Autor Tema: FK Crvena zvezda 2012/13  (Pročitano 561415 puta)

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2012/13
« Odgovor #240 poslato: Oktobar 07, 2012, 07:26 »
Ja se ne mogu sjetiti poraza od 3 gola razlike, kad se to zadnji put desilo u nasem prvenstvu???
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #241 poslato: Oktobar 07, 2012, 07:33 »
ne znam kad se to dogodilo.a 3-0 poluvreme u domacrm prvenstvu ne znam dal se ikada i dogodilo...
ovi su svaki sut,svaku sansu i polusansu iskoristili.rezultat je totslno nerealan,ali lose igre iz predhodnih utakmica i pobede pored lose igre su dosle na naplatu...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #242 poslato: Oktobar 08, 2012, 12:08 »
procitao sam negde,da zadnji put smo 3-0 izgubili od vojvodine na marakani,ono kada je bajevic otisao u toku utakmice.ali 3-0 poluvreme ko zna kad smo izgubili.

kao sto sam rekao rezultat nije realan odraz igre.jer su igraci spartaka dali sve sto su sutnuli,maltene.ali sta da se radi i to je moralo da nam se desi,jer u kontinuitetu ne igramo  dobro,a dobijali smo.drago mi je sto protiv nas svi kidaju i svaku pobedu moramo da zasluzimo(ok nije to bas svaka,ali ogroman procenat,sto se za partizan bas i ne bi moglo reci).mi smo od pocetka sezone  jedva izvukli bod protiv rada, u 92min pobedu protiv nislija,igraci radnickog kg su izginuli portiv nas,uz to su nas i prebili,na kraju smo uz puno srece nerealno visoko pobedili,takodje hajduk u kuli teska utakmica.evo sada poraz.sve u svemu kao sto rekoh protiv nas svi kidaju.samo bilo bi lepo da se tako protiv svih kida,a ne samo protiv nas...

od kad je jankovic dosao previse se duvaju duge lopte,nemamo igru,vecinu utakmica smo dobijali na individualni kvalitet milijasa preko prekida.i dok smo dobijali spominjao sam losu igru,i bespotrebno duvanje dugih lopti.danas smo najmanje igrali duge lopte,imali cak neku igru,ali odbrana je bila preslaba,a posebno bajkovic,koji je klasican krivac za prvi gol,a i kod drugog je mozda mogao bolje da reaguje,ali prvi je u svakom slucaju klasican kiks.

daleko od toga da je kod robija bilo sve divno,i tamo smo igrali sporo,cesto nista nismo mogli da uradimo sterilnom igrom do noge,ali kazem kada vidis neku utakmicu gde besumucno duvamo duge lopte napred shvatis zasto je robi toliko insistirao na igri do noge.
steta sto nije jos ostao u zvezdi.istina imao je puno mana,ali mislim da je ocigledno da se i on ucio ovih godinu i po dana,i mislim da bi samo bio sve bolji i bolji,iako mu se mnoge stvari mogu zameriti...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #243 poslato: Oktobar 17, 2012, 01:37 »

ne znam koliko ima istine u ovome,videcemo.mada je to prica koja kruzi vec neko vreme...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #244 poslato: Oktobar 17, 2012, 12:34 »
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Nebojsa

• Član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #245 poslato: Oktobar 17, 2012, 04:30 »

ne znam koliko ima istine u ovome,videcemo.mada je to prica koja kruzi vec neko vreme...

Da Bred Pit zeli da snima Srbiji? :whistling:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #246 poslato: Oktobar 17, 2012, 04:49 »
jok,nego da je krkobabic trazio jos para...  ;)

zvezda je demantovala,iako su vec to radili trebali su onda da iznesu pravi iznos,a ne samo da kazu nije tacno...mada verujem da konkretno za koje dugove su rekli da ne postoje da je to istina(unicredit,otp...),sto ponovo ne znaci da ukupna suma nije tacna...

http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/6341/Zvezdin+demanti+neistina+iz+Blica.html
« Poslednja izmena: Oktobar 17, 2012, 04:51 NenadBG »

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #247 poslato: Oktobar 17, 2012, 04:52 »
Истина је да се сваки пут када Црвена звезда има спортске резултате почиње диригована хајка са жељом да се клуб дестабилизује.

:smeh1: :smeh1: :smeh1:

Van mreže Nebojsa

• Član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #248 poslato: Oktobar 17, 2012, 05:49 »
Ma sprdnja Nenade.  :D

Истина је да се сваки пут када Црвена звезда има спортске резултате почиње диригована хајка са жељом да се клуб дестабилизује.

:smeh1: :smeh1: :smeh1:

:rofl: I da ostvari jos vise takvih rezultata. :aplauz:

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #249 poslato: Oktobar 17, 2012, 07:27 »
neko trazio katanac !!

samo mi zao lakija, tek se ozenio, kako reci zeni da mu semafor stvarno duguju, i zato ga je doneo kuci, nije ga ukrao

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #250 poslato: Oktobar 20, 2012, 09:07 »
Sedam različitih strelaca i dva bezveze primljena gola...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #251 poslato: Oktobar 21, 2012, 04:12 »
Zato sam i ostao bez devojke, KOJA SE LOŽILA NA MENE!!!
Vi dali sedam golova...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #252 poslato: Oktobar 31, 2012, 10:56 »
Ja mislim da je i ovo Tomislav sredio:

http://www.index.hr/sport/clanak/navijaci-dinama-nije-problem-poraz-nego-to-sto-od-dinama-radite-zvezdu/644298.aspx

Sta cemo sad? Grobari gledaju ostrasceno,zaslijepljeni su,ajde dobro.Ali ne mogu bit svi slijepi osim vas  :zbunjen:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #253 poslato: Oktobar 31, 2012, 11:25 »
sve sto dodje od hrvata koji su isto tako zna se kako objektivni kad su srbi u pitanju a da je negativno po nas ja mogu samo kao kompliment da shvatim...

1. boli me kita sta kazu bbb
2. navijacke grupe su uvek bili pravi nosioci i zastupnici ozbiljnog i trezvenog stava
3. hrvati zvezdu gledali kao srpski klub i predstavnika srba, zbog toga inace i to da nas hrvati ne podnose, dok prema partizanu nikada nisu imali takav stav,cesto su pokazivali i neke simpatije...
4. ne znam tacno sta si hteo sa tim da dokazes, ako pricas o sadasnjosti ovo je tek potpuno nemerodavno, jer oni mogu da pricaju o periodu 45-91. sigurno ne misle na ovaj period.cak i da je njihov stav merodavan za bilo sta ne znam sta dokazujes- da li da je zvezda bila povlascena u staroj jugi ili ne znam sta. a na kraju, kao sto rekoh ne vidim da su oni ista merodavni ni za taj period...

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #254 poslato: Oktobar 31, 2012, 11:55 »
Svi klubovi bivše velike četvorke bili su povlašteni sve zavisi od perioda o kojem pričamo....a to što je Dinamo od svih bio mušterija to je njihov problem. :kafa: