Autor Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 450438 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška reprezentacija Srbije
« Odgovor #1185 poslato: Jul 02, 2017, 02:17 »
s leva na desno gore- minic,milo,barovic,milan milutinovic(bio je tada ambasador u atini),koturovic,savic, ovog lika pored savica se secam,ali ne znam mu funkciju niti ime(fakticki jedino njega ne znam),mogao bi da je neki maser, rebraca,obradovic,duda,petronije zimonjic (otac predraga bate zimonjica, zeljkovog kondicionog u feneru)
medjured - bodiroga,ovog sledeceg ne vidim lepo od saletve ruke,ovako mi lici na predgraga bojica, sretenovic(inace ko ne zna sreta sada dosta ozbiljno igra mali fudbal,igra drugu ligu malog fudbala),tomasevic, dr moma jakovljevic
dole- danilovic,divac,palja, sale 1 i 2,beric i rajko toroman.
« Poslednja izmena: Jul 02, 2017, 02:19 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1186 poslato: Jul 03, 2017, 08:26 »
Jokara  :shit:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1187 poslato: Jul 03, 2017, 08:31 »
Ocekivano. Uostalom, on sad ima 1/3 sto se odazivanja tice. Iduca godina je slobodna, tako da ce dres reprezentacije obuci eventualno 2019. ponovo.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1188 poslato: Jul 03, 2017, 12:15 »
Nego zasto Milutinova nema na skracenom spisku?  :zbunjen:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1189 poslato: Jul 03, 2017, 12:18 »
on, Dangubić, Zagorac i Jaramaz su odabrali Letnju ligu, valjda u dogovoru sa Đorđevićem jer su im bile male šanse da upadnu u 12

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1190 poslato: Jul 03, 2017, 12:22 »
Milutinovu bile male sanse?  :zbunjen:

Ne znam.

Interesantno da Teo i Bogdan u trenucima kad treba da zabodu prve i veoma jake NBA ugovore i ne pomisljaju da "rade na sebi preko ljeta" za razliku od solidnog broja onih koji se sve ove godine izredjase na ljetnoj ligi, dizanju tegova, gutanju steroida i slicno.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1191 poslato: Jul 03, 2017, 12:47 »
Kratko ću prokomentarisati ovo: Kada svi naši igrači budu shvatali reprezentaciju, kako je shvata Vlade Štimac tada ćemo biti "zemlja košarke".

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1192 poslato: Jul 03, 2017, 01:01 »
Mozes ti imati 12 Stimaca u ekipi pa ispasti iz grupe sa Letonijom, Islandom i Holandijom.

Nije poenta u tome, vec da bude dobar kosarkas i da se odazove pozivu. Teodosic recimo.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1193 poslato: Jul 03, 2017, 02:36 »
dobro, ovde već karikiramo sa Štimcoom, ali mislim da je on već prerastao tu ulogu "borbenog momka koji je u timu na račun tih sporednih stvari".

Jeste li vi gledali Bešiktaš ove sezone? Štimac je trenutno jedan od najtraženijih centara u Evropi, njegov naredni ugovor (verovatno Efes) će nositi verovatno milion po sezoni.

Sjajan primer čoveka koji radi na sebi i koji zenit svoje karijere hvata u 30. godini (a nadam se da će naredne godine, a možda i na EP ako ode biti još i bolji).

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1194 poslato: Jul 03, 2017, 02:51 »
Ne mislim ja tu na kvalitete, nego na odnos prema reprezentaciji da uvijek budeš tu kada treba. Pa kada svi budu takvi, onda nećeš morati brinuti hoće li ovaj ili onaj igrati ili ne, nego zoveš koji su najbolji i znaš da će ti se svi odazvati. To je poenta onog što sam htio reći.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1195 poslato: Jul 03, 2017, 02:56 »
Ne mislim ja tu na kvalitete, nego na odnos prema reprezentaciji da uvijek budeš tu kada treba.

Mozda bi i on bio manje nalozen da ima veci kvalitet. Ili, mozda bi ovi sto su kvalitetniji bili vise nalozeni da su manje kvalitetni. Jebem li ga, ko ce znati. Stimcu zaista svaka cast, ali nije to presudna stvar za rezultat, ipak.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1196 poslato: Jul 03, 2017, 03:43 »
Nego zasto Milutinova nema na skracenom spisku?  :zbunjen:

Zato što je mlitava ćuna i fizički i karakterno.

Ostalo očekivano,relano veći nam je nedostatak opet izostanak Bjelice nego Jokića al ajde i drugi su puni otkaza pa ne plaču.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1197 poslato: Jul 03, 2017, 03:45 »
dobro, ovde već karikiramo sa Štimcoom, ali mislim da je on već prerastao tu ulogu "borbenog momka koji je u timu na račun tih sporednih stvari".

Jeste li vi gledali Bešiktaš ove sezone? Štimac je trenutno jedan od najtraženijih centara u Evropi, njegov naredni ugovor (verovatno Efes) će nositi verovatno milion po sezoni.

Sjajan primer čoveka koji radi na sebi i koji zenit svoje karijere hvata u 30. godini (a nadam se da će naredne godine, a možda i na EP ako ode biti još i bolji).

Potpis!Štimara je ove sezone igrao sezonu života!Kidao je! :respect

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1198 poslato: Jul 03, 2017, 03:48 »
Nije vala do plakanja, nego:

- 2015. potpisuje ugovor sa Denverom, mora da se pripremi, trenira, nema kad
- 2016. se odazove
- 2017. mora da se pripremi, trenira, napreduje, nema kad
- 2018. se ne igra nijedno prvenstvo
- 2019. ce opet da potpisuje ugovor sa Denverom ili nekim drugim, mora da se pripremi, trenira, nece imati kad

I tako, vec se nazire jos jedan Pedja Stojakovic.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1199 poslato: Jul 03, 2017, 04:02 »
Pa dobro njegov izbor.Jel treba da ga se moli?

Koga nema bez njega se može,uvek su mi išli na očin ta kukanja oko izostanaka..eto sad nema Jokića alii  ima Bobija,meni  je više krivo zbog Belog jer smatram da nam je on i važniji šraf ali šta je tu je.