Autor Tema: FK Crvena zvezda 2012/13  (Pročitano 561461 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2012/13
« Odgovor #180 poslato: Septembar 05, 2012, 08:17 »
0.9 promila,prevrnuo mu se auto na krov,posle ponoci,ali je ostao nepovredjen...

smesno je kada navijaci partizana nekom kazu da je drzavni klub  :smeh1: :smeh1: :smeh1: sa zvezdom se drzava najbrutalnije obracunavala,i stavila je na stub srama, hapsi se verovato nas najveci fudbaler svih vremena i pravi se sprdnja od toga,direktan prenos i sl...naravno parizan nikome nije ni palo na pamet da pipne(sto naravno nije bilo posledica cistog poslovanja u partizanu),i cim drzava hoce da pomogne(pri tom i dalje nemamo ne znam koje pare od drzavnih firmi,a mogao bi i npr mts da iznese podatak koliko je zaradio od zvezdinih telefona i paketa) odmah krece kukanje navijaca partizana.taman sam na sekund pomislio da mozda tu i ima neke istine u tome sto se prica,ondah se setio da niko ni rec nije rekao dok nas je ta ista drzava jebala,a partizan bio miljenik,i brzo sam dosao sebi...
« Poslednja izmena: Septembar 05, 2012, 08:21 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #181 poslato: Septembar 05, 2012, 08:40 »
naravno parizan nikome nije ni palo na pamet da pipne

Ne znam, ali ja mislim da to ide vama na ruku, da se na vrijeme hapsilo kod nas, mi bi danas bili ozbiljan klub, a ne tek malo iznad vas...  mnogi bi dali levo jaje da je neko hapsio Zeku(svojevremeno) ili danas mutavog...

pretpostavljam da znaš čiji(koje partije) je igrač mutavi... e pa izborna kampanja te partije je finansirana iz kase našeg kluba, zato nam se gljivica i "zahvalio" prisustvom na proslavi titule...

toliko od "državnog kluba"...  ::)

ako su ti ovo gluposti, demantuj me pa mi racionalno objasni kako klub koji je u zadnje 2 godine inkasirao blizu 50 miliona evra, mora da podiže nekoliko kredita u vrijednosti od  7-10 miliona i ima dug od 5 miliona...

i samo te molim da se ne pozivaš na trabunjanja mutavog da smo u plusu...
« Poslednja izmena: Septembar 05, 2012, 08:41 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #182 poslato: Septembar 06, 2012, 03:14 »
http://www.mozzartsport.com/vesti/radna-zajednica-zvezde-preti-strajkom

Zenit je doveo Hulka i Vitsela za 80m Evra, a radnici u CZV nisu primili platu 6 mjeseci. Zašto ovo poredim, zato što imamo istog glavnog sponzora Gazprom. Lukiću i svim ostlaim članovima uprave  :pusiga: ..

Vučiću dovedi Dzajića, a Dzaja će sa sobom dovesti prave ljude + pare iz Gazproma...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #183 poslato: Septembar 06, 2012, 04:16 »
Nebitno je što imate istog sponzora.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #184 poslato: Septembar 06, 2012, 07:51 »
Nebitno je što imate istog sponzora.

Normalno da je nebitno kada mi imamo degenerike  :udaraozid:  u upravi. Ne tražim ja da dovedu Hulka, ali bar  da se igračima i ostalima isplaćuju plate..

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #185 poslato: Septembar 06, 2012, 08:54 »
ne kazem da druga uprava ne bi mogla da izvuce i dobije vise para,a izgleda da cemo imati uskoro sanse to i da vidimo na delu, ali definitivno nije uporediva prica,jer jedno je ponasanje gasproma na ruskom domacem trzistu,kao i njihov marketing u nemackoj,najbogatijoj evropskoj zemlji,koja je pri tom im i glavni partner,a sasvim drugo je ponasanje u malenoj srbiji.realno svi su bili odusevljeni potpisivanjem zvezdinog ugovora sa gaspromom,pricalo se o najvecem sponzorskom ugovoru kod nas i sl,a gasporm to po ugovoru i izvrsava.samo sto su stalne price kako ce dati i vise,a oni to ne zele ocigledno bez rezultata...

