Ni meni nije jasno oko cega se ti raspravljas. Pusti ti ko za koga navija, klubastvo i jeste jedan od najvecih problema naseg fudbala - lepo sam se - jos pre vise godina, i taj stav nisam promenio - odredio zbog cega sam protiv tog olosa (iz cega su pojedini promucurni polemicari odmah vispreno izveli zakljucak da sam Terzicev simpatizer). Zaista ne znam koji su to "planovi kluba za koji ja navijam" ili planovi kluba za koji ti navijas, i sta smo mi to videli sto puta. Uopste ne govorim o tome, jer, rekoh ne znam. A ti ako nesto konkretno o tome znas, slobodno reci. Samo preskoci carsijska glupiranja u stilu proslogodinjih i pretproslogodisnjih tipa Vucic namestio prvenstvo, Vucic oce da unisti Partizan i sl. Videli smo i jos uvek gledamo koliko ta vrsta jajarenja ima utemeljenja u realnosti. To me zaista ne interesuje. Rekoh i ponavljam, odlazak Tomislava Karadzica iz srpskog fudbala je uslov svih uslova njegovog ozdravljenja.
A ova paralela DS - SNS je tek promasena. Ako vec moramo da povlacimo paralele tog tipa, neuporedivo pribliznija je Milosevic - DOS. Tim pre sto, ukoliko si aludirao na moja politicka uverenja, ni u ludilu nikada ne bih SNS pretpostavio DS-u. Da li sam i koliko bio u pravu ima prilike da vidi svaki dan ko god hoce da gleda.