prosto je fascinantno,a i u isto vreme neverovatno koliko nas je jankovic unazadio u odnosu na robijev mandat...covek od kada je dosao mi nemamo ni ideju,ni igru,ne mozemo da se povezemo.uz sve to odbrana nam je ocajna.mi nemamo ni nesto nalik igri,prosto igra se stihijski,bez ideje,bez ikakvog plana.igra se svodi na individualni kvalitet igraca,na prekid,na igru oruk,tj igramo na silu.
robiju se moglo naci hiljadu mana,mogli smo brojne stvari da mu zamerimo,ali videla se ideja,mi smo dominirali,imali loptu u nogama,najcesce i stvarali sanse,imali problem sa efikasnoscu,imali problem kada protivnik igra disciplinovano i organizovano u odbrani,presporo smo igrali,ali kazem videla se neka igra,videla se ideja.sada se nista ne vidi,samo se vidi ogromno neznanje naseg trenera.katastrofa...
nije nama problem kvalitet igraca,za ovu nasu raspalu ligu i te kako imamo kvalitet,nije problem ni neki promasaj igraca,ni netrcanje milijasa ili losa igra odbrane...
dzaja od kada je dosao kao da zeli da upropasti zvezdu,prvi korak mu je bio da se zalozi za ostanak jankovica na klupi,i na taj nacin je fakticki otklon io i ono malo neizveznosti sto je bilo vezano za titulu.onda osim ovog katastrofalnog poteza poceo je da zajebava vezano za ekonomski deo rekonstrukcije kluba,tj sprecava otpustanje nepotrebno zaposlenih i sprovodjenje nove sistematizacije...kao da zeli da nam udari ekser na sanduk u kome se vec nalazimo...