Autor Tema: FK Crvena zvezda 2012/13  (Pročitano 562407 puta)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2012/13
« Odgovor #690 poslato: Decembar 03, 2012, 10:01 »
E kada krenu ove licitacije...Bakero, Klajvert, ovaj, onaj...potpuno mi je nebitno da li je trener stranac ili nas, bitne su samo tri stvari - znanje, autoritet i rezultat.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #691 poslato: Decembar 03, 2012, 11:07 »
Koliko vidim pitanje je između Bakera, Sa Pinta (Stojadinović) i Rajevca (Dzajić)..

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #692 poslato: Decembar 03, 2012, 11:18 »
polako,ima vremena za bar jos 5 novih kandidata,i bar jedno 2-3 koja sigurno preuzimaju i sa kojima je sve dogovoreno...  :D
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #693 poslato: Decembar 04, 2012, 12:38 »
http://www.zurnal.rs/2012/12/04/spajic-kritikovao-saigraca-maksimovic-me-je-izdao/index.html

mali spajic potvrdio pisanje medija,i ucvrstio uverenje da je maksimovica bolela kita da igra...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #694 poslato: Decembar 04, 2012, 01:28 »
Sinoć do kasno sednica radne grupe, funkcionera zvezde, predstavnika gasproma...politički vrh države zaseda bez prestanka da spase zvezdu... a u Red Kafeu muzika uživo, lomovi i viski na litre...pale se baklje i nastavak takmičenja u disciplini što više zapaliti stolica na zapadu...ne to nije dovoljno, pa se novopečeni otac i par drugara spušta na teren i kreće fuca na jedva spašenom terenu, utom iz tunela nailazi protivnička ekipa u plavom sa uključenim rotacionim svetlima i treće novo takmičenje u disciplini 4x100 m pendrekom....

Sa vama nikada dosadno.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #695 poslato: Decembar 04, 2012, 05:45 »
Ja sve cekam da Covic napokon zavrsi tu istorijsku analizu dugovanja. Medjutim, to se odlaze iz dana u dan. Posto je sasvim jasno da je dve nedelje i vise nego dovoljno da se uradi kompletna finansijska analiza, bojim se da se nastavlja princip rada i ponasanja prethodnih uprava. Citaj, muljanje ispotiha i perfidno zavlacenje milionske armije navijaca. Ipak, sacekajmo taj petak za koji je iz nekog razloga pomereno sve - i predsednik, i trener i dug. Za trenera je manje vise jasno da je Jankovic i definitivno out, koliko sam shvatio Stojadinovic se zalaze za stranog trenera jer bi on navodno bio nezavisan u odnosu na menadzere, dok Dzajic insistira na Rajevcu. Videcemo.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #696 poslato: Decembar 04, 2012, 06:25 »
 mnogo se bande nakupilo oko FK nece tu biti bas lako da se sve to rastera
« Poslednja izmena: Decembar 04, 2012, 06:25 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #697 poslato: Decembar 04, 2012, 10:47 »
Evo pojavio se jos jedan "kandidat" - Viktor Munjoz....idemo dalje.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #698 poslato: Decembar 05, 2012, 10:51 »
ukljucio se i Toma Nikolic  :yes:

jos fale Putin, a Angelu Merkel ostavite za kraj, prvo da spase Grcku, pa ce Zvezdu
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #699 poslato: Decembar 05, 2012, 04:43 »
Kandidati nicu kao pecurke posle kise. Evo sada je u igri i nesto-renko, ne mogu da zapamtim, nije ni vazno, covek je trener BATE Borisova...ako ova licitacija ne dogura do Murinja nista nismo uradili. U celoj prici mi veoma smeta sto je fokus javnosti na personalnim resenjima za mesto trenera, dok su neuporedivo bitnije stvari pale u drugi plan. Sitnice kao dug od 50  miliona, ko ga je, kada, i uz ciju podrsku napravio i ko ce da za to odgovara. Svi povlace paralele sa Covicevim angazmanom u KK. Iako ne pratim kosarku, znam da sada imamo konkurentan tim i da dobro guramo i u nasoj ligi i u Evropi. Ono sto, medjutim, ne znam, a jako bih voleo da znam, jeste ko je KK doveo do milionskih dugova i da li je iko za to odgovarao. Nekako se bojim da je vuk pojeo magarca i da to saznati necemo, kao ni u slucaju FK ako ikada ispliva iz dubioze.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #700 poslato: Decembar 06, 2012, 10:09 »
evo sta kaze lik koji je najobavesteniji i najpouzdaniji od svih insajdera na netu...

