Autor Tema: FK Crvena zvezda 2012/13  (Pročitano 561531 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2012/13
« Odgovor #1275 poslato: Februar 22, 2013, 07:35 »
evop taksativno kome su danas uplacene pare,mada mi nije jasno zasto se tu nalazi i borac,kome je kostic uplatio pare(mada covek rece da sa zvezdom nema nikakav ugovor i da veruje na rec zvezdi, dobro ipak smo mi posteni i poznati po tome da nikome ne ostajemo duzni,nismo mi neki u dugovima do guse  :cigara:  )

http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/konferencija/6934/Skinuta+i+finansijska+i+sportska+blokada.html
« Poslednja izmena: Februar 22, 2013, 07:46 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1276 poslato: Februar 23, 2013, 07:12 »
:uzbudjen:

A značenje upisatog simVola je ........ :zbunjen: [size=78%]? [/size]

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1277 poslato: Februar 24, 2013, 09:17 »
http://www.vijesti.me/sport/prihvatio-odustao-clanak-115111

kako nas je zajebao mrva.em bismo se 6 meseci oslobodili njegove plate,em bi lakse otisao na leto da igra ove polusezone,uz to dobili bismo 80.000e(to je cifra koja je zatamljena na ugovoru,ali vidi se kada se uvelica),tj koliko sam razumeo ne bi te pare dobili,nego bi buducnost otpisala nas dug prema njima u tom iznosu.znaci ovo je bio posao veka za nas,a ovaj alkos nas zajeba...

nadam se da cemo u ovome uspeti,jer em smo u dugovima,em mnogi ne zasluzuju toliku platu...
Citat
MONDO: Revizije ugovora za igrače Zvezde

0 komentara OdštampajMake font size smaller Make font size default Make font size larger 24. februar 2013. 18:01 > 18:04
"Bolje da primaju sedam, osam hiljada svaki mesec, nego da im se posle traži otpis duga", kaže sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović za MONDO i dodaje da će u narednom periodu pojedinci biti pozivani na razgovore o smanjenju zagarantovanih zarada.

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović prvi put javno, jasno i otvoreno, najavio je da će pojedini prvotimci u narednom periodu biti pozvani na razgovore o reviziji ugovora, odnosno pregovore o smanjenju godišnjih zarada.

U intervjuu za MONDO, Stojadinović je otkrio da bi igračima u sredu trebalo nešto da "legne" na račun, da to neće biti mnogo, već nekoliko minimalaca, ali da je bolje i to nego ništa.

"Pričali smo potpredsednik Slaviša Kokeza i ja sa igračima u Antaliji, razgovarali smo otvoreno o svemu i ne želimo od njih ništa da krijemo. Lično, verujem da će do srede najkasnije momci dobiti deo novca o kojem smo pričali. Neće to biti 'ne znam šta', ali siguran sam da im je svaka uplata u ovim trenucima preko potrebna", rekao je Stojadinović za MONDO.

Poslednji put, crveno-beli dobili su deo zaostalih zarada u novembru pred dan pred "večiti derbi", koji su odigrali maksimalno motivisano i preokrenuli u svoju korist - 3:2, posle 1:2.

"Ova Uprava, sada kada napravila veliki korak ka oslobađanju računa kluba, ima nameru da uspostavi dinamiku isplata zarada, da momci dobijaju plate redovno. Ta primanja u narednom periodu biće manja od onih koja stoje u ugovoru, ali trebalo bi da budu redovna".

Kada to kažete, da li najavljujete da će do daljeg igrači primati minimalce na vreme, a da će dug po slovu ugovora nastaviti da se gomila do trenutka kada bi trebalo da napuste Crvenu zvezdu ili ovo znači da će se sa njima pregovarati oko revizije ugovora i smanjenja zagarantovanih zarada?

"Reći ću konkretno, u klubu smo zauzeli stav da je bolje da naši glavni igrači primaju 80, 90, 100 ili 120 hiljada evra godišnje i da im se taj novac isplaćuje, nego da na papiru imaju 200, 230, pa i 260 hiljada i da osam meseci ne vide ni pare. I na kraju da im se, kada stigne ponuda da napuste klub, predloži da otpišu dug... Tako se radilo ranije, ali neću sad o tome da pričam", otkriva Stojadinović da će pojedinci biti pozivani na pregovore i dodaje:

"Ako mene pitate, bolje da važi 'primaj manje novca, ali redovno...', nego da imamo ugovore koje klub ne može da ispoštuje, pa da bude obostranog nezadovoljstva. To je stav cele Uprave. Iako to nije direktno moj deo posla, ja im pružam punu podršku, sa sportske strane. Siguran sam da bi i igrači prihvatili da svaki mesec dobiju sedam hiljada evra, nego da možda nikada ne dobiju 20".

Hoće li se takav štedljiv stav u pregovorima odnositi samo na buduća pojačanja?

