Autor Tema: FK Partizan 2012/13  (Pročitano 393879 puta)

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2012/2013
« Odgovor #885 poslato: Mart 17, 2013, 08:30 »
Luka ispade pravi upgrade u odnosu na Tomica.

Jeste, al nikako da završimo download Miljkona ... :D

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #886 poslato: Mart 17, 2013, 08:31 »
Mislim da ako zadržimo sadašnji tim (jedino penzionišemo kapitena) i dovedemo Vulićeviča kome ističe ugovor čini mi se možda i možemo u LŠ, ko zna ...

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #887 poslato: Mart 17, 2013, 08:32 »
Miljkon je broken link  :D
« Poslednja izmena: Mart 17, 2013, 08:32 deda »

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #888 poslato: Mart 17, 2013, 08:36 »
Mislim da ako zadržimo sadašnji tim (jedino penzionišemo kapitena) i dovedemo Vulićeviča kome ističe ugovor čini mi se možda i možemo u LŠ, ko zna ...
Veoma prljav igrač.

S ovim timom osvajamo titulu i sledeće sezone. Samo da se današnji bekovi zakucaju za klupu/tribine.

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #889 poslato: Mart 17, 2013, 08:40 »
Veoma prljav igrač.

S ovim timom osvajamo titulu i sledeće sezone. Samo da se današnji bekovi zakucaju za klupu/tribine.

Ma znam, još nam je i dužan (ako se sećaš poraza u NS kacmo bili svedoci) a i Đembinju se ne bi svidelo ... al boljeg nema a ne možemo da priuštimo da trošimo kvotu stranaca na bekove, mada se meni sviđa onaj crnja iz APOEL-a zaboravih mu ime ...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #890 poslato: Mart 17, 2013, 08:50 »
Veoma prljav igrač.

Ma znam, još nam je i dužan (ako se sećaš poraza u NS kacmo bili svedoci) a i Đembinju se ne bi svidelo ... al boljeg nema a ne možemo da priuštimo da trošimo kvotu stranaca na bekove, mada se meni sviđa onaj crnja iz APOEL-a zaboravih mu ime ...
Naravno, Đemba me zvao da ifdemo da gledamo u BG, da se im sve po spisku. :rofl:

U LŠ možemo ući samo slučajno. Meni je fascinantno da Volkov ne igra u prvenstvu, jer mu odbrana nije dobra.  :smeh1:  Inače nas protivnici stisnu. :udaraozid:
« Poslednja izmena: Mart 17, 2013, 08:51 Dimitrije BP »

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #891 poslato: Mart 17, 2013, 08:59 »
ovaj tim nece ostati, ivanov ide

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #892 poslato: Mart 17, 2013, 09:21 »
ja bi na Đurićevom mjestu raspustio tim i otjerao sve igrače preko 50 000...
jbt,da igrate s juniorima,kraj ovako raspale zvezdane bi bili prvaci... :yes:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #893 poslato: Mart 17, 2013, 09:22 »
ja bi na Đurićevom mjestu raspustio tim i otjerao sve igrače preko 50 000...
jbt,da igrate s juniorima,kraj ovako raspale zvezdane bi bili prvaci... :yes:
Glavu gore, biće bolje sledeće sezone.  :D

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #894 poslato: Mart 17, 2013, 09:24 »
Luka je odlican, za nasu ligu, bog, onako duge kose, brz, pozrtvovan, borben ima sve fizicke i profesionalne predispozicije za legendu Juga ::)

ovo je pretanka ekipa za LS.
Treba Volkova rehabilitovati, uzeti nekog drugog desnog beka i zver u vezi, nesto kao Moreira.

inace, udjem pre neki dan slucajno u neku staru igricu Championship Manager 01/02 i pogledam Moreiru, te sezone igrao u Belgiji, kakva zver od igraca, nije ni cudo sto je bio tako dominantan u nasem dresu nekoliko sezona posle toga. Mnogo nam nedostaje :no:
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #895 poslato: Mart 17, 2013, 10:10 »
nisam za Vulicevica, mislim da nije nista posebno. Secam se hypa kada je dolazio Kizito iz Vose, isto su se pricale bajke, pa je na kraju bio go kurac.

Koliko znam, Aksentijevic nije odigrao ni minuta u Viteseu od kada je dosao, mozda bi mogli njega na neku pozajmicu vratiti, ionako nam je ostao "duzan"  :D .

Takodje, vi koji pratite "transfermarket", kako se krece mali Gudelj iz NEC-a, moze li on biti u nekom krugu nasih pojacanja?

Jos jedan od momaka koje bi mogli za relativno male pare dobiti je Milan Perendija. On je "nase dete" iz generacije Lole, Borka Veselinovica, Neb. Marinkovica... Nikada nije dobio sansu u prvom timu, a napravio je dobru karijeru na strani. Nekoliko godina u Vardaru, potom titula u nimalo naivnoj rumunskoj ligi sa Ocelulom i igranje Lige sampiona, sada je u ruskoj Premijer ligi, igra za Mordoviju, cak je dao i gol nedavno na prvom mecu. Ukoliko ode Ivanov, Perendija bi bio sasvim dobra zamena.

Inace, kako se snasao Marko Jovanovic u Visli, igra li? Mozda bi i on mogao nazad (nije bas neka premija, ali u odnosu na Rnica ili Srdju Knezevica je POJAM).

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #896 poslato: Mart 17, 2013, 11:07 »
za gudelja se interesuju italijanski timovi,spominjala se fiorentina  :D ,ali sve u svemu nema ni teoretske sanse da dodje u partizan u bliskoj buducnosti
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #897 poslato: Mart 18, 2013, 09:36 »
Pošto se sprema odlazak Stojkovića, Ivanova, Saleta Kapitena i Lazara Markovića, puštanje na slobodu Miljkona, šanse da se domognemo LŠ naredne sezone rastu.
Luka i Kojić jedno od najpametnijih pojačanja u paru u poslednjih ko zna koliko godina. Možda još iz vremena braće Bajović  :wacko:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #898 poslato: Mart 18, 2013, 09:48 »
Pa bez Lazara se može,to se sad vidi ... Aleksić, ništa manje slabiji od Stojketa a i za Saleta imamo zamenu ...
A što se tiče Bugarina, on je meni jedan od najomiljenijih igrača ove generacije ... nadam se da neće biti dovoljno dobre ponude pa će ostati ...

Inače mali prezimenjak dominira, još od vremena Milana Đurđevića nismo imali takvu budalu u timu ...
Evo izjave od subote popodne  :clap: ...

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #899 poslato: Mart 18, 2013, 10:39 »
Obzirom da je KK uveo praksu da dovodi igrace od kojih mi se dize kosa na glavi i koje im nikad necu oprostiti ( citaj Katic i Andjusic), a FK nastavio dovodjenjem Stojkovica, ne bi me iznenadilo da nam pojacanja budu sline poput Vulicevica, Mrdje, kao i ova dva mongoloida iz Zvezde, Petkovic i Jovanovic..
Oprem dobro