Autor Tema: FSS i nase fudbalske vesti  (Pročitano 155008 puta)

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
Odg: FSS i nase fudbalske vesti
« Odgovor #315 poslato: Novembar 15, 2014, 12:41 »
Evo kratkog pregleda "uspjeha" našeg fudbala..

- Poslednju utakmicu na EP smo odigrali 25.juna 2000. godine
- Od tada smo propustili pet od mogućih sedam velikih takmičenja
- Poslednja pobjeda nekog srpskog kluba u Evropi, je pobjeda Partizana protiv Šahtjora 2009. godine.
- Otjerati čovjeka koji je donio titulu prvaka Evrope Srbiji kao da je niko i ništa i dovesti stranca koji još ne zna za pobjedu, je samo jedan u nizu "maestralnih" poteza Toleta & co.

http://sportdc.net/sportdc/index.php/naslovna/fudbal/item/832-kako-je-orao-pao-i-lutanja-tomislava-karadzica

« Poslednja izmena: Novembar 15, 2014, 12:41 dejo94 »

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #316 poslato: Novembar 15, 2014, 12:47 »
pitao bih te od koje je godine tole predsednik saveza?

2008, sta je sa onih 8 godina od 2000-te
« Poslednja izmena: Novembar 15, 2014, 12:48 srdjan dimitric »

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #317 poslato: Novembar 15, 2014, 01:00 »
raskinut ugovor sa advokatom

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #318 poslato: Novembar 15, 2014, 01:01 »
Fino sam ja napisao da smo prije njega ispadali od Jermenije, Azerbejdžana, da su menadžeri imali ogromnu ulogu u sastavljanju A tima. Od kada je on zasjeo i počeo pametovati sa selektorima ništa se nismo popravili, a što se tiče klubskog fudbala, od kada je on došao mi smo sve gori i gori...Prije te 2008. godine i Partizan i Zvezda su bili koliko toliko redovni u evropskim takmičenjima i znali su pobjediti i velike ekipe, sada se muče sa Nefčijem i sličnima...

Samo ne znam zašto toliok braniš čovjeka koji je zakucao ekser u sanduk našem fudbalu...

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #319 poslato: Novembar 15, 2014, 01:08 »
zato sto je ekser davno udaren, jos kada se raspala drzava vec 1998 smo licili na grupu gradjana a seti se kakvu smo ekipu imali, stalne svadje, podele na klanove, te je 1998 u francuskoj je djukic opalio samarcinu petrovicu na treningu pred mec sa amerima, doslo je do podele na klanove, moze da bude predsednik ko hoce nasi fudbaleri kada udju u lovu gledaju samo da vijaju prestonicke fufe kada dodju u beograd, i ova nasa mlada reprezentacija odnosno njeni igraci ce isto ovako igrati za drzavu cim malo udju u kintu

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #320 poslato: Novembar 15, 2014, 01:20 »
naravno da gledaju da jure fufe i da se odmore kada je takvo stanje u fudbalu kakvo jeste,kada se guraju igraci i prodaju kroz reprezentaciju,kada tu ima svega,a najmanje fudbala.i neko misli da to ne utice na igrace. price o zlim i losim igracima,i to samo kod nas u reprezentaciji,dok u drugim reprezentacijama su isti spremni da izginu, ne pije vodu. jer nasi igraci nisu ni veci cobani ni gori ljudi od drugih igraca iz drugih reprezentacija iz okruzenja,evrope i drugih delova sveta. ono sto je razlicito je stanje u fudbalu, fudbalski savez, cela atmosfera u i oko fudbala. to je ono sto dovodi do svega loseg,a ne losi i zli igraci...
2000 smo bili na ep, 1998 smo bili na sp, 2006 smo bili na sp. od dolaska toleta smo otisli na jedno sp,tj jedno 4 velika takmicenja. apsolutno nikada,ni pre njega situacija nije bila tako losa.i naravno da je to njegova krivica,a ne moja...da ne pricamo da svojim radom je uticao na atmosferu oko reprezentacije,gde su navijaci apsolutno podeljeni,i da je kod zvezdinih navijaca(ne pricam o organizovanim) izazvao veliki gnev,i mnogi su dosta smanjili pracenje reprezentacije...
« Poslednja izmena: Novembar 15, 2014, 01:24 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #321 poslato: Novembar 15, 2014, 01:30 »
od 2000 smo bili samo na sp 2006 i 2010, jedno je bez drugo sa toletom, dakle tole drzi neki prosek po pitasnju odlazaka na velika takmicenja, necu racunati titulu prvaka evrop u-19

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #322 poslato: Novembar 15, 2014, 01:35 »
koji prosek. otisli na jedno sp,propustili jedno sp i dva evropska.to nije prosek ni u kom slucaju.to je nikada gore stanje...

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #323 poslato: Novembar 15, 2014, 01:40 »
propustili smo i sp 2002, ep 2004, ep 2008 a tada tole nije bio tu da sve pokvari

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #324 poslato: Novembar 15, 2014, 01:54 »
Jebalo vas slepo klubaštvo...i Zvezda i Partizan kako ne vidite da je to sve isto?
20 godina ista lica isti ljudi su ili direktno ili indirektno u fudbalu!

Da ne nabrajam....sad je za sve kriv Tole!jeste kurac moj!Nemam nameru da branim proverenog kriminalca koji bi u svakoj normalnoj državi bio već odavno iza rešetaka i to samo zbog štete koje je radio u Subotici dok je stolovao što bi rekli Hrvati....

Suština se ne menja...ako nije Terza je Tole ako nije Tole sutra će neki "Bole"...reprezentacija Srbije je fenomen koji nije objašnjiv nikome u svetu..takvi igrači a kad su na okupu mohava ćuna...

Dik Kalabaster je tu najmenje kriv...on je došao da si obezbedi možda još koju vikendicu u nekoj egzotičnoj bivšoj Holandskoj koloniji itd...

Sve se radi ofrlje na čelu sa neznalicama političkim poltronima lopovskim menadžerima i to od don Miljana Miljanića pa do dana današnjeg...

A o igračima ne bih sada jer ne zaslužuju ni malo poštovanja neka ih u svoji Arapskim-negleskim gigantima neka zarađuju milione imaju avione i vikendice i ako je moguće zaborave odakle su došli jer im je izgleda ispod časti igrati za bedu u kojoj su rođeni za Narod koji radi (ako ima sreće da ima posao)za 300 evra mesečno koliko koštaju sijalice za njihov Porše i Bentli.... :pusiga:

Jebite se fudbaleri....KRAJ.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #325 poslato: Novembar 15, 2014, 02:56 »
propustili smo i sp 2002, ep 2004, ep 2008 a tada tole nije bio tu da sve pokvari
1998 +, 2000 +, 2002 -, 2004-, 2006+, 2008 -, 2010 +, 2012 -, 2014 -, 2016 -
znaci pre toleta se desilo 2002 i 2004 da propustimo dva za redom. a sada prvi put cemo propustiti 3 za redom velika takmicenja.
naravno da sunovrat naseg fudbala nije poceo sa toletom i naravno da nije on jedini krivac,ali on je na sanduk zakucao ekser...

ako je tole toliko dobar srdjane vodi ga kuci...

stanje u nasem fudbalu je ocajno, za to su krivi svi od najnizeg nivo,do najviseg nivoa. pored fss-a najodgovorniji su naravno zvezda i partizan. i naravno da nece fudbal procvetati kada ode tole,al je toosnovni uslov da imamo uopste sanse da krenemo na bolje. a naravno da bi se stvari stvarno popravile moraju da se vrse neke korenite promene,a posteno receno u to ne verujem. jel sto rece moj drug nikada toliko losih ljudi nisam video na jednom mestu kao u fudbalu(a on je ko sudija bio deo toga i video sve izunutra). i to se nije odnosilo na vrh,nego na bazu,i naravno nije mislio na igrace,nego "sportske radnike" kako po klubovima,tako u savezu,sudijskoj organizaciji i sl...
« Poslednja izmena: Novembar 15, 2014, 03:00 NenadBG »

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #326 poslato: Novembar 15, 2014, 03:11 »
vodi ga ti svojoj, povedi i ove sto hoce da ga zamene pa se lepo ispricajte, narocito sa kokezom koji nije znao sta je lopta do pre tri godine, izvini samo da te pitam koju je ligu sudio taj tvoj drugar, treba pogledati istini u oci, mi nismo fudbalska sila, izmenili smo toliko predsednika i uprava ali nam je fudbal ostao isti, to je mentalitet nasih fudbalera

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #327 poslato: Novembar 15, 2014, 03:19 »
vidis da pricas o stvarima o kojima ne znas. kokeza je bivsi fudbaler brodarca,i to je do skoro igrao aktivno fudbal(ako se aktivno zove igranje tamo neke lige bez briga) ,a i bio je prvi covek brodarca(kako sam vec negde napisao to mu je u sustini taman odgovarajuci nivo),a ranije i u upravi i jedan od glavnih ljudi u fk zemunu(mislim da su bili tada treca liga), tako da je daleko od istine da do pre tri godina nije znao sta je lopta.
drug je sudio trecu ligu beograd i sve nize lige(naravno mladje kategorije takodje, sve osim omladinske lige srbije jer su to sudile prvoligaske sudije).do pre 2godine je sudio, i onda sa 33-4god je sklonjen jer je prestario.

cekaj jedini nasi fudbaleri na celom svetu imaju takav mentalitet?nigde drugo u nekoj drugoj reprezentaciji ne? :zbunjen:
« Poslednja izmena: Novembar 15, 2014, 03:20 NenadBG »

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #328 poslato: Novembar 15, 2014, 04:09 »
za druge ne znam ali za nase znam, videces nase mlade za 2 do 3 godine

ps sudija ne moze da prestari, on se "penzionise" sa 45 napunjenih godina
« Poslednja izmena: Novembar 15, 2014, 04:10 srdjan dimitric »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #329 poslato: Novembar 15, 2014, 04:38 »
nisi u pravu za sudije. ne drze nekog sa 35god da sudi npr 4 ligu,tj zonu,posto dolaze novi klinci. i sve su vise i vise spustali tu granicu. znam da kada su mog ortaka skinulu mislim da je to bilo 2012,mada nisam siguran, da su valjda sve sudije 1979 i starije u 3 i 4 ligi skidali sa lista. i finale ep 2012 sam gledao bas u drustvu bar 10ak sudija,i znam da su oni zezali ovog jednog koji je 1979,a jedini je koji nije bio skinut,jer je nasao jaku vezu,kao dobro je da si ti mladji,inace bi i ti leto i sl.
ta granica 45 ili koliko godina vazi za prvoligaske i npr medjunarodne sudije...
« Poslednja izmena: Novembar 15, 2014, 04:38 NenadBG »