Autor Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 449927 puta)

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška reprezentacija Srbije
« Odgovor #960 poslato: Jul 15, 2016, 10:25 »
da, sa Antićem je počela priča nakon zgražavanja što gura Raću Petrovića  :D . Ista je ova priča bila, svi su videli neke konekcije i neke pare, preko nekog sina i sinovca menadžera,  ali nigde da vidimo 2+2=4, tj. kao i ovde, čitamo o nekim parama i nečemu, ali nigde konkretluka.

Iskreno, čak i ovde sam se debelo razočarao, ovakvih konstrukcija se ne bi postideli ni klinci za fejsbukom, i složio bih se sa Faulom, da je po zaslugama, dopalo bi nam nešto poput fudbalskog tima gde su svi zajedno rogovi u fino zapakovanoj vreći.

Srećom, ovde je skroz kontra stvar, igrači međusobno su jako dobro kliknuli, trener je napravio neki autoritet, jasno se zna ko vozi traktor a ko otvara kapiju i to deluje odlično, igra nam ima flow, čak i kad štekće možemo dobiti utakmicu.

Sutra ako nedajbože zapnemo u jednom meču i ostanemo bez polufinala ova sekta će doći na svoje likovanjem, ali ostaće kao satisfakcija da je iz ovog tima izvučen maksimum, gledajući širi kontekst i jedan olimpijski ciklus

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #961 poslato: Jul 15, 2016, 12:28 »
 samo je zli Bobi hteo to da pokvari
 to je da se zastide čak i klinci iz vrtića

a lova ne interesuje "pičku ćelavu"  :nono:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #962 poslato: Jul 15, 2016, 12:32 »
E tacno tako...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #964 poslato: Jul 15, 2016, 03:34 »
samo je zli Bobi hteo to da pokvari
 to je da se zastide čak i klinci iz vrtića

a lova ne interesuje "pičku ćelavu"  :nono:

Bobi nije hteo da pokvari, samo nije hteo da dođe.

Pička ćelava voli lovu, i zarađuje je, samo i dalje niko nema pojma kakve to veze ima sa Bobijem

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #965 poslato: Jul 15, 2016, 03:40 »
 Bobi je došao i samo je trebalo da skokne i završi formalnost oko nekog poslica vrednog 20 miliona $. Nekom se to nije dopalo i Bobi je proglašen izdajnikom a sad vidimo i nebitnim igračem.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #966 poslato: Jul 15, 2016, 03:50 »
Ajde ne sprdaj se vise.

Da je htio da igra rekao bi na vrijeme, e sasa, ja moram da potpisem ugovor, nadjem klub, kurac palac. Bicu sa ekipim, necu biti sa ekipom do tad i tad, cim potpisem ulazim u igru, odgovara -  ne Igrica i cao.

Pravimo se blesavi malo. Bjelica i macvan su isto mogli dan prije da ispale, pa nisu već su tu konstantno uz ekipu i jasno su rekli da se racuna na njih ako bude potrebno.

Smorilo je vise ovo sa bobijem,ka da je lebron jebote.

Sent from my Lenovo A1000 using Tapatalk

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #967 poslato: Jul 15, 2016, 04:06 »
Bobi je došao i samo je trebalo da skokne i završi formalnost oko nekog poslica vrednog 20 miliona $. Nekom se to nije dopalo i Bobi je proglašen izdajnikom a sad vidimo i nebitnim igračem.

to možda u tvom nekom zamišljenom univerzumu. U realnosti, košarkaška reprezentacija se okupila 15. juna, a Bobi je potpisao ugovor u Detroitu 11. jula ili plus minus par dana. Izračunaj sam koliko je to dana u kojima nije mogao/hteo trenirati, i u okviru kojeg nije mogao igrati za reprezentaciju.

Trenerova odluka je da je to previše vremena i da igrači koji su proveli taj period sa reprezentacijom imaju prednost nad njim.

Takođe, i dalje ne vidim ko je prozvao Bobija izdajnikom, većina ljudi rezonuje da je dečko napravio izbor, i poželili su mu sreću, i da se vide naredne godine.

I dalje čekamo da vidimo koji je to aranžman Đorđevića sa novcem vezano za Bobija, ne znam što uvijaš stvari u oblande, je l tražio procenat, ili šta?

