Autor Tema: FSS i nase fudbalske vesti  (Pročitano 154932 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: FSS i nase fudbalske vesti
« Odgovor #180 poslato: Novembar 28, 2013, 04:56 »
Citat
Stepanović za "Blic": Fudbal ne živi od Toletovih zgrada

B. Marković    | 28. 11. 2013. - 14:10h | Komentara: 0

Tole Karadžić je doveo četiri selektora i samo smo sa Antićem videli Mundijal, sa ostalima smo propali. Najveći klubovi nam međusobno ratuju, suđenje je kriminalno. Šta još treba da se desi da taj čovek ode iz našeg fudbala, kao što je i obećao - kaže za “Blic” Dragoslav Stepanović, poznati srpski trener.

Crvena zvezda ga je podsetila na obećanje?
- Da, i posle toga se obrušio na Dragana Džajića i klub. Ako ima morala, neka jednom ispuni obećanje i povuče se. Sada kupuje vreme da vidi kako da ostane ili da pripremi naslednika među svojim ljudima. Najsmešnija je njegova izjava da čeka šta će reći država. Pa, nije on državnik nego čovek koji treba da vodi fudbal.

Pričao je da nema boljeg, nabrajao zasluge?
- Njegova glavna veština je ostajanje na vlasti, a najveći uspeh u mandatu izgradnja centra FSS u Staroj Pazovi. Neka se slika pored njega, jer fudbal ne živi od velikih zgrada nego od rezultata! Naš je, vidimo, sve gori.

Takve centre nemaju ni veći savezi?
- U tome i jeste apsurd! Nemačka je šest puta bila šampion Evrope i sveta, a nema centar. Objekat ima smisla samo ako pomogne da odemo na Evro i Mundijal, ali to je za nas predaleko. Od tih para mogli smo deset godina da šaljemo mlađe selekcije na turnire po svetu i učimo kako da dostignemo najbolje. Ovako, služi samo kao spomenik Karadžiću i njegovoj ekipi.

Posle neodlaska na Mundijal, nudio je novi ugovor Mihajloviću?
- To i liči na njega. Navikao je da nikog ništa ne pita jer u Izvršnom odboru ima samo one koji klimaju glavom. Malo nam je što ćemo i Brazil gledati na televiziji, on bi još da produži ovu agoniju.

Smatrate da je selektor morao da ode?
- Morali su da odu zajedno. Nemam ništa protiv Mihe, ali je srljao iz greške u grešku. Posvađao se sa svima, propisao igračima čudan kodeks, pravio tim usred kvalifikacija. Prvo su govorili o odlasku u Brazil, a posle promenili ploču. Tim za sledeći ciklus mogao je da uigrava na kraju kad smo već ispali, a ne od početka.

Obojica tvrde da Srbija ima tim budućnosti?
- Da smo bar jednom pobedili Belgijance ili Hrvate, pa da pričamo o ekstratalentima. Dokaz perspektive su pobede, a ne promašeni eksperimenti i porazi.

Sledećeg selektora će birati novi predsednik FSS?
- Teško će se Karadžić odreći vlasti i želje da i ovaj mandat izgura do kraja! Ako bi ipak otišao, Savez mora da utvrdi principe za izbor selektora. Tole je posle Antića rekao da selektor ne može imati platu iznad 20.000 evra i to primenio na Pižonu, pa pogazio sa Mihajlovićem. Kakva su merila i uslovi za tako važnu funkciju? Sve su to pitanja na koja ozbiljna organizacija mora da ima odgovore. Ali, FSS sa Karadžićem to odavno nije!

"I mene je uspeo da prevari"
U bogatoj karijeri Stepanović je nekoliko puta bio na pragu selektorske funkcije, a jednom je prevaren i od aktuelnog čelnika sa Terazija.
- Posle smene Đukića Stručni odbor me je predložio za to mesto, a onda mi je predsednik odbora Čabrinović rekao: “Daj da stavimo i Antića, da ne budeš jedini kandidat”. Dok se to događalo, Karadžić je već bio u Beču i pregovarao s njim, što mi je javio jedan vaš kolega!

ovo se zove vise nego argumetovano misljenje i stav...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #181 poslato: Novembar 28, 2013, 04:59 »
Nešto se pominje Deki Stanković kao naslednik Toleta,nema šanse,Tole ostaje do smrti..... :kafa:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #182 poslato: Novembar 28, 2013, 06:08 »
Bravo Stepi!  :palac:

Mada ja jos uvek ne verujem da cemo videti ledja Karadzicu tako skoro.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #183 poslato: Januar 11, 2014, 12:08 »
Citat
Terzić: Preuzeću Zajednicu, ako me svi podrže

Autor: MONDO
Predsednik Upravnog odbora OFK Beograda spreman da prihvati mesto prvog čoveka Zajednice Superlige, ako svi klubovi budu saglasni. "To i nije bila moja ideja, već ideja drugih ljudi", otkrio.

