Autor Tema: FK Crvena zvezda 2012/13  (Pročitano 562230 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2012/13
« Odgovor #1020 poslato: Januar 18, 2013, 12:04 »
Citat
Još jedan omladinac odlazi sa Marakane?
16.01.2013 20:38 | mozzartsport.com
Supertalentovani vezista Nikola Šakić podneo zahtev Arbitražnoj komisiji za raskid ugovora sa Zvezdom zbog neisplaćenih stipendija

Još se nije stišala bura povodom slučaja omladinaca Veljka Simića i Nemanje Maksimovića, koji su odbili da putuju na pripreme Crvene zvezde u Antaliji, a pojavio se novi problem. Nikola Šakić, kapiten te čuvene generacije 95’ od koje se na „Marakani“ mnogo očekivalo u budućnosti, podneo je zahtev Arbitražnoj komisiji FSS za raskid ugovora zato što mu crveno-beli već mesecima ne isplaćuju stipendiju (skoro 10.000 dinara mesečno)!

Prema saznanjima MOZZART Sporta, rukovodstvo kluba ponudilo je Šakiću retroaktivnu isplatu, ali u dogovoru sa porodicom on je to odbio.

Zvezda i Šakić, koji je član reprezentacije Srbije do 17 godina, imali su rok da se dogovore, a pošto do toga nije došlo, njegov slučaj naći će se na narednoj sednici Arbitražne komisije.
„Komisija se sastaje sledeće nedelje i predmet Nikole Šakića biće na dnevnom redu. Ukoliko se do tada Zvezda i igrač ipak dogovore, slučaj će biti stavljen ad akta“, rekao je generalni sekretar Zajednice Superligaša Miodrag Janković.

Supertalentovani Šakić igra na poziciji zadnjeg veznog i on je jedan od skoro polovine igrača iz generacije 95’ koji će verovatno krenuti drugim putem. Pre njega to su učinili Filip Janković, golman Rastko Šuljagić, Veljko Simić i Nemanja Maksimović.
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1021 poslato: Januar 18, 2013, 10:09 »
A evo vratio se i Nikola Petkovic...ne znam vise da li je to treci ili cetvrti put, mrzi me da brojim...
samo još Koroman i Kovačević i da proslavimo titulu :udaraozid:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

ajkula

• Gost
« Odgovor #1022 poslato: Januar 18, 2013, 07:13 »
svi li su super talentovani...

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1023 poslato: Januar 18, 2013, 08:01 »
A gde su tu roditelji nije mi jasno. To su deca koja ni srednju skolu jos nisu zavrsila, a pitanje je da li su je uopste i upisali. Kako to da imaju vecu sansu negde preko, a ne u svom gradu i zemlji?

Ozbilje pare  mogu zaraditi tek posle 3 ili 4 godine seniorskog staza, a i do tada imaju i vise nego sto im treba.

Jeste situacija u Zvezdi mutna ali ovaj problem ima i drugu dimenziju,uopste ga nece lako  iskoreniti.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1024 poslato: Januar 18, 2013, 09:55 »
meni nije jasno da neko salje svoje dete u inostranstvo tek tako.

Ajde da je zavrsilo fakultet, pa da ima neki stalan posao na duze staze da moze da planira i da ostane.

Ovako kao nesvrsene srednjoskolce slati decu van svog grada, svoje zemlje, svog kluba, samo zato sto je neki menadzer preporucio, pa to mogu samo roditelji bez grama mozga. Pri tom su to klinci, treba da budes mentalna stena da u svakom pogledu sazris daleko od kuce, u potpunoj tudjini sa surovim kapitalistickim pristupom sportu, a prakticno si jos dete.

ovde nije bajkovita situacija, ali bas sada u ovoj Zvezdi koja je najavila da ce se oslanjati na svoje snage imaju sansu da zaigraju, pa ako valjas igraces, a ako ne valjas, onda probaj da ti menadzer nadje neki drugi klub. To su mi nekako logicniji koraci u karijeri.

