Autor Tema: FK Crvena zvezda 2012/13  (Pročitano 562014 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2012/13
« Odgovor #120 poslato: Avgust 22, 2012, 11:19 »
Da je Prosinecki, kao godinu dana ranije Stanojevic, odbio da bude podguzna muva i pokazao bar mrvu integriteta, nijedna ni druga uprava ne bi uspele da se odrze, bez obzira na politicku i kriminogenu podrsku.. Da su rekli, dovedite mi stopera i razbijaca, ili ne dam stopera 5 dana pred pocetak LS u Stanojevom slucaju, sigurno se ne bi raspravljalo o njihovim trenerskim kvalitetima, koji su ocigledni.. Pristajali su na kompromise, vukli na svojim ledjima nesposobnost uprava i na kraju, naravno, posluzili kao otiraci.. Sto je bio jedini moguci kraj, koji otprilike samo njih dvojica nisu mogli da predvide..

Potpisujem.....ovim je sve rečeno....sve ostaloo su priče za malu decu....

Mada moram da pomenem fascinaciju koliko imamo skrnavu odbranu....doduše akcija za prvi Radov gol je po meni jedna od najboljih akcija u zadnjih 3-4 sezone na našim livadama....ali šta reći  za ispadanja kod drugog?! :smeh1:

Što se tiče odlaska Evandra....pa pravao da vam kažem kako je igrao u zadnje vreme(a uglavnom loše i preko one stvari) i ne žalim što odlazi...

Što se tiče Žutoga...hvala mu za sve....puno sreće u daljoj karijeri  a nama ostaje da se nadamo da ipak nećemo dobiti pet komada u četvrtak....barem ne pred domaćom publikom...

Aca Janković....jedino moguće rešenje u ovom trenutku.....mislim altrenativa su mu bili Kratko Ostanić i Al Kosan..... ;D

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #121 poslato: Avgust 22, 2012, 11:59 »
Citat
Lukic zeleo da sastavlja tim!

Uvek je bilo pritisaka da neki momci moraju da igraju, sto je dovodilo do neslaganja izmedju strucnog staba i vrha kluba. Predsednik je uvek okruzen poltronima, tvrdi Zarko Djurovic

Bivsi pomocnik Roberta Prosineckog, Zarko Djurovic, otkrio je za Informer da je na strucni stab Crvene Zvezde konstantno vrsen pritisak prilikom sastavljanja tima! On je potvrdio da je Hrvatski strucnjak napustio klub zbog sukoba sa predsednikom Vladanom Lukicem, koji je bio najglasniji u negodovanju u vezi s izborom postave koja je remizirala s Radom u superligi.

Upozorio sam Robija

- Djurovic je istakao da ga nije iznenadio nacin na koji je Prosinecki zavrsio svoju epizodu na kormilu Zvezde. Kad sam odlazio iz Zvezde, upozorio sam Robija da ce mu se ovo desiti! Uvek je bilo pritisaka da neki igraci moraju da igraju, sto je dovelo do neslaganja izmedju struke i vrha kluba. Navescu vam primer Milana Vilotica, koji je morao da igra da bi ga klub kasnije prodao i ispostovao neke menadzere - otkrio je Djurovic. Bivsi fudbaler Crvene Zvezde rekao je da se s Prosineckim poslednji put cuo pre dvadesetak dana i da je bio skeptican kada je rec o situaciji u klubu.

- Poslednji put smo razgovarali pred meceve sa Naftanom. Nisam bio neki optimista, zbog svega sto se desavalo u klubu. Uprava nikad nije postovala strucni stab i ono sto se desavalo na terenu nije umela da isprati. Neki igraci su nas napustili zbog toga i to vise nije bio isti tim. Problem je sto nema sportskog direktora i ne postoji prevelika sloboda. Ne znam u kojoj meri je Prosinecki pravio ustupke upravi nakon mog odlaska. Imali smo najbolju mogucu atmosferu u strucnom stabu, ali moracete ljude koji vode klub da pitate kome je odgovaralo da se sve to pokvari - istakao je Djurovic.

- On je otkrio da je klub napustio zbogneslaganja s predsednikom Vladanom Lukicem, s kojim nikako nije mogao da nadje zajednicki jezik.