Citat
Poslednje informacije kazu: Dzaja nece da cuje za stranca, predlozice sutra i zvanicno Rajevca. U tom slucaju je najverovatnije resenje da ostaje Jankovic.
A mozemo da dovedemo Munjoza ili Goncarenka, nasa anketa je jasna koga navijaci zele i ko bi bio nas trener i realan je.

Citat
Dakle da rezimiramo, sutra ce se znati nezvanicno ko ce biti treber najverovatnije. Opcije su domaci i stranci.
Domaci: Rajevac, Jankovic
Stranci: Munjoz, Gončarenko (krajnje, ali krajnje realne i izvodljive opcije kao sto sam rekao).
Izlozeni su radnoj grupi.

Petković i Bakero otpadaju, Bakero i nije bio ozbiljna opcija.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #701 poslato: Decembar 06, 2012, 10:15 »
U blicu ima analiza na koje igrače su trošene ogromne količine novca. Više od dva mil. evra je otišlo bezveze.
Posebna priča su sportki radnici kluba

Koliki lopovluk  :zvizvdi:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #702 poslato: Decembar 06, 2012, 10:33 »

U celoj prici mi veoma smeta sto je fokus javnosti na personalnim resenjima za mesto trenera, dok su neuporedivo bitnije stvari pale u drugi plan. Sitnice kao dug od 50  miliona, ko ga je, kada, i uz ciju podrsku napravio i ko ce da za to odgovara.

Dule, svaka cast, moram da ti odam priznanje i ja jednom  :D

Ovo je poenta. To je sustina prica. Ako niko za ovo ne odgovara, to ce biti skandal prvorazrednih razmera u rangu sa najvecim korupcionaskim i kriminalnim aferama u zemlji. Dzaba sve, ako kurta i murta ostanu u klubu.

Valjda je sledece nedelje ta konferencija za novinare gde ce svaki cent od 48 miliona evra biti transparentno objasnjen.
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže Dejan NS

• Matori član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #703 poslato: Decembar 06, 2012, 01:14 »

U celoj prici mi veoma smeta sto je fokus javnosti na personalnim resenjima za mesto trenera, dok su neuporedivo bitnije stvari pale u drugi plan. Sitnice kao dug od 50  miliona, ko ga je, kada, i uz ciju podrsku napravio i ko ce da za to odgovara.

Dule, svaka cast, moram da ti odam priznanje i ja jednom  :D

Ovo je poenta. To je sustina prica. Ako niko za ovo ne odgovara, to ce biti skandal prvorazrednih razmera u rangu sa najvecim korupcionaskim i kriminalnim aferama u zemlji. Dzaba sve, ako kurta i murta ostanu u klubu.

Valjda je sledece nedelje ta konferencija za novinare gde ce svaki cent od 48 miliona evra biti transparentno objasnjen.
Takođe se slažem.Osim što, naravno, niko neće odgovarati za sve to...dajBože da grešimJer da je iko (Država) i pomislio da nešto ozbiljnije napravi na tu tematiku, ne bi ničim izazvan abolirao Džaju koji je ubedljivo najduže u klubu i koji je (kakav je majstor) pravio ubedljivo najveće transfere, danas gotovo nemoguće...
Nina i Nađa

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #704 poslato: Decembar 06, 2012, 03:08 »
Citat
Upitan da prokomentariše glasine da bi Gončarenko uskoro mogao da preuzme vicešampiona Srbije odgovorio je kontrapitanjem:

"Šta je poenta tih priča? Koja bi bila poenta Viktorovog sastanka sa predstavnicima Crvene zvezde? Danas je to osrednji klub, koji ne igra Ligu šampiona... A i siguran sam da će Partizan još jednom biti šampion Srbije. Zvezda ne sija ni u evropskim takmičenjima", rekao je on.

Zvezda jednostavno ne bi mogla da učestvuje u finansijskoj trci sa bogatijim klubovima.

"Da li bi novac bio razlog njegovog odlaska? Ne mislim da bi predstavnici Crvene zvezde mogli da ponude Gončarenku koliko i bogatiji klubovi", podvukao je Kapski.

:kafa:
« Poslednja izmena: Decembar 06, 2012, 03:09 ramkens »