Autor Tema: FK Crvena zvezda 2012/13  (Pročitano 561827 puta)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2012/13
« Odgovor #1050 poslato: Januar 21, 2013, 10:09 »
onaj fantom Mijović 20 soma :udaraozid:   ko god je barem jedan dan bio u upravi Zvezde u zadnjih 15 godina mora da bude uhapšen bez razmišljanja pa posle nek dokazuju da nisu krali

Upravo sam i ja hteo to da zamijetim. Još nešto, uporedi dva spiska (trenutni ugovori i procenti od eventualne prodaje) - da li primećuješ koga nema na ovom drugom? Tj. koji je to igrač za koga ni ne pomišljaju da će ga (ikad) prodati? Koji je to momak koji će ostati na našem platnom spisku verovatno i u svojoj 43. godini? Stvarno da se upucaš.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1051 poslato: Januar 21, 2013, 10:39 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=W4G643kwv00&feature=player_embedded[/youtube]

ono sto me raduje da vidim konacno mlade igrace,fakticki jos imaju prava da igraju za omladince(posto su prodizili godinui dana omladinski staz pa i 94god spada u omladince), koji nisu kao vecina nasih omladinaca poslednjih godina fizicki inferiorni i nedorasli seniorskom fudbalu,a sada vidim mihajlovica i ozegovica,fizicki odlicne igrace,koji mogu da igrraju seniorski fudbal.ako imaju dovoljno talenta,treba im sto pre dati sansu...

od ostalih juniora mislim da savicevic i cikic su fizicki dosta losi i jos ne znam koliko su spremni za seniorski fudbal.ali treba dati sansu sto vecem broju klinaca.savicevica svi hvale,prosle pripreme kod robija je bio jedan od boljih igraca na utakmicama.treba mu dati sansu u svakom slucaju...
« Poslednja izmena: Januar 21, 2013, 10:47 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1052 poslato: Januar 22, 2013, 01:35 »
Mnogo smo jaki!  ::)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1053 poslato: Januar 22, 2013, 09:20 »
Ovaj Mihajlovic je sin the Mihajlovica, Radmila, centarfora Zelje, Dinama i Bajerna i reprezentativca...to je bio opak napadac, nadam se da je mali bar malo povukao na tatu.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1054 poslato: Januar 22, 2013, 03:56 »
i ovaj momak, o kome se puno prica ovih dana je ponikao u Zvezdi, a sada je clan OFK Beograda i medju 16 najboljih mladih fudbalera je u Najkovom izboru.

http://www.facebook.com/NikeFootballSrbija/posts/1
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1055 poslato: Januar 22, 2013, 05:46 »
profo, ako si mislio na ono sto sam ja pisao,nisam rekao da smo jaki,samo da su ta dva klinca fizicki dorasla seniorskoj konkurenciji.o njihovom talentu i kvalitetu vec ne mogu da pricam,nisam ih gledao...
« Poslednja izmena: Januar 22, 2013, 05:46 NenadBG »

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1056 poslato: Januar 22, 2013, 06:38 »
i ovaj momak, o kome se puno prica ovih dana je ponikao u Zvezdi, a sada je clan OFK Beograda i medju 16 najboljih mladih fudbalera je u Najkovom izboru.

Još jedan defanzivac.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1057 poslato: Januar 22, 2013, 06:40 »
Citat
UTORAK 22.01.2013. | 15:32
Zvezda počela isplatu dugova
IZVOR. B92
Crvena zvezda počela je u utorak da isplaćuje dugove na osnovu kojih je njen račun već skoro godinu dana u blokadi.

Prvi poverilac kojem su crveno-beli isplatili deo duga je užička Sloboda, zahvaljujući donaciji prijatelja kluba.

Dogovori uprave obavljeni u petak počeli su da se ostvaruju – Atuba investments je povukao menicu, a Užičani će isto učiniti u sredu, a dug će im biti isplaćen u četiri mesečne rate.

U sredu su na redu pregovori sa Marfin bankom, a dogovor sa čačanskim Borcem (dug Zvezde 60 miliona dinara) još uvek nije na pomolu.

Donacijama prijatelja plaćena su i oba dela priprema u Antaliji i avionski prevoz, a iz kluba saznajemo da je cena znatno niža i prilagođenija okolnostima nego prethodnih godina. U Tursku oba puta putuje samo po 40 ljudi – tim, stručni štab i oni koji su usko vezani uz ekipu, a u drugoj fazi (od 3. februara) pridružiće im se i predsednik Dragan Džajić.