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #968 poslato: Jul 15, 2016, 04:28 »
Pjer, ostrašćen si u ovoj cijeloj priči i iznosiš netačne podatke, kad je Bobi otkazao nigdje se nije pominjao ni Detroit niti bilo kakva ponuda za njega, ne pričam o našim medijima, već o Američkim sajtovima, specijalizovanim za NBA.

Ti kad imaš pik na nekoga, nema sile da te ubijedi da griješiš, naravno ne važi to samo za Grobare, već i za ove "tvoje"... npr. Tadija  :D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #969 poslato: Jul 15, 2016, 04:39 »
Mozda ja po nekima imam pik na likove poput Tadije ili sadasnjeg selektora ali Vreme pokaže da sam bio u pravu što se tadije tiče a tako će biti i za ovog kojeg ste vi sa vaše tribine nazvali pickom celavom

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #970 poslato: Jul 15, 2016, 05:54 »
pa ako znaš nešto što mi ne znamo onda OK, i ne znam što sad ubacuješ tu tribine, govorimo o ličnim stavovima, meni su ionako obe tribine iste, da ne izgovaram sve šta mislim o profi navijačima.

Bio sam u hali kada se Pekoviću jebalo sve po spisku nakon one utakmice kada je zakucao i (sram ga bilo  :bam: ) radovao se za PAO, i kada ga je ceo kop gledao gore nego sad Čovića, a bio i sam i kada se tokom lokauta vratio na par meseci i kada je doživeo najveće ovacije. Saša je za Barselonu trpao Partizanu 30+, Danilović isto za Kinder, dokon čovek u svemu može naći problem, ali ne vidim da to ima neke veze sa ovim sad.
« Poslednja izmena: Jul 15, 2016, 05:55 Zgembo Adislić »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #971 poslato: Jul 15, 2016, 06:09 »
Šta da delim kad su informacije svima dostupne samo ih treba gledati bez obojenih naocara. Pre par meseci znalo se da će Bobi biti "problematičan" ali su svi tvrdili pazar i pričali priče o pet milona za "osiguranje"a sslučajno je sponzor reprezentacije neko osiguranje . Kad taj posao nije prošao a Bobi dobio ponudu od Detroita pukla je "ljubav"

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #972 poslato: Jul 15, 2016, 06:26 »
Ja nisam ulazio u te priče oko para i slično već mi je krivo  što je bez Bobija  reprezentacija  značajno oslabljena  i to je činjenica,ništa više ništa manje.Hoću da vidim  kako bi izgledalo to sa Bobijem,Raduljicom,Jokićem,Bjelicom i   ekipom   nadam se da ću to doživeti dok su oni i ja zajedno s njima još uvek felativno mladi...evo dve godine ništa...ajde da sačekam i tu  2017 ako budemo   živi   i   zdravi.

A više i telo poruke...

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #973 poslato: Jul 15, 2016, 06:54 »
Šta da delim kad su informacije svima dostupne samo ih treba gledati bez obojenih naocara. Pre par meseci znalo se da će Bobi biti "problematičan" ali su svi tvrdili pazar i pričali priče o pet milona za "osiguranje"a sslučajno je sponzor reprezentacije neko osiguranje . Kad taj posao nije prošao a Bobi dobio ponudu od Detroita pukla je "ljubav"

evo ja sam skinuo naočare, i dalje mi nije jasno?

Razloži priču od A do Š, jer stvarno ne razumem o čemu se radi kad su ovako činjenice nepovezano naslagane, ako nećeš ti evo neko drugi ko je shvatio? Lađa, Nenade?

Od prvog dana Đorđević je govorio da mu treba Bobi, da ga želi, pa se tu savez uključio sa tom pričom o osiguranju? Jer meni stvarno nije jasno šta je savez trebao da uradi, osim da pusti da se Marjanović priključi timu nakon skoro mesec dana rada? Ako je to bilo rešenje, onda OK, Đorđević je stvarno pička što nije hteo igrača u tom trenutku.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #974 poslato: Jul 15, 2016, 07:30 »
 Jebiga ako ne zelis da ti neko kvarii sliku o omiljenom igraču kome se samo ponekad skandiralo picko celava ja mogu do sutra da ukazujem na njegove "greške"
« Poslednja izmena: Jul 15, 2016, 07:30 Blefer »