Vladan voli poslusnike

- Napustio sam klub iskljucivo zbog Lukica. On je covek koji je okruzen poltronima i koji ocekuje da se ljudi uvek slazu s njegovim misljenjem. Sukob je izbio na jednom prijateljskom sastanku sa Dejanom Savicevicem i Zoranom Riznicem, kad nisam podrzao Vladanovo misljenje. On je napustio razgovor i ocekivao je od mene da ucinim isto, ali nisam niciji poltron i ostao sam sa svojim prijateljima - izjavio je Djurovic
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #122 poslato: Avgust 22, 2012, 12:00 »
Citat
Evandro: Otišao sam zbog para

"Treniram, igram utakmice i onda nema para. Nisam mogao više tako, moram da mislim na familiju”, poručio Brazilac pri odlasku iz Srbije

Evandro Goebel i Crvena zvezda rastali su se zbog novca, preciznije Brazilac je napustio “Marakanu” jer više nije mogao da sluša la\na obećanja rukovodstva kada je u pitanju plata.
“Odlazim, nema para!”, rekao je Evandro za Sportski žurnal na aeredromu Nikola Tesla.
“Prema ugovoru koji smo potpisali, prestaje da važi kada se ne ispunjavaju novčane obaveze. Treniram, igram utakmice i onda nema para. Nisam mogao više tako, moram da mislim na familiju”.

Evandro je u junu kasnio na početak priprema sve dok mu nisu isplatili veći deo dugovanja. Tek kada je uplata legla na račun, kreator igre crveno-belih je krenuo iz Brazila.
“Porodica mi je na prvom mestu, rastajem se sa Zvezdom da bi i mojim ukućanima bilo bolje. Nisam ni nakoga ljut. Bilo mi je lepo u Beogradu, zavoleo sam grad i klub. Zauvek ću pamtiti navijače”, poručio je Evandro na oproštaju svestan da u poslednje vreme nije igrao baš na visokom nivou.
"Možda sam u pojedinim utakmicama mogao bolje, ali ne mislim da sam bio Zvezdin promašaj.
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #123 poslato: Avgust 22, 2012, 12:19 »
Uprava i predsednik sastavljali tim nekom klubu u Srbiji ma neeeee!? ;D :smeh3:

To svako ko dolazi na čelo klubova ex-yu mora da bude spreman da će bagra koja je uglavnom došla političkom linijom da se meša u sve i svašta....

Upravo se zato blokira svaki pokušaj privatizacije....jer kako će onda da DS SPS SNS ili ko već da postavlja svoje Vesiće,Raduljke i ostale... :kafa:

Rešenje.....ukinuti fudbal u Srbiji.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #124 poslato: Avgust 22, 2012, 01:35 »
Nije daleko od istine vjerovatno ona tvrdnja, i ako Robi demantuje...

Nenade, ono je na tviteru napisao jedan lik, zna da baci neke senzacionalističke tvrdnje, ali dosta često je u pravu...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #125 poslato: Avgust 22, 2012, 03:05 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=d2xQ2vbPE1g[/youtube]

Ponos, suze, jeza, tuga, osmjeh  - sve u ovih pet minuta...

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #126 poslato: Avgust 23, 2012, 09:50 »
Za sada dobro...

AJDE ZVEZDO..

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #127 poslato: Avgust 23, 2012, 10:08 »
Vidi se da Bordo još nije u formi.....mada je primetno da igramo čvršće nego prošle sezone protiv Rena....neka ostane 0-0 potpisujem odmah.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #128 poslato: Avgust 23, 2012, 10:12 »
Razvaljute se od trčanja i htenja. Fantastično.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #129 poslato: Avgust 23, 2012, 11:03 »
To je to što se traži!

Da se ispoštuje dres i da svoj maksimum onda im niko ništa zameriti ne može. :aplauz:

Bravo momci za trud,borbenost...naručito posle svega što se događalo u klubu i oko njega zadnjih nekoliko dana!

:palac:

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #130 poslato: Avgust 23, 2012, 11:10 »
Borba i htjenje..  :aplauz: :aplauz:

Šteta što Kasalica nije igrao, ali dobro je i ovako...

Tamo sa istom igrom, pa šta Bog da...

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #131 poslato: Avgust 23, 2012, 11:23 »
Borba i htjenje..  :aplauz: :aplauz:

Šteta što Kasalica nije igrao, ali dobro je i ovako...

Tamo sa istom igrom, pa šta Bog da...

Zašto Kasalica nije igrao?

Inače sviđa mi se ovaj garavi Asamoa...za ovo malo što je igrao,zna da primi loptu...čvrst je u duelu a i dosta brz i okretan samo je očigledno da mu fali utakmica u nogama ali mogao bi da bude solidno pojačanje.

Po meni Jovanović igrač utakmice!Nadam se da će se oporaviti do revanša.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #132 poslato: Avgust 23, 2012, 11:33 »
Zbog kartona.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže Nolle