Anketa

Evropsko zlato će osvojiti

Srbija
8 (88.9%)
Danska
1 (11.1%)

Ukupno glasova: 0

Anketa završena: Januar 30, 2012, 12:30

Autor Tema: EP Srbija (m)  (Pročitano 302147 puta)

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
Odg: EP Srbija (m)
« Odgovor #465 poslato: Januar 28, 2012, 01:44 »
Kad već pišemo van teme, nisam izašao tri dana vikenda za redom. Večeras sam popio litru Neskvika. ;D

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #466 poslato: Januar 28, 2012, 01:44 »
IMA DA VAS PATOSEMO SVE

OJ PALANKO LEPSA OD ZIVOTA, OJ TIKVARO LEPSA NEGO MOREE.................

AKO TREBA BANUJTE ME

I MOJNE DA MI DIRAS DRUGA BELJANSKOG

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #467 poslato: Januar 28, 2012, 01:46 »
Ajde, vozi u krevet. Imaš 30 godina, mrtav si u pola dva. Ne brukaj se.

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #468 poslato: Januar 28, 2012, 01:47 »
SA SNIMAK U 4

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #469 poslato: Januar 28, 2012, 01:48 »
NESO UPAMTIO SAM TE

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #470 poslato: Januar 28, 2012, 01:50 »
Ред на форуму! Последња опомена пред бан. Пјан човек ни у бус не сме да уђе, а ти овде нашао да се шириш.  :palica:

Још притом шириш дезинформације да је снимак у 4.

« Poslednja izmena: Januar 28, 2012, 01:54 Боки »
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #471 poslato: Januar 28, 2012, 01:57 »
sutra saljem zahtev da ostupim sa foruma ( a ti ne bi bio pjan da ti je hrvatska preko puta) salim se naravno

cutura igrac prvenstva bar sto se tice nas, sto i nije cudno s'obzirom da je igao u BP, bre

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #472 poslato: Januar 28, 2012, 01:58 »
Мени је апсолутни број један Момир Илић. Какав лидер јбт!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #473 poslato: Januar 28, 2012, 01:59 »
boki,neko ce stvarno da pomisli da si ozbiljan.pa ponovo da se naljuti i zapali  :(

srdjane,sta ti znaci da si me zapamtio?pokazaces mi kako biju ili piju palancani kad se vidimo na nekom buducem saboru?  ;D
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #474 poslato: Januar 28, 2012, 02:00 »
boki,neko ce stvarno da pomisli da si ozbiljan.pa ponovo da se naljuti i zapali  :(

Ма јок. Срђан је Гробар.  :P

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #475 poslato: Januar 28, 2012, 02:02 »

pazi zastavu skroz levo   :aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz: :smeh4: :smeh4: :smeh4:
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #476 poslato: Januar 28, 2012, 02:04 »
neso ima   da te napijem ko niko

boki da nije cuture bili bi u tukiju ako se varam neka me deki demantuje  ja sam ipak laik za rukomet

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #477 poslato: Januar 28, 2012, 02:05 »
Upustiću se u avantaru u koju se retko upuštam, napisaću ozbiljnu poruku.

Dakle, šta reći o današnjoj utakmici?

Prvo poluvreme smo odigrali loše. Odbrana nije bila prepoznatljiva, nismo uspeli da prekidamo akcije Hrvata, lopta im je išla dosta tečno i lako su pravili viškove i relativno otvorene pozicije za šut. Napad nam je bio odličan, i on je zaslužan što smo i pored jedne odbrane golmana za celo poluvreme bili na samo -1 posle prvih pola sata igre.

Drugo poluvreme otvara Stanić odbranom, tj. bolje reći odbranama, i tu ulazi u seriju. U napadu nam je išlo odlično. Ne zbog sjajnog i brzog protoka lopte, kog, naravno, nije bilo, već zbog efikasnosti. Jesmo gnjavili u napadu, jeste da nam treba pola minuta da napravimo izmene i da obrnume krug-dva dodavanja, ali nisam primetio da su nam puštalo nenormalno duge napade. Dali smo im 5-6 golova u situaciji kad su sudije digle ruke, neke i uz mnogo sreće. Na kraju, u drugom periodu smo primili samo 8 golova, što je sjajno protiv reprezentacije kao što je Hrvatska.

