Ovo mi dodđe kao biranje između Šešelja i Vučića.
Ne zna se šta je gore.
Smatram da Faulova paralela DS-SNS izbor nije ni malo loša ni promašena.(nije bitno da li je Tole u toj priči DS ili SNS)
To sam i ja pokušao pre par strana da napišem.
Želim da Tole ode.(Nenade jel si zadovoljan ?
)
Kao što to želim muka mi je od alternative u vidu Kokeze i DOKAZANOG KRIMINALCA Terzića.
To je bolesno i zbog toga sam i potezao više kao temu za filozofiranje - da li je svaka promena nužno dobra i da li uopšte promena radi promene nečeg lošeg može da bude uvek pozitivna...
Ja ipak smatram da je ta paralela promasena. Najpribliznija, ponavljam, po mom misljenju bi bila Milosevic - DOS...ali uopste nije ni vazno.
Vaznije je to sto se, cini mi se, ovde ipak menjaju teze. Jel' to Tomislav Karadzic nije dokazani kriminalac? Jel' to nije decenijama kapo udbasko mafijaske cg struje koja unistava domaci fudbal? Jel' to mozda nije jos od jogurt-revolucije u vrhu domaceg fudbala? Sta je radio sa Spartakom, sta sa Proleterom, a sta sa Vojvodinom? Jel' to nije do juce bio najbolji drugar sa tim istim Terzicem i Kokezom ? Jel' to nije decenijama bez ikakvih problema jako lepo saradjivao sa tim istim Terzicem? Jel' to nije KATASTROFALAN mandate na celu FSS imao?
Ja zaista NE ZNAM da su Kokeza (SNS finansijer i kafandzija iz Zemuna, kandidat za predsednika FSB) i Terzic (kvaziekonomista kome praziluk viri iz guzice) sami sebe predstavili niti nominovali kao bilo kakvu alternativu, odnosno da Terzic uopste planira da bude na celu FSS. A kada i ako se kandiduje, tek onda ce prica o alternativama imati smisla. U svakom slucaju su obojica sve i da se popnu jedan na drugoga male mace u odnosu na lopinu, dzukelu i olosa Karadzica.
Mislim da je blizu pameti cinjenica da postoji neka normalna, sposobna i organizovana ekipa (a ne ove price o pojedincima; super su i Juga i Piksi i mnogi drugi, ali ne menjajte teze, ne radi se o tome) u srpskom fudbalu danas - pa valjda bi se do sada vec pojavila. Pomirite se sa cinjenicom da NIJE, a kako stvari stoje, slabe su sanse i da hoce dok se mnoge stvari u ovoj drzavi ne promene. U takvim okolnostima brinuti za alternative jednom Karadzicu koji zari i pali decenijama, laze i smeje se u brk citavoj fudbalskoj javnosti, i dalje neometano unistava i ligu i reprezentaciju, po mom skromnom misljenju potpuno je besmisleno.
Ali eto, neka ostane Tole, Tole resiste! nemoj slucajno da dodju "dokazani kriminalci" umesto naseg Tola.