Autor Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 451157 puta)

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška reprezentacija Srbije
« Odgovor #765 poslato: Jul 29, 2015, 06:23 »
Samo vas čitam :no:

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #766 poslato: Jul 29, 2015, 07:56 »
no way jose, meni je rep. vazda pre kluba...

Mada nije da sam našao nešto puno situacija u kojima su te dve stvari suprostavljene

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #767 poslato: Jul 29, 2015, 11:43 »
Košarkaška reprezentacija uvek ispred fudbalske.

U košarci sam barem imao sijaset fenomenalnih trenutaka.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #768 poslato: Jul 30, 2015, 12:46 »
Reprezentacija bi treballo da  bude iznad.klubova zatp.i reagujem kad selektor forsira klubaštvo
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #769 poslato: Jul 30, 2015, 12:00 »
Baš je forsiranje klubaštva ako prozove čovjeka koji je direktno odgovoran što nam prvi centar reprezentacije možda neće igrati na EP.
Loša namjera ili glupost je po meni jedno te isto. I jedno i drugo štete ljudima oko tebe. 

Naravno, nemam ja ništa protiv toga da reprezentacija bude na prvom mjestu, možda bi tako i trebalo biti.  Ali kod mene je nekako prirodan slijed događaja da mi je Partizan na prvom mjestu, ja sam prvo zavolio i pratio samo Partizan, pa tek onda sport generalno, samim tim i  reprezentaciju.
« Poslednja izmena: Jul 30, 2015, 12:00 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #770 poslato: Jul 30, 2015, 01:22 »
A dobro, može se reći da si od prvog dana života određene nacionalnosti, a ko zna od kojeg navijaš za određeni klub. Sve zavisi od percepcije.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #771 poslato: Jul 30, 2015, 02:31 »
Jel otišao Bobi u Ameriku?

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #772 poslato: Jul 30, 2015, 03:13 »
Baš je forsiranje klubaštva ako prozove čovjeka koji je direktno odgovoran što nam prvi centar reprezentacije možda neće igrati na EP.
Loša namjera ili glupost je po meni jedno te isto. I jedno i drugo štete ljudima oko tebe. 

Naravno, nemam ja ništa protiv toga da reprezentacija bude na prvom mjestu, možda bi tako i trebalo biti.  Ali kod mene je nekako prirodan slijed događaja da mi je Partizan na prvom mjestu, ja sam prvo zavolio i pratio samo Partizan, pa tek onda sport generalno, samim tim i  reprezentaciju.

ako Bobi ne bude mogao da igra za to će biti kriva njegova povreda koju su neki šibicari iz srpske košarke htli da prikriju a da mu se kojim slučajem to pogoršalo ne bi ni trepnuli da opet optuže nekog iz stručnog štaba omraženog kluba

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #773 poslato: Jul 30, 2015, 03:18 »
još jednom, ukratko,

- koje su stvari koje je Đorđević uradio kao selektor, a da odaju njegovu klupsku pripadnost na bilo koji način?

- ko je želeo da prikrije povredu (ako u ovom trenutku ikako postoji) ako je čovek prošao lekarske preglede i u novom klubu i u reprezentaciji?

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #774 poslato: Jul 30, 2015, 03:30 »
Kako Talijani nisu videli povredu? :zbunjen:

Pre 15 dana i više.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #775 poslato: Jul 30, 2015, 04:06 »
još jednom, ukratko,

- koje su stvari koje je Đorđević uradio kao selektor, a da odaju njegovu klupsku pripadnost na bilo koji način?

- ko je želeo da prikrije povredu (ako u ovom trenutku ikako postoji) ako je čovek prošao lekarske preglede i u novom klubu i u reprezentaciji?

eto kako nisi obavešten. Bobi nije bio na pregledima u klubu već negde u Italiji gde je Miško platio pregled i poslao zajedno sa izveštajem naših lekara u Ameriku. Očito je da Ameri baš ne veruju tim izveštajima tj viševeruju nekoj priči za novine
o ponašanju selektora sam dosta pisao, reprezentaciji želim uspeh pa makr da je vodi dulo vujošević ali to ne menja činjenicu da se selektor ne ponaša kako bi treba i uvek ću kritikovati to klupsko obojeno istupanje mada je ovo zadnje prema radoviću čak i odraz lošeg vaspitanja što i ne čudi kad se zna da mu je bata tata