Ilić odigrao maestralno, Nikčević takođe, kao i Vujin, koga sam pominjao u prvom poluvremenu. Čutura sjajan! Mislim da je Alem otvorio drugo poluvreme sa dva gola. Dosta je i otvarao pozicije našim bekovima, odličan učinak. Stanić je imao 10-11 odbrana u drugom poluvremenu, bez toga se nije moglo. Vučković, Manojlović i Beljanski odlično u odbrani. Malo je škripalo na desnom krilu, al' je Rajko dao vrlo važan gol. Odlično je reagovao i Stanković (dao gol odmah nakon što je ušao i gol iz kontre), koji je jedno vreme igrao, tj. bolje reći izigravao desno krilo.

Što se tiče atmosfere, nisam bio na licu mesta, al' imam utisak da navijanje nije bilo ništa posebno (što se tiče jačine). Sem podrazumevanog zviždanja himni i čobanskih parola, bilo je par situacija kad je bilo dobro. Šugavo je što su igrači skakali na nesportsko navijanje na kraju, al' verujem da ih je ponela euforija, a tad se baš i ne razmišlja racionalno. Drago mi je što je sve na terenu bilo sjajno, niti najmanje iskre, da ne govorim o incidentu i sukobu.

Sve u svemu, verujem u zlato! Sa ovakvom odbranom, to je apsolutno ostvarivo. O sudijama nikad ne kenjam, al' se plašim norvežanskog para koji sudi finale. Svi znamo priče o skadinavskom lobiju.

Ajmo Srbija! :kolce:

Video sam tu zastavu, crk'o sam od smeha!

EDIT: Boki, teraj bagru napolje! :palica:
« Poslednja izmena: Januar 28, 2012, 02:07 Dimitrije BP »

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #478 poslato: Januar 28, 2012, 02:32 »
Zaboravih da kažem. Mislim da je atmosfera u hrvatskom timu nikakva. Ajde Goluža-Balić sukob, al' ne znam da l' ste primetili u prenosu sukob Alilovića i valjda Gojuna, nakon jednog primljenog gola, kad je Alilović otišao na klupu.

Van mreže KaiserNS

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #479 poslato: Januar 28, 2012, 02:54 »
Ne bih se složio s tobom Dimo da nam je napad bio odličan u prvom delu. Igrali smo dosta bezidejno, mislim da smo imali više sreće nego pameti. Tri gola smo primili dosta naivno, na frku praktično dok smo se radovali. U nastavku potpuno druga priča, sve je došlo na svoje. Mada je opet bio jedan period kad su bekovi potpuno ignorisali krila i pivota, uplašio sam se da će nam se vratiti to kao protiv Švaba, ali Stanić nije dozvolio. Ne znam što je gurao Beljanskog na pivotu, tek kasnije je ubacio Stojkovića. Možda ključan trenutak je ona majstorija Čuture kad je nekim čudom uhvatio loptu na crti i još većim smestio u gol. Debitant u 36. godini, gde je bio sve ove godine. Iako je manje-više nevažno zbog ubedljive pobede, osvrnuo bih se na suđenje jer su Goluža i Vori izjavili kako je to jedan od razloga njihovog poraza, tj. da su navodno sudije nama bile naklonjene. Ko gubi ima pravo da se ljuti svakako, al´ bilo je više krajnje sumnjivih situacija koje su njima išle na ruku. Kao 2. isključenje na početku utakmice, nekoliko situacija kada su komotno mogli da im dosude pasivan napad i koji se se završili pogotkom, nedosuđeno isključenje posle gola Stankovića, i nedosuđeni sedmerac na Nikčeviću kada je više nego očigledno sprečen da postigne gol unutar 6m. Kako je moglo biti, odlično se završilo. Nadam se tituli, mada i bez nje svaka im čast. Uvek je teško 2 puta pobediti jednu ekipu, ali se nadam da imaju snage za još ovaj meč. Navijanje, kao što Dimitrije kaže, nije bilo ništa posebno, čak dosta loše u nekim trenucima. Kasnije je odlična igra naših razbuktala atmosferu, pa su se uzajamno podsticali.
« Poslednja izmena: Januar 28, 2012, 02:57 KaiserNS »