Autor Tema: KK Partizan - 2011/12  (Pročitano 366551 puta)

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan - 2011/12
« Odgovor #330 poslato: Novembar 06, 2011, 10:26 »
Zaista lepa i korisna utakmica. Vidi se da Vlade više nije teški ziheraš kao prošle godine. Već polovinom treće četvrtine je pustio one koje nemaju minutažu da se pokažu, prošle godino to nije sme do 2 minuta pred kraj meča. Mada sad je ubacio 2 minuta do kraja prvi put na meču Paru Božića, verovatno da stiče iskustvo  :smeh3:

Milosavljević je zaista naprredovao u odnosu na prošlu godinu, tj. on pokazuje napredak posle svake polusezone provedene kod nas. Ako nastavi ovako da ide uzlaznom putanjom dobićemo reprezentativno krilo. Drago mi je zbog Anđušića. Radulljica takođe je imao dobru partiju, ČAkar je bio borben. A Raško se popalio ko malo detence zbog skandiranja  :rofl:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #331 poslato: Novembar 06, 2011, 11:04 »
Greota je gledati Lucica na 4...bas steta,on ne moze tu da igra i mnogo vise bi napredovao kao krilo.Ne znam sta radi onaj Djekic kad ni na ovakvom mecu ne dobije vise od 2 min prije nego sto Lucic izadje zbog 5 licnih...drogira se definitivno  :zvizvdi:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #332 poslato: Novembar 06, 2011, 11:35 »
Lučić je u kurcu, ispadaju mu lopte iz ruku, maši čiste šuteve. Nema to veze sa pozicijom na terenu. Nema tu nikakve grehote, on igra četvroku samo na papiru. Bolje je reći da igramo sa dve trojke, pošto se Lučić ni ne guzi pod košem, Ćoškari negde da bi Peković imao više prostora u reketu.

Dok u EL provodi veći deo minuta na trojci, pošto Mačvan igra 30+ minuta.

Van mreže Nebojsa

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #333 poslato: Novembar 07, 2011, 01:06 »
Odlicna igra danas! Rasko :palac: Raduljica pokazuje znake zivota, Andjusic prangija, Lou solidan.

Lucic me brine, jer je nepouzdan. Ne zavrsava kucanja, gubi lopte. Nadam se u bolje dane za njega, jer sam ove godine ocekivao vise od njega.

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #334 poslato: Novembar 07, 2011, 08:46 »
Ja ne znam gde vi vidite taj potencijal kod Raduljice...Katic je bolji centar od njega i to ce dokazati cim ode Nikola
Sada je lako Raduljici da udje kada je protivnik ubijen a centri optereceni licnim zbog Pekovica.
Katic ako ne zna da igra barme zna da uvali lakat a ovaj metiljavko....
Uzasno sam razocaran Raduljicom. Daj Boze da gresim, ali nikada igrac od njega. Tacnije, ove sezone nista od njega. Ne bi me iznenadilo da turci raskinu ugovor sa njim na kraju sezone i da ostane nas jos 2-3 sezone
Za Lucica se ne brinem, drzak, jak, ima muda...bice on igrac...naisla mala kriza.
Cudi me da Kecman ima ovako malu minutazu...
Kada se setim pre 2-3 meseca, glavna prica je bila da li ce Katic, Bozic i Kecman produziti ugovore. A njih 3 u proseku nemaju zajendo 15-20 minuta.

No ok...
Na redu je real. Veoma bitna utakmica...veoma...verujem da mozemo nekako do pobede
Ne vidim ko bi od njihovih centara mogao da zadrzi Pekovica. Imaju 2 visoka ali ne bas jaka centra...ne znam kakav je igrac onaj crnogorac, tj da li je dovoljno jak da se sa Nikolom bije u reketu...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #335 poslato: Novembar 07, 2011, 10:54 »
sveto,nisi upucen u materiju...  ;) crnogorac je cetvorka,on nema ni teoretske sanse da se bije sa nikolom,za njega je ante tomic snagator...
« Poslednja izmena: Novembar 07, 2011, 10:54 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

ajkula

• Gost
« Odgovor #336 poslato: Novembar 07, 2011, 11:22 »
sveta uvek nadje ponekog robertsa :)

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #337 poslato: Novembar 07, 2011, 12:36 »
Ja ne znam gde vi vidite taj potencijal kod Raduljice...Katic je bolji centar od njega i to ce dokazati cim ode Nikola
Sada je lako Raduljici da udje kada je protivnik ubijen a centri optereceni licnim zbog Pekovica.
Katic ako ne zna da igra barme zna da uvali lakat a ovaj metiljavko....
Uzasno sam razocaran Raduljicom. Daj Boze da gresim, ali nikada igrac od njega. Tacnije, ove sezone nista od njega. Ne bi me iznenadilo da turci raskinu ugovor sa njim na kraju sezone i da ostane nas jos 2-3 sezone
Za Lucica se ne brinem, drzak, jak, ima muda...bice on igrac...naisla mala kriza.
Cudi me da Kecman ima ovako malu minutazu...
Kada se setim pre 2-3 meseca, glavna prica je bila da li ce Katic, Bozic i Kecman produziti ugovore. A njih 3 u proseku nemaju zajendo 15-20 minuta.