10.01.2014. | 15:23  >  15:32 3

Konstatacija Zvezdana Terzića da između njega i Tomislava Karadžića "nikad nije bilo razloga za ljutnju", nagovestila je mogućnost da se kao prvi čovek OFK Beograda vrati u rukovodeće organe srpskog fudbala.
POVEZANE VESTI
Terzić preuzima Zajednicu SuperligeTerzić: Klubovi su na ivici bede, "Tole odlazi"Tole: Gospodine Terziću...Na Karaburmi prštalo na terenu, odjekivalo u loži
Jedan od tih organa je i Zajednica klubova Superlige, za koju je još u decembru postalo jasno da će dobiti novog predsednika.

Posle polugodišnjeg mandata, potpredsednik kluba sa Karaburme, Dragoljub Lekić, biće prinuđen da istupi sa čelnog mesta, zbog promene odredbe Statuta Zajednice. Na njegovo mesto mogao bi da dođe upravo Zvezdan Terzić.

Ta mogućnost je nagoveštena prekjuče, a Terzić je u petak, na zimskom okupljanju prvog tima OFK Beograda, otkrio pod kojim uslovima će sesti u Lekićevu fotelju u Zajednici.

"To i nije bila moja ideja, već ideja drugih ljudi. U junu smo, na tajnom glasanju, izabrali predsednika Superlige, kada je pobedio potpredsednik OFK Beograda Dragoljub Lekić. Nije mi cilj da ulazim u izbornu proceduru. Ako se saglase svi klubovi i ako budemo imali konsenzus svih 16 klubova, spreman sam da prihvatim tu funkciju. U suprotnom, to me ne interesuje", objasnio je Terzić.

Nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije, koji je otišao sa tog mesta posle podizanja optužnice koja ga tereti da je učestvovao u malverzaciji pri transferu igrača u inostranstvo, konstatovao je da trenutno razmišlja samo o OFK Beogradu.

"Sva moja energija je usmerena na klub i mislim da možemo da napravimo velike stvari, možemo da stabilizujemo klub, da afirmišemo mlade igrače, da pokušamo da osvojimo Kup... Na putu smo da nađemo strateškog partnera, kao investitora koji bi pokrenuo rekonstrukciju stadiona. Juče smo imali razgovore sa Gradom na tu temu i imamo mnogo planova. Mislim da bi energiju trebalo da koristim za benefit OFK Beograda", objasnio je Terzić.

Predsednik UO OFK Beograda pozdravio je u petak i ekipu, predvođenu novim trenerom Milanom Milanovićem. Poželeo je igračima sreću i rekao da imaju ogroman talenat.

OFK Beograd će odigrati sedam kontrolnih utakmica do nastavka prvenstva.

U glavnom gradu će igrati protiv Doline (21.1), Inđije (25.1) i Sinđelića (28.1), a u Antaliji protiv Kubanja (3.2), Jabloneca (6.2), Volina (9.2) i Šerifa (12.2). Generalnu probu će imati 16. februara, a superligaško takmičenje će nastaviti 23. februara, duelom protiv Voždovca na tržnom centru (23.2).

odmah se vidi da se terza proklonio toletu-meni funkcija ne treba,i to nije moj predlog,ali ako me svi podrze,zbog dobrobiti fudbala,zrtovovacu se i preuzeti funkciju  :smeh3: :smeh3: :smeh3:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #185 poslato: Februar 23, 2014, 01:00 »
http://mondo.rs/a665476/Sport/Fudbal/Tole-Karadzic-Raduje-me-sto-Zvezdi-ide-lepo.html

