Za zalost, od Djekica nikada igrac. Pickica je i bolje je i za nas i za njega da sto pre ode iz ekipe. Neka ide u FMP i neka se sa Suboticem kolje za minutazu, kod nas ne bi smeo ni 10 sekundi vise da odigra.
Pored njega, najvece razocarenje je Raduljica. Ako sam za Djekica znao da je pickica, ako se zna da Amerima treba vremena da se naviknu na evroikosarku (mada je Lou poprilicno sumnjiv) onda sma ocekivao da ce ovo govedo da grize iz sve snage ne bi li povratio karijeru na pravi put. Ali ne, masi, ne skace, nema ga u odbrani...ma uzas. Ne razumem zasto se forsira Raduljica ispred Katica...a i brine me sto sva 3 centra nemaju ugovor za sledecu sezonu
Spoljna linija nije losa toliko, pod uslovom da Lou krene da igra kako se od njega ocekuje. Ako nastavi sa ovakvim partijama, ne pise nam se dobro.
NBA pocinje najranije 1 decembra, dakle Nikola je tu jos 2-3 sedmice minimum. Tu je za najbitnije 2 evroligaske tekme...a prva sledeca je biti ili ne biti.
Ne znam kakvi su belgijanci u reketu, ali ocekujem da nam on donese prvu pobedu u EL
Sanse za top 16 su nam i onako male, a ako ne dobijemo belgijance onda je sve gotovo vec nakon 3 kola