U sklopu velikih promena u klubu izvesno je da će doći i do promene tehničkog partnera, s obzirom na izrazito nezadooljstvo radom “Leđee”, koja nije ispunila više stavki iz ugovora. U utorak je obavljen i prvi konkretan sastanak sa predstavnicima „Pume“ o tehničkom sponzorstvu. Zvezda je tokom 80-ih i 90-ih dugo nosila dresove te nemačke kompanije, a u njima je igrala i 1991. godine, u vreme najvećih uspeha. U slučaju da se dogovor sklopi, Zvezda bi pumu obukla ponovo od juna.

Nikola Petković definitivno treći put dolazi u Zvezdu. Nekadašnji bek mlade reprezentacije, Vojvodine, Ajntrahta i Makabija, prihvatio je prvobitnu ponudu crveno-belih i igraće tokom proleća na „Marakani“ uz mogućnost produženja ugovora.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1058 poslato: Januar 22, 2013, 06:52 »

Još jedan defanzivac.

ovo je ozbiljan igrac, al defanzivac jbg :))

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1059 poslato: Januar 22, 2013, 07:54 »
ako je istina jebe lud zbunjenog, a iskreno ne bi me cudilo i da to dolazi iz jedne struje u klubu kako bi se druga struja diskreditovala...

Citat
Џајић неће, Стојадиновић не може, Зечевић нема право да потписује!
Категорија: Вести Објављено уторак, 22 јануар 2013 15:56 Аутор Redstarbelgrade.info

Вести које долазе са Маракане а тичу се функционисања клуба, забрињавају...

Наиме, како РСБ незванично сазнаје, председник фудбалског клуба Црвена звезда,  Драган Џајић, не жели да потписује апсолутно ништа од документације, што значајно успорава функционисање свих осталих сектора клуба, као и неопходно пословање на дневном нивоу.

Да ствар буде још гора, право потписа нема спортски директор Зоран Стојадиновић што Стојадиновићу прилично смета, а чиме су му у пракси везане руке за било какве конкретније потезе и наши извори тврде да је у овом тренутку ситуација у клубу потпуно нефункционална.

На све то, генерални секретар Црвене звезде Миодраг Зечевић, који по статуту има право потписа на документацију везану за текуће активности, још увек нема званично потписан уговор са клубом.

Резултат свега овога је крајње неефикасан расплет по коме свака одлука мора да чека Управни Одбор да би била реализована, што значајно успорава све активности.А ли ни ту није крај, јер, да ствар буде потпуно парадоксална, Џајић је председник УО.

Како сазнајемо, нова систематизација радних места која је у изради, донекле би требало да неутралише ове проблеме, а према информацијама до којих смо дошли, у току је разрада плана редукције броја запослених.

Иначе, потпредседник клуба Небојша Човић такође је нагласио неефикасност у раду појединих структура као један од великих проблема на путу ка опоравку клуба.
« Poslednja izmena: Januar 22, 2013, 07:55 NenadBG »

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1060 poslato: Januar 22, 2013, 08:36 »
profo, ako si mislio na ono sto sam ja pisao,nisam rekao da smo jaki,samo da su ta dva klinca fizicki dorasla seniorskoj konkurenciji.o njihovom talentu i kvalitetu vec ne mogu da pricam,nisam ih gledao...

Ma ja to onako... po nahodjenju. Daleko od toga da smo "jaki", mi smo "ukaki".

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1061 poslato: Januar 23, 2013, 12:34 »
Kažu sad na RTS-u da su nam "prijatelji kluba"svojim donacijama vratili dug Slobodi Užice za Kasalicu.... :kafa:

Van mreže Losmi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1062 poslato: Januar 23, 2013, 01:08 »
Jovanovic prepio u noci izmedju ponedeljka i utorka, pa se uspavao i zakasnio na trenint. Autoritativni Jankara mu dao pedalu  :smeh4: Kakav cirkus

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1063 poslato: Januar 23, 2013, 02:49 »
Taj Jovanović mi je od starta izgledao kao splavar. Oni podočnjaci, stomak... pa ispuštanje duše u 18. minutu. Pravi jelensuperligaš.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1064 poslato: Januar 23, 2013, 03:11 »
Blic piše da je Džaja fizički nasrnuo na Čovića, a zatim podneo ostavku.