Anketa

Evropsko zlato će osvojiti

Srbija
8 (88.9%)
Danska
1 (11.1%)

Ukupno glasova: 0

Anketa završena: Januar 30, 2012, 12:30

Autor Tema: EP Srbija (m)  (Pročitano 302481 puta)

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: EP Srbija (m)
« Odgovor #240 poslato: Januar 21, 2012, 10:20 »
Ma nije mračenje, ali se iznerviraš kada se na prave gluposti. Nisu problem oni promašaji, čak i nismo izgubili zbog toga. Već su problem dva retardirana isklučenja, ono Prodanovića na početku poluvremena kad se zaleće na igrača koji nije ni izveo prekršaj, a zbog tog isključenja su uhvatili priključak, i sad ovo neverovatno isključenje Ilića na kraju, gde vugli pokrivenog igrača. Gluposti sa kojim sam mislio da smo raskrstili.

I to što su naši srednjaci u sredinom drugog poluvremena dobili amneziju i zaboravili da u rukometu postoje krila. Makad da im dodaji, pa ovi da im vrate, čisto da se svih 6 nemačkihi grača ne nagura na tri naša beka.

I sad sledeći put kada bude bili gusto protiv Šveđana/Makedonaca, ili u borbi za medalje, počeće da nas hvata panika zbog ovog meča, jer kad se ovako propusti bod, to utiče i na mentalitet ekipe.
« Poslednja izmena: Januar 21, 2012, 10:21 ramkens »

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #241 poslato: Januar 21, 2012, 10:30 »
Ko što kaže ramkens ....mene brine više od ovog rezultata povratak na igru od pre godinu dve....krila zaboravljena (savaka čast Nikčeviću bez obzira na promašaj odigrao je srčano i muški)
Pre smo imali Ilić-Vujin a sada ovog drugog NEMA!

0-7 šut iz igre!Aloooo koji mu je k...? :udaraozid: :udaraozid:

Nije mi jasno zašto Stojković nije ušao ranije već smo igrali sa Toskićem 2/3 utakmice?!

Ma propustili smo kolosalnu priliku...sada će biti jebeno teško....a i igračima je duša u nosu....

SRANJE! :udaraozid:

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #242 poslato: Januar 21, 2012, 10:32 »
Toskić sasvim dobro igra.
Prva briga je Vujin, njega moramo razigrati pod hitno. Kao da ima neku blokadu, nemam pojma.
Biće to sve u redu.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #243 poslato: Januar 21, 2012, 10:37 »
Vujin očaj svi šutevi su mu u krilo golmana po sredini ali svaki!

A Šešum!?Majko mila živu mu je uhvatio golman jednom rukom. :smeh4:

Ako ovo sve progutaju igrači i pobede Šveđane onda su najveći fakeri svih vremena..mada sumnjam...poznavajući naš mentalitet.... :kafa:

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #244 poslato: Januar 21, 2012, 11:01 »
Sada na ispit dolazi naš balkanski mentalitet i protiv Šveđana ćemo baš vidjeti da li pripadamo svjetskom vrhu..

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #245 poslato: Januar 21, 2012, 11:21 »
dnas sam cuo jednu interesantnu pricu : zena je dobila cerku u januaru i ponovo je zatrudnila u februaru, htela je da abortira i kum je nju i supruga jedva nagovorio da to ne cine uglavnom rodio joj se sin, Marko Vujin

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #246 poslato: Januar 21, 2012, 11:32 »
Citat
dnas sam cuo jednu interesantnu pricu : zena je dobila cerku u januaru i ponovo je zatrudnila u februaru, htela je da abortira i kum je nju i supruga jedva nagovorio da to ne cine uglavnom rodio joj se sin, Marko Vujin

:rofl: :rofl: :rofl:

Ja stvarno ne znam šta je njemu. On je samo protiv Danaca dobro odigrao drugu polovinu drugog poluvremena i to je to..

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #247 poslato: Januar 21, 2012, 11:41 »
Da su Vujin i Šešum u formi u kojoj su bili na SP u Hrvatskoj, ne bi bilo problema :)

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #248 poslato: Januar 22, 2012, 01:08 »
Forma pada definitivno,samo da se nekako iscupa polufinale pa cemo lako.Kakva je sad situacija,jedna pobjeda protiv bilo koga je dovoljna?
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #249 poslato: Januar 22, 2012, 01:23 »
Upravo tako. Ne mora da znači da je forma u pitanju, sačekajmo sledeći meč.
« Poslednja izmena: Januar 22, 2012, 01:23 Dimitrije BP »

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #250 poslato: Januar 22, 2012, 01:36 »
Ali kakav uspon dozivljava makedonski sport! Bas mi je drago sto posle Litvanije nastavljaju u slicnom stilu.

Mada,njima je bliza Arena nego Beogradjanima,to stoji.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #251 poslato: Januar 22, 2012, 01:39 »
Београђани немају пара. Како не схватате?
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže som jura

• Starosedelac
  • Ugled: +78/-30
    • Pogledaj profil
« Odgovor #252 poslato: Januar 22, 2012, 02:09 »
Ne znam čega se bojite. Tu će druge ekipe još prosuti bodova tako da će vam i njihovi međusobni rezultati ići na ruku. Šveđane i Makedonce valjda možete pobjediti na domaćem terenu.

A vaš selektor je napravio dobru stvar. Vidio je da ste limitirani u napadu pa je sve karte bacio na obranu. A posebice ste limitirani kad jedna od dvije udarne igle (Vujin) igra loše. Iliću možete spomenik dignuti.

Van mreže Dejan NS

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #253 poslato: Januar 22, 2012, 02:36 »
Krivokapić ima minimum 5-6 kg viška.
Uvek je bio takav....tako da mu je ovo optimalna tezina...
Nina i Nađa

Van mreže Dejan NS

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #254 poslato: Januar 22, 2012, 02:45 »
Steta za izgubljeni bod od sinoc, ali ni ovako nije lose...imamo sjajnu situaciju na tabeli...
Ako i zaseremo protiov Svedjana, Makedonce jednostavno MORAMO dobiti i pri tome me zaboli neka stvarcica na koji nacin to treba da se uradi.
Oni su nam ionako duznici, posto su nas dva lika koja im vode rukomet (braca Nacevski) bezobrazno opljackala u polufinalu SP 2001 protiv Svedjana, tako da....
RSS je na potezu (ako zatreba, naravno).
Odbrana i dalje fenomenalna....napad tako-tako, osim Vukovicevih "bisera" :
- nerazumno dugog drzanja Ilica na klupi  u 2. pol (kapiram da je umoran, ali ipak je on kapiten)
- s tim u vezi Sesum (totalno van sebe...ono nije normalno)  u igri, a Rnic posle jednog promasaja (kada je bio rezon za sut) na klupi
- idiotsko vracanje takodje "drogiranog" Vujina (ono sto on igra je kriminal) umesto sinoc odlicnog Kamenog Stankovica (koji je btw. mnogo opasniji igrac, jer zna sve o rukometu, za razliku od Vujina koji samo ima sutinu).
...
Ona 2 promasaja su definitivno odlucila ishod...prvo Prodanovicev zicer kada je imao navrovatno velik ugao (da li je on ikada zabio gol kad bas TREBA???)  i onda stativa Nikcevica iz kontre (kakva nesreca).
...
kako bilo da bilo...palo je veliko kupanje (trebalo-ne trebalo :smeh3: ) nokti su iseceni kako na rukama, tako i nogama :whistling: , palo je i brijanje - i pravac SPENS na celodnevno/vecernji program!
Nina i Nađa