Autor Tema: FK Partizan 2012/13  (Pročitano 394489 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2012/2013
« Odgovor #720 poslato: Januar 30, 2013, 04:39 »
Ista pojava kao i Branko Tekić koji se pojavio kao "protivkandidat" Džajiću.

Lelemud.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #721 poslato: Januar 30, 2013, 04:56 »
sin generala jove popovica dugogodisnjeg komesara za bezbednost fsj-a i clana uprave partizana.preko caleta je znao kompletno srpsko podzemlje,bio dobar sa arkanom i sl likovima.bio je ko mladji rekao bih u nekom polu krimi fazonu,ono vise kao znam sve te likove,pa sam i ja opasan.ne znam koliko je inace ozbiljan u poslovnim krugovima,tj koliko ima novca i moci...
« Poslednja izmena: Januar 30, 2013, 04:56 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #722 poslato: Januar 30, 2013, 07:27 »
http://www.zurnal.rs/2013/01/30/popovic-zvezdi-bih-dao-i-najboljeg-igraca/index.html

Sto dalje ovog idiota od nas...

Mislim da bi posle ovoga zalili za Djurom.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #723 poslato: Januar 31, 2013, 01:51 »
Vec sam kopirao neke postove cigana o Sasi,ali moram i ovaj:

Citat
Retko kada se oglasavam na ovoj temi, ali morao sam nesto da podelim sa ostalima. Moj drugar, veliki zvezdas (ne u ultra fazonu) bio je u drustvu u kojem je bio i Sasa Ilic. On se odusevio covekom, koliko je normalan i neiskompleksiran.

U nekoj prici opustenoj pitali su Ilica sve zivo. Prvo sto je rekao da on nikada nije bio u fazonu da se vredja najveci rival.

Rekao je nesto u fazonu, "Jel znate vi sta je Zvezda, pa to je institucija. Ja sam presrecan kada pobedimo, ali nema potrebe da se nasladjujem i vredjam protivnika".

Pricao je i o Mustafi. Rekao je nesto u fazonu "Sad je on (Mustafa) najveci grobar kod nas u svlacionici. Ispade da on vise voli Partizan od mene koji sam u klubu skoro ceo zivot. Ima on srece dok je Dacic na vlasti, ali ako mu ukinu policijsku zastitu pa neko ce da ga ubije. Gde je njemu moazk bio da u Srbiji predje u Partizan. Ja nikad ne bi mogao, iskreno plasio bih se za svoj zivot".

Rekao je takodje da je imao dosta neprijatnosti u Beogradu, da znaju da mu navijaci Zvezde, mahom klinci, prete. Nedavno mu je neko olupao auto itd. Cak kada je dolazio kod tog ortaka uvek ima kapuljacu na glavu, gleda da sto manje upada u oci, Jednostavno ovde je imao bas losa iskustva, i nije mu svejedno.

Kaze da su postoje klinci u Partizanu kojima je jedina zelja da se sto preprodaju. Nije imenovao, ali svi znamo na koga je misio, kada je rekao da je jedan mali utripovao da je Mesi i da mu se jebe za sve.

Dao je primer sa derbija u kupu, kada je Partizan gubio na poluvremenu. Kaze u svlacionici zajebancija. Klinci zbijaju sale, Avram lupeta neke gluposti i ne cuje se. Kaze da ranije nije bilo tako, da je u svlacionici bila napeta, borbena atmosfera, bez obzira da li vode ili gube kad je derbi.

Rekao je da je u Turskoj igrao na vrhunskom nivou,ali da ga je menadzer zajebao da dodje u Salcburg. U turskoj je bio car, imao je ekstra kes, ali isto mu nije bilo bezbedno da izlazi, jer mu je tamo bilo opasnije nego u BG. U Salcburgu je imao i manju platu, dok su se trener smenjivali ko na traci pa nije ni igrao previse.

