Da je Prosinecki, kao godinu dana ranije Stanojevic, odbio da bude podguzna muva i pokazao bar mrvu integriteta, nijedna ni druga uprava ne bi uspele da se odrze, bez obzira na politicku i kriminogenu podrsku.. Da su rekli, dovedite mi stopera i razbijaca, ili ne dam stopera 5 dana pred pocetak LS u Stanojevom slucaju, sigurno se ne bi raspravljalo o njihovim trenerskim kvalitetima, koji su ocigledni.. Pristajali su na kompromise, vukli na svojim ledjima nesposobnost uprava i na kraju, naravno, posluzili kao otiraci.. Sto je bio jedini moguci kraj, koji otprilike samo njih dvojica nisu mogli da predvide..
Potpisujem.....ovim je sve rečeno....sve ostaloo su priče za malu decu....
Mada moram da pomenem fascinaciju koliko imamo skrnavu odbranu....doduše akcija za prvi Radov gol je po meni jedna od najboljih akcija u zadnjih 3-4 sezone na našim livadama....ali šta reći za ispadanja kod drugog?!
Što se tiče odlaska Evandra....pa pravao da vam kažem kako je igrao u zadnje vreme(a uglavnom loše i preko one stvari) i ne žalim što odlazi...
Što se tiče Žutoga...hvala mu za sve....puno sreće u daljoj karijeri a nama ostaje da se nadamo da ipak nećemo dobiti pet komada u četvrtak....barem ne pred domaćom publikom...
Aca Janković....jedino moguće rešenje u ovom trenutku.....mislim altrenativa su mu bili Kratko Ostanić i Al Kosan..... ;D