Autor Tema: FSS i nase fudbalske vesti  (Pročitano 155014 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: FSS i nase fudbalske vesti
« Odgovor #255 poslato: Novembar 12, 2014, 03:05 »
pero nisi mi odgovorio na pitanje. naravno da ce se smeniti na skupstini,ali kada zamene delegate.posto ove delegate bira sam tole, i onda oni treba da glasaju za ili protiv njega. naravno da slusaju njega i da ce da rade sta im se kaze... tako da mi objasnis sta znaci smenjuju na foru i kakva bi trebala da bude smena, da ne bude na foru?

sto se tice pritisaka i pretnji,nista one nisu imanentnije kokezi i terzi,nego toletu. nema tu ama bas nikakve razlike. kako je terza pobedio naizborima svojevremeno bulica?nemoj mi reci da nije pritiscima,pretnjama,lobiranjem? fakticki mu je bata djora doneo preko svojih ljudi pobedu.a isto kako ovba opozicija sada juri po srbiji tako je radio tole i djora isli jurili,skupljali glasove.
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #256 poslato: Novembar 12, 2014, 03:05 »
  znači treba da krimosi poput kokeze,rtončeva i terzića utokama reše problem u FSS  Bravo!
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #257 poslato: Novembar 12, 2014, 03:08 »
terza krimos-sigurno ni manje ni vise nego tole.a pri tom je mnogo vise fudbalski covek od toleta...

sto se tice kokeze i tonceva njima nije mesto ni na jednoj visokoj funkciji,brodarac je za kokezu pravo mesto i nivo. a sto ce on izgleda biti predsednik fsb to je samo dokaz koliko nam je nisko pao fudbal...

inace zanimljivo da ove pljujes kako su kriminlaci,i kako hoce da preuzmu savez,a od njih branis iste takve kriminalce i lopove...
« Poslednja izmena: Novembar 12, 2014, 03:26 NenadBG »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #258 poslato: Novembar 12, 2014, 03:30 »
  Tole je evropski nivo kriminalca a terza ipak durga liga, secikese su loklani nivo za buvlju pijacu ali eto ogrnuli su se zvedinom zastavom pa čak imaju i podršku simpatizera kakvi ste ti i dule silniDa kampanju promene u ime Zvezde vode na primer Jugović uz ostale bivše igrače ili neki privatnik koji je uložio svoje pare(milione) u klub onda bi podrška s'moje strane bila apsolutna. Pošto kampanju vode poguzne muve i kriminalci šibicari koji su na silu upali u moj klub pa sad prodaju muda za bubrege kako su veliki zvezdaši ne dolazi u obzir da tako nešto podržim i molim boga da ih Tole sve počisti i vrati u rupe iz kojih su izmileli     
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #259 poslato: Novembar 12, 2014, 03:35 »
Mislim da je krajnje vreme da prestanes da lupetaras i da drugima ucitavas ono sto nikada u zivotu nisu ni pomislili a nekmoli na ovom forumu napisali. Navedi jedan jedini post iz kojeg se makar i na najposredniji moguci nacin moze zakljuciti da sam Terzicev simpatizer ili prestani da lazes, trujes i izmisljas kad vec da citas ocigledno ne umes.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #260 poslato: Novembar 12, 2014, 03:38 »
oni moju podrsku nemaju. a podrsku za skidanje toleta bi imao svako,pa i savo milosevic ili neki drugi grobar...
lepo je to da bivsi zvezdini fudbaleri dodju na celo kluba,ali seti se i piksija,da je jako brzo sam zapalio i iz kluba i iz zemlje. seti se i lukica,i on je bivsi fudbaler i veliki zvezdas...
o radu i sadasnje i bivsih uprava zvezde sam puno puta pricao,ali ne moram to da ponavljam svaki dan 5x.
inace zanimljivo da si se uhvatio za terzu,a u sustini on meni najmanje smeta. i on moze da bude jedino pozitivno u upravi zvezde.opet to ne znaci i da ce biti. videcemo,kratko je tu...

izneo si zanimljivu tezu -tole je evropski nivo kriminalca,a ovi su lokalni i zato tole treba i dalje da ostane na celu saveza.daj onda darka sarica da dovedemo na celo saveza,on je sigurno visi nivo kriminalca od toleta...iako se ne bih slozio da je tole nesto mnogo visi nivo od terze,terza je jako ozbiljan igrac...
« Poslednja izmena: Novembar 12, 2014, 03:39 NenadBG »

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #261 poslato: Novembar 12, 2014, 03:57 »
tole je posten covek u odnosu na skijasa

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #262 poslato: Novembar 12, 2014, 04:00 »
tole nije posten ni u odnosu na sarica.tole i postenje ne idu ni u isti pasus,a kamoli recenicu...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #263 poslato: Novembar 12, 2014, 04:34 »

Ja sam rekao na nekoj od prethodnih strana sta mislim o ovoj spodobi koja se odaziva na Tole. Ja bih volio da ga vise ne gledam,pa makar ga Kokeza licno zamijenio.