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #186 poslato: Septembar 07, 2012, 01:49 »
S obzirom da cene nafte i plina rastu iz dana u dan kako kod nas a i u svetu...mogli bi da uplate milion dva i Zvezdi dronjavoj....ne bi im pala kruna s glave... :kafa:

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #187 poslato: Septembar 07, 2012, 01:54 »
Kao što kaže Ladja neće im ništa biti ako daju 1-2 miliona za normalno funkcionisanje kluba + za zadržavnje glavnih igrača.

Inače Zenit je ponudio 4m za Mićka..

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #188 poslato: Septembar 07, 2012, 02:02 »
 :smeh4:
Niste svesni kakve priče pričate. Neće im biti ništa ako daju milion-dva. :uzbudjen:

Alo, ljudi, kapitalizam.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #189 poslato: Septembar 07, 2012, 02:06 »
:smeh4:
Niste svesni kakve priče pričate. Neće im biti ništa ako daju milion-dva. :uzbudjen:

Alo, ljudi, kapitalizam.

Pa jesi ti mislio da je to ozbiljno mislim?

Danas nema džabe ni kod babe... :kafa:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #190 poslato: Septembar 14, 2012, 12:39 »
Citat
petak 14.09.2012 | 10:21
Vučić: Džajić sve sam odlučuje
Izvor. B92, Tanjug | NS

Prvi potpredsednik vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić izjavio je da Zvezdina legenda Dragan DŽajić sam odlučuje o eventualnom povratku u taj klub.

"Veoma poštujem gospodina Džajića. Ne postoje nikakve pravne smetnje ako nemate pravosnažnu presudu. Šta će biti je Džajićev izbor, a ne moj", rekao je Vučić listu Danas.

On je dodao i da mu ne smeta što ga pojedini mediji i deo javnosti kritikuju zbog otvorene naklonosti ka Crvenoj zvezdi, ali je podsetio da u novoj vlasti većina političara navija za Partizan.

"Predsednik republike, predsednik vlade, predsednik narodne skupštine, svi šefovi koalicionih stranaka, svi navijaju za Partizan u ovoj zemlji, ja sam jedini zvezdaš. Ljajić je čak potpredsednik Partizana, a Dačić je bio potpredsednik KK Partizan. Eto, vidite, o svima njima se ne govori, a ja nisam ništa, apsolutno ništa u Zvezdi. E, izvinite, molim vas, niko mi neće zabraniti da navijam za Zvezdu", poručio je Vučić.

Dragan Džajić je pre 15-ak dana izjavio da ne želi pomilovanje, već da isključivo želi da dokaže svoju nevinost na sudu.

:aplauz: :aplauz: :aplauz:

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #191 poslato: Septembar 14, 2012, 01:25 »
Koje patetično sranje. Nisi ni premijer, pa se za sve pitaš. K'o što ni Mišković nije ništa, pa je njegova država.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #192 poslato: Septembar 14, 2012, 02:34 »
nije pateticno.svi pricaju o vucicevoj pomoci zvezdi,a zanemaruje se veliki broj politicara partizanovaca i koji su u upravama partizana,to se ne spominje.najmanje bitan deo u izjavi je da on nema nikakvu funkciju u zvezdi...toliko se prasine diglo oko vucica i zvezde,a ovi drugi se ni ne spominju...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #193 poslato: Septembar 14, 2012, 02:42 »
Kako se ne spominju, i ptice na grani znaju za Dačića i Ljajića? Bitno je što on naglašava da je ništa u Zvezdi. Valjda mu je lepo da laže samog sebe.

Takođe, slučaj Džajić. Cela javnost zna da će Vučić da ga vrati u CZ (klub), a postupak je i dalje u toku, ako sam dobro upoznat. Pravna država. :aplauz:
« Poslednja izmena: Septembar 14, 2012, 02:44 Dimitrije BP »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #194 poslato: Septembar 14, 2012, 04:53 »
pa ako si iole u toku,tj da si u toku,znao bi:
1. da dzaja se sigurno nece vratiti dok se ne okonca postupak
2. u pravnoj drzavi niko ko nije pravosnazno osudjen ne moze da ispasta zbog optuznice,ne znam sta bi dzajicu zabranjivalo da dodje na celo zvezde.ako pricamo o moralnom apsektu to je vec nesto drugo...

naravno da javnost zna za politicare u partizanu,ali se nikakva frka ni jednog trenutka oko toga nije dizala.sada je citava halabuka oko vucica...
« Poslednja izmena: Septembar 14, 2012, 04:56 NenadBG »