Ali ovde je sve otislo naopako, pa i roditelji nasednu na price o hlebu preko pogace  :zbunjen:
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

ajkula

• Gost
« Odgovor #1025 poslato: Januar 18, 2013, 10:13 »
svi zele da pobjegnu iz srbije.

potpisu ugovor za 5000 mjesecno na 4 godine ,i to je vise nego sto ce u srbiji zaradit za 40. malo,tamo malo vamo skupice da otvore nesto. makar kafic. ne zele da rizikuju da ostanu bez icega .

Van mreže Dejan NS

• Matori član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1026 poslato: Januar 19, 2013, 12:04 »

potpisu ugovor za 5000 mjesecno na 4 godine ,i to je vise nego sto ce u srbiji zaradit za 40. malo,tamo malo vamo skupice da otvore nesto. makar kafic. ne zele da rizikuju da ostanu bez icega .
Tako je.
I zato je sasvim logicno sto svi zele da odu...pogotovo kad ni "u najavi" ne vide da ce dobiti sansu u prvom timu....
Jer se sutra opet "lakse prodati" kao rezerva nekog holandskog ili italijanskog kluba manjeg formata, nego neko ko ne doceka sansu u Zvezdi, pa zavrsi u Krusevcu,Zrenjaninu ili stajaznam Borci...
A ako neko ima 17 ili 18 god, onda je vec vreme da makar bude pri prvom timu, ako je zaista tako talentovan...
S tim u vezi mi je i dalje misterija zasto npr. Sulejmani i Nastasic nisu zaigrali ni minut za Partizan????
Nina i Nađa

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1027 poslato: Januar 19, 2013, 01:24 »
Citat
Šakić: Niko nas iz Zvezde još nije zvao!
B. CVETOJEVIĆ | 18. januar 2013. 20:59    | Komentara: 1
Porodica talentovanog fudbalera čeka odluku arbitraže i poziv sa Marakane. Milan Šakić: Ne želimo da Nikola ode, spremni smo da povučemo zahtev za raskid

ARBITRAŽNA komisija FSS iduće nedelje odlučivaće o zahtevu za raskid ugovora 17-godišnjeg omladinca Crvene zvezde Nikole Šakića, zbog osam neisplaćenih stipendija od ukupno 800 evra?! Iako je slučaj pokrenut još za vreme prethodne uprave, s "Marakane" do sada nisu pokušali da postignu dogovor s roditeljima supertalentovanog veziste.

Milan Šakić, otac mladog fudbalera, kaže, za "Novosti", da niko u porodici nastanjenoj u Crvenki ne želi da on napusti Zvezdu, ali će na to biti primorani jer im je sve teže da finansiraju Nikolin boravak daleko od kuće, dok iz Ljutice Bogdana nema ni glasa kako bi situacija mogla da se reši.

- Tačno je da smo odbili retroaktivno isplaćivanje stipendija jer je predlog stigao tek kada smo podneli zahtev arbitraži. Pa ako ćemo na svakih osam meseci morati da pišemo prijavu za taj jad i bedu od 100 evra mesečno, onda je sve besmisleno - kaže stariji Šakić. - Mi smo zahtev podneli za vreme prethodne uprave, ali prošlo je od tada već više od mesec i po, a niko iz kluba nas nije pozvao da pita bilo šta.

Šakići i dalje čekaju Zvezdu, ali i presudu...

- Čekamo odluku arbitraže jer nama nije potreban takav ugovor, koji niti vredi, niti se poštuje. Veliki sam zvezdaš, tu ljubav sam nasledio od oca i preneo na Nikolu koji je zarad privrženosti Zvezdi odbio Vojvodinu iako se javljala pre nego što su ga primetili sa "Marakane". Mi ne želimo da on ode, verujemo u predsednika Džajića i njegovu upravu i spremni smo da povučemo zahtev za raskid. Ali, bez obzira na ljubav i želju da ostane, nećemo čekati doveka - poručuje otac jednog od bisera Zvezdine škole, naglašavajući da čitava situcija nema veze s bilo kakvim menadžerom.

