jebateled,pa kakve su to utakmice u 13h?! kod nas se i po ledinama igra od 15h...
tekmu nisam gledao (jer sam vam gledao vrlog precednika u našoj metropoli),al vidim rez...
današnja Zvezda je igrački tako jadna i prepuna kvazi igrača,da sad ovo apsolutno odgovorno i ozbiljno tvrdim - ovu Zvezdu bi sigurno dobio jesenji sastav mog BSK-a...
jer mi imamo više kvalitetnih prvoligaških igrača,neg što to imate vi...bez uvrede...
nisi u pravu...
nije zvezdin problem kvalitet igraca,nego trener pod 1,pa na drugom mestu stanje u klubu.
igraci su za nasu ligu dobri,nista losiji od partizanovih,ako ne i bolji.to tvrdim,jer znam sve te igrace i pre jankovica,a dosta njih i iz klubova pre zvezde.dok je robi bio trener to je potpuno drugacije izgledalo,a za jankovicevo vreme mi smo od dobrih utakmica imali bordo,dok jos nije uspeo da unisti robijev sistem,i partizan(ne bas tako dobra igra,ali kada pobedis derbi,ne mozes da mnogo zakeras) kada se odigralo na zelju igraca,atmosferu i sl.sve ostalo je blagi uzas.proslo kolo dobijamo novi pazar 3-0,a igra u nivou danasnje