No ok...
Na redu je real. Veoma bitna utakmica...veoma...verujem da mozemo nekako do pobede
Ne vidim ko bi od njihovih centara mogao da zadrzi Pekovica. Imaju 2 visoka ali ne bas jaka centra...ne znam kakav je igrac onaj crnogorac, tj da li je dovoljno jak da se sa Nikolom bije u reketu...

Pre će biti da je Katić iskoristio njihov problem sa ličnim greškama. Raduljica je već na poluvremenu imao 7 poena :)

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #338 poslato: Novembar 07, 2011, 06:17 »
Greota je gledati Lucica na 4...bas steta,on ne moze tu da igra i mnogo vise bi napredovao kao krilo.Ne znam sta radi onaj Djekic kad ni na ovakvom mecu ne dobije vise od 2 min prije nego sto Lucic izadje zbog 5 licnih...drogira se definitivno  :zvizvdi:
Kod Lucica je problem to sto je prosle sezone bio decko  iz senke dok se sada se vec ocekuje dosta vise a on realno nije jos potpuno spreman za takvu ulogu...

Van mreže brzojav

• Mlađi član
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #339 poslato: Novembar 07, 2011, 06:37 »
Ja ne znam sta vi ocekujete od njega.
7p i 3-4 sk je sasvim OK za njega.

Ipak je on drugi izbor na trojci i drugi u EL kad igra Macvan.
Meni decko igra sasvim OK u skladu sa mogucnostima.

Ako cemo da prozivamo Cakarevic mora bolje,pogotovo u napadu,odbrana mu je solidna.
Zabranjeni !!!

Van mreže brzojav

• Mlađi član
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #340 poslato: Novembar 07, 2011, 06:41 »
Evo sad bas gledam. u ABA ima 10p i 5sk a u EL 6.3 i 4sk .
Odlicno.
Zabranjeni !!!

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #341 poslato: Novembar 07, 2011, 06:42 »
Основни проблем је у томе што ми од њега очекујемо да замени Веселија.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže brzojav

• Mlađi član
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #342 poslato: Novembar 07, 2011, 06:44 »
Moze biti al mislim da je nama osnovni problem sto nema dovoljno poena na relaciji Pera-Kecman-Raduljica-Cakarevic.
U EL pa i u ABA sva cetvorica igraju ispod ocekivanja. Da oni zadovolje ne bi mi po Lucicu.
Zabranjeni !!!

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #343 poslato: Novembar 07, 2011, 06:50 »
Za Peru i Kecmana je bilo očekivano da im se sreže minutaža, da njih dvoje zajedno ne provedu više od 15 minuta na parketu, po meni se to trebalo desiti i prošle godine.

Od Lučića (tj. od bilo kog igrača ko ima 25 minuta po meču u ostalom) se očekuje više, a ne da mu ispadaju čiste lopte iz ruku, i dečko jeste u lošoj formi. Očekivalo se da napravi neki napredak u igri, to je obećaovao i u pripremnim mečevima, ali trenutno je u gori nego što je bio prošle godine.

Van mreže brzojav

• Mlađi član
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #344 poslato: Novembar 07, 2011, 06:53 »
Za Peru i Kecmana je bilo očekivano da im se sreže minutaža, da njih dvoje zajedno ne provedu više od 15 minuta na parketu, po meni se to trebalo desiti i prošle godine.

Od Lučića (tj. od bilo kog igrača ko ima 25 minuta po meču u ostalom) se očekuje više, a ne da mu ispadaju čiste lopte iz ruku, i dečko jeste u lošoj formi. Očekivalo se da napravi neki napredak u igri, to je obećaovao i u pripremnim mečevima, ali trenutno je u gori nego što je bio prošle godine.

Ne slazem se.Ako trazimo krivce veci su i Cakarevic i Radule pa i Lo.
Pa i Kercman.
Boze,oprosti mi krivim Kecmana,kakvo bogohuljenje  :eek: al opet kazem Lucic je po znacaju ispod sve cetvorice nabrojanih.
Zabranjeni !!!