I ovo sada oko Dzejmsa. Umesto da platimo nekih 50-60 000 eura obestecenje , mi jajarimo i pokusavamo da na svaki nacin osim da platimo ... A posteno smo dobili obestecenje od OLY.
Danilović: "Neki igrači su zaboravili šta znači nositi dres Partizana"Predsednik košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović nije najzadovoljniji odnosom i zalaganjem pojedinih prvotimaca. Naime, prvi čovek crno-belih istakao je da su "neki igrači zaboravili šta znači igrati za Partizan"...Pojedini igrači su maltene zaboravili kako se igra za Partizan. Zalaganje, način razmišljanja, ponašanje u celini, uopšte nisu u proporciji sa njihovim plaćanjem. Ako imaju nekakve alibije u glavi moraju da prestanu da razmišljaju na taj način. Treba da „očiste glavu“, jer takav odnos neće tolerisati ni trener, niti bilo ko drugi u klubu – počeo je Danilović priču o tome šta nije u skladu sa normativima šampiona, naglasio je Danilović a preneo list "Sportski žurnal". Prvi čovek košarkaške sekcije "parnog valjka" oštar je u kritikama pojedinih igrača:Uvek je bilo razumevanja sa obe strane, ali smo imali dosta strpljenja. Zalaganje, ni lični pokazatelji pojedinih igrača, nisu u proporciji sa primanjima. A obaveze su dvosmerne. Partizan je ozbiljan klub, zna se kako se brane njegove boje. I zna se i ko je trener i ko su igrači. Ne treba niko da misli kako Partizan treba da bude počastvovan nečijim prisustvom, niti Partizan smatra da neko treba džabe da igra zbog imena i tradicije. Neke stvari, ipak, moraju da se znaju, kao što je to u Partizanu uvek bio slučaj. I znaće se, barem dok sam ja u klubu, ljut je Danilović koji nije želeo direktno da odgovori na koga je mislio dok je sve ovo pričao:Prepoznaće se oni sami... ostao je zakopčan do kraja.
Cakarevic i Milosavljevic su prvi na udaru. A ni Katic nije daleko.
Pa mi smo i odustali od Ilievskog, kad smo shvatili da je Lokomotiva spremna da ponudi više.
Citat: ramkens Februar 01, 2012, 05:23 Pa mi smo i odustali od Ilievskog, kad smo shvatili da je Lokomotiva spremna da ponudi više.