Ortak koji mi je pricao nije tip nekog ko izmislja, ali ako je on lagao mene i ja lazem vas. Znam da se i ranije ovde pricalo o Sasi Ilicu u pozitivnom svetlu, ali eto, on je posle ove price stekao postovanje kog mene.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #724 poslato: Januar 31, 2013, 09:22 »
(1:37).. A, kod have been anyone from not the glad for the so/called "speedball" will abet test to you that the only ĆspeedĆ that is in question here is the speed at which youćll die.
Case closed.

What EXACTLY did the autopsy report reveal that we haven't had the knowledge of already?

Van mreže Dejan NS

• Matori član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #725 poslato: Januar 31, 2013, 09:42 »
Zvonimir Vukic potpisao za PAOK. Dobar je PAOK-u, a vrli Vermez ga izbacio iz konkurencije :udaraozid:
Pa, moralo se napraviti mesta za Ilića kapitena...legendu kluba....To što je Zvone 3x bolji fudbaler od njega - apsolutno je nebitno....jer Ilićkapiten - je Ilićkapiten.Jedan od gomile srpskih mitova....
Nina i Nađa

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #726 poslato: Januar 31, 2013, 11:21 »
Vukić nije otišao zbog Ilića.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #727 poslato: Januar 31, 2013, 12:16 »
Mlatis...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #728 poslato: Januar 31, 2013, 12:20 »
Na Vukiću Vermez pokušao da šilji patku i autoritet kada je došao, a posle taj isti Vermez dopustio klincima da rade šta hoće...

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #729 poslato: Januar 31, 2013, 12:32 »
Zvonimir Vukic potpisao za PAOK. Dobar je PAOK-u, a vrli Vermez ga izbacio iz konkurencije :udaraozid:
Pa, moralo se napraviti mesta za Ilića kapitena...legendu kluba....To što je Zvone 3x bolji fudbaler od njega - apsolutno je nebitno....jer Ilićkapiten - je Ilićkapiten.Jedan od gomile srpskih mitova....

Promašio si CEO fudbal.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #730 poslato: Januar 31, 2013, 12:40 »
Žurnal piše da su Luka i Kojić potpisali.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #731 poslato: Februar 01, 2013, 07:10 »
Ovaj put B92 piše da je u Antaliji pao dogovor, od subote je gore pomenuti dvojac naš.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #732 poslato: Februar 01, 2013, 07:57 »
napadamo Ligu sampiona, a  :mukica:
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #733 poslato: Februar 01, 2013, 10:21 »
prođe još jedan prelazni rok a naši vihorni bekovi Aleksandar levi i Aleksandar desni ostaše u klubu  :no: .

A lista klubova koja ih je po našim medijima tražila je impresivna, od Anžija do Rome.  :smeh3:

Dakle, kako sada stvari stoje proleće napadamo sa:

golmani: Stojković, Petrović

d.bekovi: Miljković, Pauljević

l. bekovi: Volkov, Lazevski

štoperi: Ivanov, Ostojić, Voja Stanković, ??? (kontam da su neki anonimusi i klinci, ali ovo je stvarno neozbiljno)

z. vezni: Lola, Brašanac, Jojić

vezni: Ilić, Ninković, Eliomar, Luka, Knežević

napred: Marković, Mitrović, Šćepović, Kojić.

...sasvim dovoljno za X u derbiju, 7-12 bodova razlike na kraju za titulu

- [size=78%]Na leto prodaja Lazara i Ivanova, dovođenje nekog senegalca, jednog igrača iz JSL i nekog od povratnika (Obradović, Raća, Rnić, Marko Jovanović iz Visle)...[/size]

,sve to će usloviti prolaz protiv La Valete u 2. kolu kvalifikacija za LŠ i ispadanje od Ludogoreca ili Maribora u 3. kolu, prelazak u Ligu Evrope gde nam dopada neko sa istoka Ukrajinci ili Rumuni, i kraj Evrope na kraju avgusta  :yawn:

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #734 poslato: Februar 02, 2013, 12:11 »
Šćepakadabra u napadu.
Miljkon u odbrani.
Zezner na klupi....

Ne piše nam se dobro
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.