"I na njih, ali mislim da ne bi bilo loše to primeniti i na aktuelan sastav. Verujem da bi se velika većina momaka složila sa ovakvom ponudom, pre nego da bude stavljen pred svršen čin u trenutku potpisa za neki klub iz inostranstva, a to se događalo. Važno je da ja u ovom trenutku ne govorim nešto što će sigurno biti tako, već nešto o čemu se u klubu razmišlja i nešto o čemu će se tek razgovarati na svim nivoima".

Stojadinović je potom u razgovoru za naš portal zaključio:

"Svi oni su pametni i vaspitani momci. Počeo sam da ih upoznajem i znam da nemamo nikoga u timu ko je prepotentan i lud. Počevši od starijih, od Bajka, Milija, Petka, Mikića i ostalih, sve su to super momci sa kojima može da se razgovara. Krenućemo od starijih i verujem da ćemo sa svima naći zajednički jezik".

Za kraj, ali ne i najmanje važno.

"Ako do ovakvog dogovora dođe, a nadam se da hoće, onda će on morati da se poštuje i klub više neće imati pravo da ga ne ispuni. Sada je drugačije, jer je više od 90 odsto ugovora naših prvotimaca nasleđeno i na putu deblokade računa i smanjenja duga nije realno da možemo svaki ugovor da ispunimo, a da se dodatno zadužujemo niti smemo, niti želimo. Voleo bih da svi zajedno krenemo tim putem, putem štednje, ali da se onda svaki dogovor poštuje na obostrano zadovoljstvo".

(N. Janković - MONDO, foto: MN Press)
« Poslednja izmena: Februar 24, 2013, 09:33 NenadBG »

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1278 poslato: Februar 25, 2013, 04:48 »
ne stigoh ranije, pa moram ovde da se javno nasmejem sprdnji zvanoj srpski fudbal, sa sve stubom na celu.

Na onakvoj dramaturgiji i filmskim zapletima u procesu skidanja blokade, pozavideli bi i oskarom nagradjivani filmski reziseri.
Na kraju je, kao i u svakoj prici sa srecnim krajem, svemocni Coki zavrsio i ovu misiju  :smeh4:

naravno, medijima i vecem delu javnosti ja potpuno amputiran osecaj za realnost, za normalno prosudjivanje, jedino sto su uspeli da nam serviraju je dramaturski zaplet i srecan kraj sa sve glavnim ulogama i satnicom resavanja "problema". Tu je naravno, kao i u svakom normalnom drustvu, dosla i izjava Dragan Djurica, koja ruku u vatru dajem, predstavlja nista drugo nego slihtanje Vucicu i ekipi koja vadi Zvezdu iz govana.
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1279 poslato: Februar 26, 2013, 05:04 »
Losmi je dakako u pravu -ali to ne umanjuje značaj nastavka najznačajnijeg fudbalskog prvenstva od... pa, od prošlog. Prvenstva, mislim.

Biće ovo najčistije i najfer takmičenje pod kapom nebeskom. Biće ovo oličenje FER borbe i gepekovanja.

U, JEBEMU!!! Tek sad sam ukapirao da sam mogao da vodim klince na neku našu tekmu!  :rockon:

Ček, ček ček... ja ih vodim na džez svirku, pritom sam potpuno zaboravio na MARAKANU, rodjaci! MARAKANU!!
Jebate, jebeš džez svirku, ajmo na MARU!!!

STRAAAŠNO! UBIĆUUSE!  :udaraozid:

Jaooooooooooooooooooooo, koji propus' s moje strane!!! E, ovo sebi neću moći da oprostim. Ali nikad!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1280 poslato: Februar 26, 2013, 08:34 »

Расходи Црвене звезде су као што знате, огромни.

Један део управе жели да се под хитно сече:

- уговори играча
- број запослених
- да се иде на минималац
- премије да се укину

То је једини начин да се спаси клуб или ће отићи у стечај.

Други део управе има проблем са овим и генерално не помаже да се ове ствари спроведу у дело.

Црвена звезда има огроман проблем због раскола у управи и не може да функционише на овај начин.

То може да се гура под тепих колико год али овако се апсолутно не може функционисати. Неко мора да води клуб а неко да иде, овако више не може.

Не знам да ли ће неко брзо отићи из управе али време никако не ради за црвену звезду и то је оно што више не може да се сакрије, једноставно, разговарао сам са неколико људи и сви кажу да овако не може да се ради.

Или ће се радити на један или на други начин, кажу упућени људи да овако више не може.

Заиста не знам због чега али ствари се не спроводе у дело а колико сам чуо ради се и на запошљавању нових људи уместо да се смењује...

Као што рекох, велики је проблем у клубу. Нерешив.
Уколико некоме није јасно, клуб заиста може да оде у стечај и то је јако реално уколико се не предузму неки потези ка смањивању расхода.

Максимално подношљив буџет у овом тренутку за Црвену звезду је 10.000.000 евра од чега је 2.000.000 за враћање дугова а 8.000.000 за функционисање.

