Autor Tema: FK Crvena zvezda 2012/13  (Pročitano 561885 puta)

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2012/13
« Odgovor #1215 poslato: Februar 06, 2013, 02:56 »
pa tek onda zvezdaš  :D

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1216 poslato: Februar 06, 2013, 03:38 »
U petak je novi dan "D"
Ko zna, možda se stvari pomere na bolje.

Danas je blokada smanjena za nekih 500k rsd

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
"This is exactly what football should be about."

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1218 poslato: Februar 06, 2013, 06:47 »

Nenad Milijaš se u ugovoru zaštitio od Crvene zvezde na sledeći način:

Rate iz ugovora dobija kvartalno (kao i svi drugi), 15. u određenom mesecu (maj, avgust, novembar, februar po 90.000 evra).
U slučaju da do kraja meseca u kojem mu dospeva rata iz ugovora klub isplati manje od 90% ugovorenog iznosa, Milijaš je slobodan igrač a klub je dužan da mu isplati sve rate iz ugovora do kraja tekuće sezone 

:aplauz: :aplauz: :aplauz:
« Poslednja izmena: Februar 06, 2013, 06:47 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1219 poslato: Februar 06, 2013, 06:56 »
Citat
Ово је уговор Луиса Гарида
Категорија: Вести Објављено среда, 06 фебруар 2013 18:26 Аутор Redstarbelgrade.info

РСБ ексклузивно објављује оригинални примерак уговора са Луисом Гаридом.

Појачање Црвене звезде из Хондураса на позицији у везном реду - Луис Гаридо, уговорио је сарадњу са најтрофејнијим српским клубом до 30. јуна 2013. године.

За то време на име уговора, Луис Гаридо ће зарадити 25.000 евра односно 5.000 евра месечно што представља један од најмањих уговора у фудбалском клубу Црвена звезда. Овакво пословање апсолутно потврђује став о рационализацији финансија а Црвена звезда на овај начин наставља започету транспарентност у пословању.

Највеће признање мора се одати спортском директору Зорану Стојадиновићу који је направио крајње повољан посао за клуб са стандардним репрезентативцем Хондураса који је доведен као велико појачање за плату какву имају најмлађи првотимци Црвене звезде.

Ово је уговор између Црвене звезде и Луиса Гарида

« Poslednja izmena: Februar 06, 2013, 06:56 NenadBG »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1220 poslato: Februar 09, 2013, 06:07 »
http://www.sportal.rs/news.php?news=93281 Evo smo u zadnjem trenutku doveli nekog Nigerijca iz svedskog Kalmara.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1221 poslato: Februar 10, 2013, 03:07 »
Hebem ti pauzu koja traje pola godine....jos preko 2 nedelje. U medjuvremenu, sta covek da radi nego da se seca bolje proslosti. Pa mi tako pade napamet, da prekratimo vreme, mozda ne bi bilo lose da se svako priseti svoje prve utakmice na Marakani. Bogtemazo, moj prvenac je bio pre skoro 30 god (?!). Sa jeseni 1984. u Beograd je dosla strasna Benfika...na golu brkati Bento, zatim Manis, Salana, Dijamantino (kakvu golcinu je dao Tomici Ivkovicu sa skoro 30 m...)...monstruozna ekipa, sjajan fudbal su igrali. Zvezda pocela lose, Elzner dao autogol, Dijamantino probusio Ivkovica za 0-2 na poluvremenu...sa severa krece pesma "Zvezda ima svoga sina, svoga Rajka Janjanina" koju prihvata ceo stadion. Gojko Zec, sta ce, uvodi Janjanina umesto Jankovica i krece rapsodija. Dva penala nad Sulejmanom Halilovicem, dva gola Janjanina - oba puta bacio Benta u suprotnu stranu. I tacka na i za eksploziju krcatog stadiona, potpuni preokret, kompletiran het-trik posle kontranapada par minuta pred kraj. 90000 ljudi razdragano izlazi sa Marakane, ukljucujuci i jednog potpuno i neizlecivo virusom fudbala zarazenog ucenika nizih razreda osnovne skole.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1222 poslato: Februar 10, 2013, 03:17 »
dule,kako nam ide ovo nam je najlepsi deo sezone,pun nade i ocekivanja.a kada dodjemo do utakmica onda slede razocaranja,uz manje izuzetke...  :uzbudjen: :no:

sto se tice mog prvenca na marakani,verovao ili ne pojma nemam o kojoj je utakmici rec.cale kad sam bio klinac nije zeleo da me vodi na utakmice,posto sam mu kukao,samo me je jednom odveo na utakmicu rada i to zato sto je on radio u gp rad,pa nije morao da placa kartu,a i kada smo otisli znao je pola ljudi na tribinama(jer su imali nekakve veze sa firmom,a ranije su im svi igraci bili takodje zapozelni u firmi,negde do kraja 80-ih otprilike).tako da sam prvi put na marakanu isao kada sam vec bio malo stariji da mogu da odem sam sa nekim drugom.mislim da je to bila neka utakmica pred sam kraj sezone 89/90,tj poslednja piksijeva sezona.evo sada zahvaljujuci rsb sajtu i njihovom delu statistika nasao sam utakmicu.rec je o poslednjem kolu na marakani protiv spartaka dobili smo 3-0(ja sam mislio da smo dali neki gol vise),samo mi je u secanju ostao da je bio mec sa spartakom,ali sam mislio da je kup bio u pitanju.rec je o sledecoj utakmici
http://www.redstarbelgrade.info/statistika/istorija/prva-savezna-liga/view_match/1599.html

i iskreno retko se cega secam sa te utakmice,imao sam znaci 11godina.sledece sezone sam vec poceo mnogo cesce da idem na utakmice,a u sezoni 91/2 nisam siguran da li sam propustio i jednu utakmicu na marakani.to su neki moji pocetci na marakani...
« Poslednja izmena: Februar 10, 2013, 03:31 NenadBG »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1223 poslato: Februar 10, 2013, 05:32 »
Ma samo neka pocne...ovo me ubija. Elem, nadjoh i "video-pokrivanje" za moj prethodni post: http://www.youtube.com/watch?v=byhLhL3TZmE

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1224 poslato: Februar 10, 2013, 05:34 »
Ja ne smem da napišem koja mi je bila prva utakmica jer neću zaustaviti salvu zajebavanja   :nono: .

A ne bih mogao da pronadjem ni "video-pokrivanje". Tada nije bilo ni televizije!

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1225 poslato: Februar 10, 2013, 05:38 »
Ajde nyc molim te, nemoj da si taki coek, to mora da je neka sezona ranih sedamdesetih...necemo te zajebavati, obecavam.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1226 poslato: Februar 10, 2013, 06:07 »
a evo i za moju prvu utakmicu na marakani video pokrivanje

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=8PozX9xvvjo[/youtube]

proslava titule,dodela pehara i pretposlednja utakmica piksija u dresu zvezde i poslednja na marakani u nasem dresu (tri dana kasnije smo igrali finale kupa na jna)...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1227 poslato: Februar 10, 2013, 06:12 »
Da budem iskren, uopšte se ne sećam sa kim smo igrali. Sedeo sam ujaku na krilu, a sećam se Melića, Dejana Bekića, te Bore Kostića kome je to bila poslednja sezona!!!! Malo je falilo pa da i Šekija upamtim.

Sećam se Rudija Belina iz Dinama kada je Dujkoviću dao gol sa 30 metara iz nekog slobodnjaka.

A prva reprezentativna (takodje na Mari) mi je bila YU - Francuska, aprila 1968 (5:1 za nas!) !!! Briljirao Petko (mislim da mu je to bio debi, dao je dva gola, ako se ne varam), dok je svojim madjioničarskim trikovima publiku uveseljaao - IVICA OSIM!!!

Evo ga i link, da ne poveruješ!

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=LfRyX6JSKCg[/youtube]

Edit: Šta ti je dečiji mozak! Nikada nisam zaboravio sliku koja me je potpuno fascinirala, pred početak te utakmice. Ćale, ujak i ja sedimo na Zapadu i niz stepenice se spušta neki lik, sa sve šajkačom na glavi; raširio ruke, u jednoj nosi YU zastavu, a u drugoj pevca okrenutog naglavačke!  Tek kasnije ću saznati "simboliku" jadnog pevca.
« Poslednja izmena: Februar 10, 2013, 06:18 nyc »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1228 poslato: Februar 10, 2013, 06:27 »
Koliko su dobri bili dresovi sa ove Nenadove tekme...mnogo mi je drago sto se Puma vraca. NYC, hvala...manje nisam ni ocekivao. Izgleda da su pevci bas bili popularni na ovim prostorima, jadne zivotinje...pamtim kako je neki lik u Splitu svojevremeno pred Totenhemovim navijacima preklao petla pred pocetak utakmice.

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1229 poslato: Februar 10, 2013, 06:52 »
Secam se nekih utakmica koje su bile negde posle sankcija, gostovali su neki juznoamericki timovi, jedan od njih je bio i Belo Horizonte, a mislim da ih je bilo jos? Koje je to godine bilo i ko je sve gostovao?