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #777 poslato: Jul 30, 2015, 05:06 »
eto kako nisi obavešten. Bobi nije bio na pregledima u klubu već negde u Italiji gde je Miško platio pregled i poslao zajedno sa izveštajem naših lekara u Ameriku. Očito je da Ameri baš ne veruju tim izveštajima tj viševeruju nekoj priči za novine

ova kafanska verzija načina potpisivanja prof. košarkaškog ugovora može da ti prođe negde u kladionici ili na pijaci  :D . U NBA to ne ide tako. Znači San Antonio je potpisao ugovor sa svojim igračem da pritom nije utvrdio njegovo medicinsko stanje već će po tom pitanju verovati njegovom agentu koji je poslao neke neproverene nalaze iz boktepitokoje klinike? Now yes no.

Situacija je sledeća. Bobi je danas zdrav i prav, što su pokazali ti pregledi u Milanu i na Košutnjaku. San Antonio mora da prihvati te rezultate i nema osnova da zabrani njegov nastup na EB, ali praksa pokazuje da nijedna NBA franšiza ne voli da im igrači igraju tokom leta za reprezentacije, i onda se na sve moguće načine trude da izvuku nešto.

Tako su npr. sada Sansi (danas savršeno zdravom) Mirzi zabranili EB zbog prethodne bolesti, on je tamo hteo i mogao igrati, ali medicinski karton je takav da oni imaju osnov da ga povuku.

Spursi taj osnov nisu imali nakon savršeno zdravih nalaza Bobija, ali sada će pokušati da naprave slučaj zbog prethodne povrede, zahvaljujući savrešno odgovornom bivšem pomoćnom treneru  :kafa:

Dalje, vezano za navodnu priču oko Đorđevićeve privrženosti Partizanu, po treći put

ili je to i dalje samo neki lični dojam zasnovan na pari i magli?

http://www.mvp.rs/blog/blog-mvp/item/11759-klubastvo-je-interes-srbije

lektira.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #778 poslato: Jul 30, 2015, 05:39 »
Ja sam se posle prošlogodišnjeg neverovatnog uspeha ponadao da bi ta pozitivna energija mogla konačno rezultirati da reprezentacija nakon xy godina konačno ode na prvenstvo bez repova i afera...te sa podrškom javnosti.Ovako će opet biti ispraćeni s govnjivom motkom sa lešinarskim novinarima koji jedva čekaju na raspad i na neuspeh....

Ali jebiga zaboravio sam ko smo i šta smo...zato tu i jesmo gde smo... :kafa:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #779 poslato: Jul 30, 2015, 06:50 »

ova kafanska verzija načina potpisivanja prof. košarkaškog ugovora može da ti prođe negde u kladionici ili na pijaci  :D . U NBA to ne ide tako. Znači San Antonio je potpisao ugovor sa svojim igračem da pritom nije utvrdio njegovo medicinsko stanje već će po tom pitanju verovati njegovom agentu koji je poslao neke neproverene nalaze iz boktepitokoje klinike? Now yes no.

Situacija je sledeća. Bobi je danas zdrav i prav, što su pokazali ti pregledi u Milanu i na Košutnjaku. San Antonio mora da prihvati te rezultate i nema osnova da zabrani njegov nastup na EB, ali praksa pokazuje da nijedna NBA franšiza ne voli da im igrači igraju tokom leta za reprezentacije, i onda se na sve moguće načine trude da izvuku nešto.

Tako su npr. sada Sansi (danas savršeno zdravom) Mirzi zabranili EB zbog prethodne bolesti, on je tamo hteo i mogao igrati, ali medicinski karton je takav da oni imaju osnov da ga povuku.

Spursi taj osnov nisu imali nakon savršeno zdravih nalaza Bobija, ali sada će pokušati da naprave slučaj zbog prethodne povrede, zahvaljujući savrešno odgovornom bivšem pomoćnom treneru  :kafa:

[/quote

sve važi i ne važi ali jedna izjava pomoćnog osoblja omraženog kluba je za NBA ekipu sveto pismo :zbunjen:

Mirzin medicinski karton je iz Amerike pa poređenje nije na mestu
probali smo da šibicarimo po ko zna koji put ali ovog puta nije prošlo pa su medijski žrtvovali "stranca" uz svoj uličarski rečnik