Nije blokiran račun za tih njegovih 1800 evra, nego je blokiran račun na cca 101 000 000 rsd !
Više od 40 dana je prošlo od kada su rekli da će se račun odblokirati i da bi se moglo raditi.
Mogu ja da ih tužim za svu lovu koju mi duguju (a nije mala, veruj mi) ali nije poželjno. Zašto? Iz vrlo jednostavnog razloga. Treba da se radi i da se naplati. Mi smo odradili, naplatili nismo, ali je zato Vesić i njegova svita debelo naplatila svaki dinar. Za samo JEDNOG čoveka u FKCZ sam gotovo stopostotno siguran da nije krao. Svi ostali su drpali, krali, muljali, ugradjivali se....i šta? Gde su izveštaji koliko je ko naplatio proviziju? Zašto se kriju plate ljudi iz radne zajednice?
Trgovinski sud bi presudio u moju korist odmah. Blokirao bi ih i ja i onda bi se taj novac naplatio (možda i ne bi) ali time bi zvezdi napravio samo problem. Problem je taj što ljudi koji generalno nisu krivi ispaštaju, tj, plaćaju dugove koji su drugi zasrali. Zašto ne oduzmu sve što su jajare pokrale? Kada će da se pokrene neki proces protiv nekog funkcionera iz Zvezde (a ima ih pun qrac, više funkcionera nego radnika) koji je basnoslovno trošio lovu?
Ovim ljudima treba pomoći ( ne svim, da se razumemo, za većinu njih me zabole) koji se trude. Trudi se Čovićeva ekipa ljudi. Drugi klan uspešno odoleva i pati od dobro poznate bolesti kurcobolje.
Čović će otići iz zvezde vrlo brzo ukoliko nastave da ga sputavaju. Stečaj visi nad glavom kao nikada pre.
A onda će se pojaviti neki novi Miško...a moja potraživanja idu u stečajnu masu.
Nemojte se iznenaditi ako u novinama pročitate da je neka firma na ime duga uzela igrača iz stečajne mase i prodala ga Piniju Zahaviju upola cene