Ali ovdje je rijec o necemu drugom. Klub za koji navijate ima sasvim drugacije planove od ovih za ''ozdravljenje srpskog fudbala''. Zivi bili,pa vidjeli. Kao da nismo vidjeli sto puta.

I jos jedna stvar. Nije mi jasno sa kim se vi ovdje raspravljate? Nisam primijetio da neki navijac Partizana sa ovog foruma podrzava Karadzica niti  njegov ostanak na celu FSS,tako da nisam siguran sta zelite i zasto po stoti put pricamo istu pricu...

A te price tipa "jeste, los je on, ali vidi samo ko ga rusi" su na nivou petog osnovne.

E,kad smo vec kod toga,zanima me,jesi li imao isti ovakav stav kad je SNS dolazio na vlast umjesto DS-a? Pitam samo,ne zelim da raspravljam,niti mi se prica o politici na ovoj temi.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #264 poslato: Novembar 12, 2014, 04:51 »
Ni meni nije jasno oko cega se ti raspravljas. Pusti ti ko za koga navija, klubastvo i jeste jedan od najvecih problema naseg fudbala - lepo sam se - jos pre vise godina, i taj stav nisam promenio - odredio zbog cega sam protiv tog olosa (iz cega su pojedini promucurni polemicari odmah vispreno izveli zakljucak da sam Terzicev simpatizer). Zaista ne znam koji su to "planovi kluba za koji ja navijam" ili planovi kluba za koji ti navijas, i sta smo mi to videli sto puta. Uopste ne govorim o tome, jer, rekoh ne znam. A ti ako nesto konkretno o tome znas, slobodno reci. Samo preskoci carsijska glupiranja u stilu proslogodinjih i pretproslogodisnjih tipa Vucic namestio prvenstvo, Vucic oce da unisti Partizan i sl. Videli smo i jos uvek gledamo koliko ta vrsta jajarenja ima utemeljenja u realnosti. To me zaista ne interesuje. Rekoh i ponavljam, odlazak Tomislava Karadzica iz srpskog fudbala je uslov svih uslova njegovog ozdravljenja.

A ova paralela DS - SNS je tek promasena. Ako vec moramo da povlacimo paralele tog tipa, neuporedivo pribliznija je Milosevic - DOS. Tim pre sto, ukoliko si aludirao na moja politicka uverenja, ni u ludilu nikada ne bih SNS pretpostavio DS-u. Da li sam i koliko bio u pravu ima prilike da vidi svaki dan ko god hoce da gleda.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #265 poslato: Novembar 12, 2014, 06:10 »
faul,ja jedino sam primetio da je retko koji partizanovac ovde se eksplicitno izjasnio za toletovu smenu...
vec sam objasnio-ne mislim da ce ovi ako ga smene raditi u interesu srpskog fudbala(ne znaci ni da nece,videcemo ako dodju na vlast i ko ce uopste doci umesto toleta),ali onda i njih treba menjati.nikakva mudrost...

a inace naravno svaki klub se trudi da pre svega njemu bude bolje.pa tek onda se zalaze za neki drugi interes...

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #266 poslato: Novembar 12, 2014, 07:04 »
da je piksi alternativa ili juga kao sto kaze pjer pa da se i podrzi ali dr  terzica podrzati, coveka koji je je pobegao na trogodisnje skijanje, coveka koji je namestio svaki mec ofk-e sa micunovicevom sutjeskom, koji je kum istog........

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #267 poslato: Novembar 12, 2014, 07:50 »
Ovo mi dodđe kao biranje između Šešelja i Vučića.
Ne zna se šta je gore.

Smatram da Faulova paralela DS-SNS izbor nije ni malo loša ni promašena.(nije bitno da li je Tole u toj priči DS ili SNS)
To sam i ja pokušao pre par strana da napišem.
Želim da Tole ode.(Nenade jel si zadovoljan ?  ;) )
Kao što to želim muka mi je od alternative u vidu Kokeze i DOKAZANOG KRIMINALCA Terzića.
To je bolesno i zbog toga sam i potezao više kao temu za filozofiranje - da li je svaka promena nužno dobra i da li uopšte promena radi promene nečeg lošeg može da bude uvek pozitivna...
« Poslednja izmena: Novembar 12, 2014, 08:32 deda »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #268 poslato: Novembar 12, 2014, 08:07 »
deda,terzic nije dokazani kriminalac,to je pre tole koji je lezao u spuzu. terzic nije osudjen,koliko znam proces mu jos traje...
inace prvi sam ja i napravio politicku paralelu i sloba-dos i ds-sns...  ;)

PS.koliko se secam ti i faul jeste eksplicitno rekli da ste za odlazak toleta...
« Poslednja izmena: Novembar 12, 2014, 08:08 NenadBG »

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #269 poslato: Novembar 12, 2014, 08:08 »
tole je lezao zbog tuce a ne zbog kriminala