Nikola će se 21. januara pojaviti na početku priprema omladinskog tima, a da li će tu i ostati zavisi samo od toga šta (ne)preduzmu u Ljutice Bogdana.

BIVŠA UPRAVA NIJE POMOGLA LEČENJE?!
PRETHODNOM rukovodstvu Zvezde usta su bila puna priča o negovanju mladosti kluba, a Šakić je jedan od mnogih koji su iskusili sasvim suprotno.
- Moje dete nije iz Beograda, živi tamo odvojen od porodice, a to sve košta. Samo mi znamo kroz šta smo prošli. Pa, bivša uprava pre godinu i po nije dala ni dinar za lečenje, terapije i magnetnu rezonancu kada se Nikola povredio u Zvezdinom dresu. Sve smo sami platili da bi nam se dete opravilo. Eto, toliko su mislili na svoje klince - otkriva Nikolin otac.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1028 poslato: Januar 19, 2013, 11:11 »

jasno je da hoce da napuste Srbiju, ali ako ista znas u ovakvoj raspaloj konkurenciji moras da dobijes sansu i da pokazes umece.

pre ce biti da je jedan moj drug Partizanovac u pravu kada kaze "da se nasi klubovi hvale izdancima skole fudbala, kao kad bi se Fiat hvalio Jugom iz Zastavinih pogona".

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1029 poslato: Januar 19, 2013, 11:17 »

Ja znam jedan baš ovakav primer samo iz moje dežele....talentovani klinac(ustvari nije više ni klinac)otišao iz lokalnog kluba iako ga je htelo i nekoliko hrvatskih prvoligaša u ALBANIJU i potpisao na 80 000 eura godišnje,burazer mu godinu dana kasnije otvorio kafić i fura mečku a do tada nisu imali leba da jedu od bede..

Van mreže Losmi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1030 poslato: Januar 19, 2013, 11:22 »

Ja znam jedan baš ovakav primer samo iz moje dežele....talentovani klinac(ustvari nije više ni klinac)otišao iz lokalnog kluba iako ga je htelo i nekoliko hrvatskih prvoligaša u ALBANIJU i potpisao na 80 000 eura godišnje,burazer mu godinu dana kasnije otvorio kafić i fura mečku a do tada nisu imali leba da jedu od bede..

i kafic i mecka....ccc
taj je u Albaniji garant jos neke poslove zavrsio  ;) par Ukrajinki, Moldavki i ostalih pripadnica lepseg pola prevezao u gepeku mecke i eto love :smeh3:

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1031 poslato: Januar 19, 2013, 11:27 »
Ne znam moguće... :smeh4:

A baš sam pre neki dan pričao sa njegovim burazerom da baš na leto treba u Ukrajinu... :uzbudjen:  možda je povezano...

Mečka i kafić šta ćeš balkan style.... :kafa:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1032 poslato: Januar 20, 2013, 01:24 »
Pa kafic je najsigurnija investicija svih koji ne bi nesto puno da mozgaju i rizikuju.Jos parkiras svog mercedesa ili bmw-a ispred baste istog,na trotoar, uzmes neku kaficu i da te bog vidi  :D Koliko sjutra vec,u zenskim krugovima se vodis kao jebac,u muskim kao mudo  :smeh3:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1033 poslato: Januar 20, 2013, 02:25 »
inace sve to ima puno veze sa cz,mada ne sumnjam da ima dosta bivsih igraca koji imaju kafice,a i sadasnjih koje ce svoje pare investirati u isti  :D

ajkula

• Gost
« Odgovor #1034 poslato: Januar 20, 2013, 04:13 »
Вредности су изражене у еврима за текућу сезону:[/font]
Милијаш Ненад
360.000
Лазовић Дарко
200.000
Каду Мендеш