj rat?
covic je davno i pojasnio,a ko je hteo da vidi,pa i da procita i sporazum o saradnji zvezde i fmp-a i da zakljuci sve sto treba. postoje dve zvezde dok traje prelazni period,i dok se izvorna kkcz ne ratosilja dugova.do tada ova sadasnja kkcz ima prava da koristi njen grb,boje,ime,isti navijaci navijaju za nju.i sto se mene tice izgleda kao zvezda,zove se kao ona,ima boje i navijace kao zvezda,meni kao njenom navijacu vise nego dovoljno da smatram da je to iskljucivo zvezda.dalje me aposlutno ne zanima.a to sto neki novinar misli da je uhvatio boga za muda,da meni kao navijacu zvezde nesto dokazuje. pri tom se koristi manipulacijama,a i sama njegova zelja proizilazi iz mrznje prema zvezdi,i njegove zelje da nekog nervira i natrljava mu nos.meni prvo i osnovno smeta njegov motiv.a onda i uz to selektiovno interpretira informacije,i manipulise njima,kako je i ovaj put u klipu pokazano.
ko je hteo da cita i sporazum zvezde i fmp-a kkcz ostaju svi rezultati iz ovog prelaznog perioda(svi trofeji),a ako se desi da posle isteka ovog perioda dodje do razdvajanja,tj nenastavljanja saradnje, rezultati koji se u toj poslednjoj godini ostrvare,i ako se klub plasira u npr el ili eurocup,kao i mesto u ligi koju klub igra, zadrzava izvorna kkcz,koja je do tada bila zamrznuta,a kk fmp nastavlja svojim putem.
zasto to tegeltija ni jednom nije spomenuo ako toliko bori za istinu?meni kao navijacu cz je ovo vise nego dovoljno da klub koji se zove cz,koji ima boje i grb cz,i ciji rezultati ostaju pripisani cz ili ti clanu sdcz i posredno sdcz , smatram crvenom zvezdom,bez obzira na pib,adresu u apr-u i sl gluposti o kojima prica tegeltija.svako ubedljivanje mene koji sam vise nego svestan svega,i koji sam samo bolje upucen od vecine partizanovaca u to,jer me vise od njih zanima,smatram iskljucivo nedobronamernim...
sto se tice clanstva u sdcz,da se razumemo kkcz telekom nije direktno clan,medjutim preko saradnje sa izvornom kkcz ona to jeste.ako nekom to nije jasno jebi ga.sta da se radi...
ovo je inace klasican dokaz tegeltijeve manipulacije,posto je kao vrhunski i ultimativni dokaz da kkcz telekom kako on kaze nije clan sd cz pokazao apr,a vidimo da i po apr-u kkp nije clan jsd partizan.ipak treba verovati apr-u,tako kaze tegi.ali ipak on partizan nije ni spomenuo.to se zove klasicna manipulacija...
druga je stvar sto kkcz telekom nije direktno clan sdcz.ali vidimo da je njegov dokaz nistavan,osim za njegov licni rat.