Hvala sudiji....
To sam i ja pricao posle Zvezdinih pobeda nad Radnickim...5 minuta produzena utakmica,nedosudjen crveni za Mijailovica,ne sviran penal za Radnicki...
Sve se placa...Dace Bog da i Radnicki naplati svoje dugove...
A posebno iritira ovolika kuknjava na prvoj za gresku kod penala a npr. penal za Radnicki u kupu niko u medijima nije ni pomenuo...
Jebali nas sve i Zvezda i Partizan...
jos samo da dozivimo i to da se vrati i partizanu.ali to dok je tole na celu sigurno necemo docekati...
utakmicu nisam gledao,posto sam otisao na basket,jer na prve dve u pioniru nisam bio,da jesam bio bi skoro sigurno na marakani..koliko cujem igrali smo jako lose prvo poluvreme,fakticki bez sanse.u drugom smo imali dobru deonicu,gol i nekoliko odlicnih sansi.nismo uspeli da damo i drugi, i onda penal i primljeni gol,bez neke nase izrazite sanse i uz stihijske napade zvezde.
sto se tice sudija i penala,jasno je da nema ni p od penala,a ako mozda to nije primetio glavni,pomocni sigurno jeste,nema sanse da nije.partizanu se ovo nikada nije sviralo,i nece se ni svirati.a kako mi ortak rece po svemu sto je video,sudije su svesno odradile svoj zadatak na ovoj utakmici.kako se derbi blizi,ne valja se uci sa samo +2.
opet,imali smo posle penala preko 20min da damo gol i dobijemo,a mi smo ga primili.kao sto sam i ranije pricao(dok smo dobijali) ova igra pod jankovicem nista ne valja.dosta smo utakmica dobili ili uz srecu ili na silu(tj bez igre),i sada se to ocigledno uz sudijsku kradju vraca.vratilo nam se i protiv spartaka gde su oni dali sve sto su sutnuli i zasluzeno dobili,iako zvezda nije odigrala katastrofalno,kako rezultat govori. mi smo ovu utakmicu morali da dobijemo lagano,sve sa sudijskom kradjom u jagodininu korist i poklon penal,mi da smo dali 3komada,sudije bi mogle da ga puse samo,zajedno sa svojim gazda toletom.
inace moram da primetim da je partizan jedini tim na svetu sa ovoliko mladih igraca,kod koga nema oscilacija,koji sve rutinski dobija u prvenstvu.ako neko misli da je to sto su bas ti igraci zreliji i bolji od svojih vrsnjaka sirom sveta,to sigurno nije tako...ali jebi ga,kada se dobar deo utakmica zatvori,sto preko filijala,sto preko sudija,onda igraci ocigledno steknu samopouzdanje,udju u formu,pa i one utakmice koje nisu zatvorene se dobiju...
i samo je kod nas na -5 i 20 kola do kraja prvenstvo gotovo,ali opet ne kao posledica tolike razike u kvalitetu izmedju partizana i ostalih klubova...