Да би се то испунило морају да се ураде ствари које сам навео у првом упису. И тако даље... То вам је суштина проблема

rec je o decku najjobavestenijem na netu o desavanjima u zvezdi.sada istina je da i on info dobija od odredjenih ljudi u upravi,koji ga nekada namerno filuju odredjenim informacijama.e sada ovde stvarno izgleda da je istina u pitanju,jer svi znamo za raskol izmedju dzaje i cove,kao i covino maltene povlacenje iz zvezde.onda je odjednom opet bio tu,kao da je neko opet posredovao i ubedio ga da se vrati...

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1281 poslato: Februar 26, 2013, 09:23 »
ne stigoh ranije, pa moram ovde da se javno nasmejem sprdnji zvanoj srpski fudbal, sa sve stubom na celu.

Na onakvoj dramaturgiji i filmskim zapletima u procesu skidanja blokade, pozavideli bi i oskarom nagradjivani filmski reziseri.
Na kraju je, kao i u svakoj prici sa srecnim krajem, svemocni Coki zavrsio i ovu misiju  :smeh4:

naravno, medijima i vecem delu javnosti ja potpuno amputiran osecaj za realnost, za normalno prosudjivanje, jedino sto su uspeli da nam serviraju je dramaturski zaplet i srecan kraj sa sve glavnim ulogama i satnicom resavanja "problema". Tu je naravno, kao i u svakom normalnom drustvu, dosla i izjava Dragan Djurica, koja ruku u vatru dajem, predstavlja nista drugo nego slihtanje Vucicu i ekipi koja vadi Zvezdu iz govana.

To bi bilo to, opservacija pogođena u centar ...
Reko ti ja onomad u onoj kafani kod Pionira ... Burkina faso je za nas El Dorado ...

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1282 poslato: Februar 26, 2013, 11:50 »

To bi bilo to, opservacija pogođena u centar ...
Reko ti ja onomad u onoj kafani kod Pionira ... Burkina faso je za nas El Dorado ...

ako verujes, setim se skoro svaki dan Burkine Faso. Bila je to legendarna izjava :aplauz:
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1283 poslato: Februar 27, 2013, 12:48 »
http://www.youtube.com/watch?v=Y26wGbzd9jwIako to uopste nije izgledalo, napokon je gotova nesrecna zimska "pauza". Stanje u klubu jako turbulentno, nista ni izbliza nije reseno, tim bezmalo pa isti, trener (nazalost) isti, nemam nekih velikih ocekivanja. Ipak, radujem se vecerasnjoj utakmici, ipak je cekam 3 meseca. Vreme je sucmurasto, nadam se da ipak nece biti kise i jakog vetra. Ocekujem da momci daju sve od sebe, ne neku spektakularnu igru, ali valjda mogu da pobede Javor. Nadam se i da ce biti pristojna poseta. Idemo!
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1284 poslato: Februar 27, 2013, 02:38 »
Za 18 je zakazana skupština kluba na kojoj kvoram mora da bude 76 delegata, većina od 150 članova. Kada je Džaja biran za ponovnog predsednika toliko ljudi je bilo na skupštini.
Skupština je zakazana pre dva dana (za Džaju je bilo zakazano mesec dana ranije), postoje opravdane sumnje da neće biti kvoruma.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1285 poslato: Februar 27, 2013, 09:12 »
Briljantnom igrom i ubedljivom pobedom smo otvorili proleće. Napredak je ostvaren u svakom pogledu + što na svakoj poziciji imamo po dva supertalentovana igrača. Grobari su se već usrali od straha  :wacko: .

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1286 poslato: Februar 27, 2013, 09:16 »
Fino sam se namjestio da gledam utakmicu i onda da ne bih zaspao, morao sam sjesti za komp u 15.minuti. Srećom, pobjedismo.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1287 poslato: Februar 27, 2013, 09:20 »
Kolika je kriza u klubu videlo se na kraju meča kada je onjilo prišao Garidu i uz pozdrav hteo da menja dres. Ovaj zbunjen pogledao u nekog, mislim da je to bio Mudrinskom koji mu je odmahnuo glavom. Nema trampe.

Garido iznenadjujuće (očekivano) odličan, borben. Pravi fajter na terenu, a takav tip igrača jako cenim. Trener je najslabija karika.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1288 poslato: Februar 27, 2013, 11:48 »
a jeste kilavi,majko mila...
ili kako jedan komentar veli - opet namještaju iz X u 1... :D
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1289 poslato: Februar 28, 2013, 01:13 »
Dno zivota. Ali nisam nista bitno bolje ni ocekivao. Garido car, ali nije decko kriv sto ne zna kome da doda. Jankovic, postavka, strasno....Javor je zasluzio najmanje remi. Pored Garida, psiho Bajkovic je bio sjajan. I Mudrinski. Ostali...
"This is exactly what football should be about."