:smeh4: :smeh4: :smeh4: :smeh4:

ali ovi nasi novinari kava su to placenicka govna,to je strasno...postavlja mu pitanje kako fss iz sredstava solidarnosti "pomaze" zvezdi.a to nisu sredstva fss-a nego zvezdina sredstva,tj sredstva namenjena ekipama gde je igrac igrao do svoje 18godine,a s obzirom da je matic bio oko 5god u zvezdi zvezdi pripada najveci deo tih sredstava solidarnosti(ukupno 5%),nesto je otislo kolubari,moguce da ce nesto malo i partizan da dobije(bio je u partizanu valjda jednu polusezonu,mislim tako nesto).fss je tu samo ukljucen kao neko preko cijeg racuna se pare dele onima gde je igrac bio do 18god. naravno eto odlicna propaganda kako dobri tole radi ni po babu ni po stricevima,nego cak pomaze zakletom neprijatelju,koji zeli da ga smeni,kako bi fss doveo pod svoj skut i mogao da manipulise i utice van terena  :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #187 poslato: Mart 18, 2014, 03:47 »
Dakle koja je to gnjida. Predlozio je da ostane na celu FSS, pozivao se na Vucica, izjavio da nas je start Simunica kostao plasmana na SP, obecao Nacionalni stadion (nadam se samo da nece i on biti na vodi) i bez problema su ga izglasali. Sa sve Zivom, Djorom, terzom, Kokezom i ostalom bagrom. Olos. Samo da jos jednom cujem te lepe floskule o borbi protiv kriminala i korupcije...nije vam daleko Stara Pazova, pa krenite u borbu vec jedared.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #188 poslato: Mart 18, 2014, 06:06 »
Ne komentarisete to sto se Zvezda slozila sa svim tim,kompromis,kurac palac, da se malo potrude i onda moze Karadzic,nema frke,pojeo vuk magarca...

Srpski kalcopoli. Naivnog li naroda ima...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #190 poslato: Mart 18, 2014, 06:55 »
Ne komentarisete to sto se Zvezda slozila sa svim tim,kompromis,kurac palac, da se malo potrude i onda moze Karadzic,nema frke,pojeo vuk magarca...

Srpski kalcopoli. Naivnog li naroda ima...

Komentarisem gnjidu Karadzica i njegov djon obraz. Ne vidim sta Zvezda ima sa tim osim Kokeze koga sam pomenuo.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #194 poslato: April 22, 2014, 11:21 »
http://www.mozzartsport.com/vesti/ljuboja-kod-nas-nikada-najbolji-nisu-igrali-za-reprezentaciju/74851

Citat
A iz reprezentacije za koju si odigrao 19 utakmica?
"Pa pošto nisam imao neku veliku minutažu, ne bih izdvajao nijednog trenera. Ipak, bio je to interesantan i lep period. Problem kod nas je to što nikada nisu najbolji fudbaleri igrali za reprezentaciju. Zato smo i tu gde jesmo. To je oduvek bio najveći problem našeg nacionalnog tima i našeg fudbala. Ne znam da li je i sada tako, ali bih rekao da to kod nas traje oduvek. To sam osetio i na svojoj koži. Mislim da sam zasluživao da imam veću minutažu, međutim, neke stvari su se znale ranije. Ko mora da igra..."

Možeš li malo konkretnije?
"Ne bih mnogo širio tu priču, zbog toga i retko dajem izjave. Ali bar ukratko bih rekao da se unapred znalo ko će da igra za reprezentaciju i velika je šteta učinjena zbog toga. Kada budemo to promenili, možda ćemo napraviti neki rezultat. To su shvatili u reprezentaciji Hrvatske, sada i Bosne. Mislim da kod njih stvarno igraju najbolji. Obe reprezentacije su na svetskom prvenstvu i to nije slučajno."

Dosta se pričalo i pisalo o tome da si u reprezentaciji, za vreme Mundijala 2006. u Nemačkoj, imao sukobe sa saigračima?
"Nije bilo ništa direktno. Kada se svetsko prvenstvo ne završi onako kako je planirano, onda se dosta toga priča napamet, traže se krivci. Bilo je tenzije u timu tada, ali to je prošlost o kojoj ne bih da pričam. Po meni, tada se pisalo o manje važnim stvarima. Bolje bi bilo da se analiziralo ko je igrao i ko je trebalo da igra, nego posle neuspeha da se razglaba ko je zbog čega kriv. Na kraju se pisalo o nekim stvrima koje nemaju veze sa životom. Šteta što niko nije tada, kada je trebalo, postavio pitanje što ovaj ili onaj nije igrao. Ali kod nas sve tako funkcioniše..."
« Poslednja izmena: April 22, 2014, 11:30 NenadBG »