Autor Tema: FK Crvena zvezda 2012/13  (Pročitano 562667 puta)

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2012/13
« Odgovor #1440 poslato: Mart 17, 2013, 03:02 »
Zanimljivi komentari, Andrija. Vise su za stadion. Da o velikim sportsmenima koji sakrivaju loptu po atletskoj stazi sada ne govorimo. A ako je nesto dobro to je da valjda niko vise ne moze rec da kaze u odbranu Jankovica.
Utakmice Radnickog dozivljavam suvise emotivno.Makar igrali u trecoj ligi.
Izvinjenje je usledilo odmah pa sam zato i obrisao oba komentara.Ohladila se malo glava. ;)

Van mreže deda

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1441 poslato: Mart 17, 2013, 03:03 »
deda,klasicno seljacko ponasanje(koje je naravno moguce videti i na partizanovom i na zvezdinom stadinu),i ne mozes ocekivati da protivnik ne reguje,posebno sto su u tom sutiranju lopte ucestvovali ljudi iz strucnog staba radnickog(sto je za svaku osudu)...
Jeste...Nebitno.Obrisao sam svoj komentar jer je napisan vruce glave.Nije bitna tema za raspravu...

Bitnija je pobeda Radničkog  :clap:

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1442 poslato: Mart 17, 2013, 03:05 »
Kakvi majmuni igraju u Zvezdi i uz to oni još i primaju platu, i to dobru. kapiten prima 360 000 godišnje, a učinak nešto malo bolji nego ja kada sam igrao za BASK

Milijaš  :smeh4:
Petković  :smeh4: :smeh4:
Mikić  :smeh4: :smeh4: :smeh4:

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1443 poslato: Mart 17, 2013, 03:07 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wQHgpeyV0iw[/youtube]
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1444 poslato: Mart 17, 2013, 03:23 »
jebateled,pa kakve su to utakmice u 13h?! kod nas se i po ledinama igra od 15h... :yes:
tekmu nisam gledao (jer sam vam gledao vrlog precednika u našoj metropoli),al vidim rez...
današnja Zvezda je igrački tako jadna i prepuna kvazi igrača,da sad ovo apsolutno odgovorno i ozbiljno tvrdim - ovu Zvezdu bi sigurno dobio jesenji sastav mog BSK-a... ;) jer mi imamo više kvalitetnih prvoligaških igrača,neg što to imate vi...bez uvrede... :D
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže deda

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1445 poslato: Mart 17, 2013, 03:27 »
I u Španiji se igra od 12h nedeljom  :D

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1446 poslato: Mart 17, 2013, 03:34 »
crni Andro,pa šta ono napisa u arhivi?! ponijela te atmosfera... ;)

p.s. koje je to "govno" trebalo zagazit,koje te onako raspizdilo?!  :smeh3:
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1447 poslato: Mart 17, 2013, 03:45 »
ma kada se covek izvinio odmah,nije trebalo ni brisati,ali nema veze  ;)
PS.sada procitah da je sam izbrisao.ja nisam ni zamerio,odmah se i izvinio...iznervirao se covek...  :cigara:
« Poslednja izmena: Mart 17, 2013, 03:55 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže deda

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1448 poslato: Mart 17, 2013, 03:55 »
crni Andro,pa šta ono napisa u arhivi?! ponijela te atmosfera... ;)

p.s. koje je to "govno" trebalo zagazit,koje te onako raspizdilo?!  :smeh3:

Pao mi je "mrak" na oči isčekivajući kraj 6og minuta produžetka pa sam odreagovo glupo :oops:
Dešava se i najboljima  :D

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1449 poslato: Mart 17, 2013, 03:58 »
jebateled,pa kakve su to utakmice u 13h?! kod nas se i po ledinama igra od 15h... :yes:
tekmu nisam gledao (jer sam vam gledao vrlog precednika u našoj metropoli),al vidim rez...
današnja Zvezda je igrački tako jadna i prepuna kvazi igrača,da sad ovo apsolutno odgovorno i ozbiljno tvrdim - ovu Zvezdu bi sigurno dobio jesenji sastav mog BSK-a... ;) jer mi imamo više kvalitetnih prvoligaških igrača,neg što to imate vi...bez uvrede... :D
nisi u pravu...
nije zvezdin problem kvalitet igraca,nego trener pod 1,pa na drugom mestu stanje u klubu.
igraci su za nasu ligu dobri,nista losiji od partizanovih,ako ne i bolji.to tvrdim,jer znam sve te igrace i pre jankovica,a dosta njih i iz klubova pre zvezde.dok je robi bio trener to je potpuno drugacije izgledalo,a za jankovicevo vreme mi smo od dobrih utakmica imali bordo,dok jos nije uspeo da unisti robijev sistem,i partizan(ne bas tako dobra igra,ali kada pobedis derbi,ne mozes da mnogo zakeras) kada se odigralo na zelju igraca,atmosferu i sl.sve ostalo je blagi uzas.proslo kolo dobijamo novi pazar 3-0,a igra u nivou danasnje  :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid: :zbunjen:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1450 poslato: Mart 17, 2013, 03:58 »
ma neka te,živ si čovjek,imaš osjećaje... :D
da čuješ šta ja sve izbacim na utakmici,a inače bi me svaka majka za zeta... :zvizvdi:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1451 poslato: Mart 17, 2013, 04:01 »
nisi u pravu...
nije zvezdin problem kvalitet igraca,nego trener pod 1,pa na drugom mestu stanje u klubu.
igraci su za nasu ligu dobri,nista losiji od partizanovih,ako ne i bolji.to tvrdim,jer znam sve te igrace i pre jankovica,a dosta njih i iz klubova pre zvezde.dok je robi bio trener to je potpuno drugacije izgledalo,a za jankovicevo vreme mi smo od dobrih utakmica imali bordo,dok jos nije uspeo da unisti robijev sistem,i partizan(ne bas tako dobra igra,ali kada pobedis derbi,ne mozes da mnogo zakeras) kada se odigralo na zelju igraca,atmosferu i sl.sve ostalo je blagi uzas.proslo kolo dobijamo novi pazar 3-0,a igra u nivou danasnje  :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid: :zbunjen:
respektiram tvoj stav i znam da si daleko upućeniji od mene u dešavanja u klubu (ja iskreno znam samo ono što pročitam ovdje od vas i sa b92),ali ono što sam ja vidio (a tiče se samog terena) da imate gomilu igrača,koji u jednoj ozbiljnoj Zvezdi ne bi lopte skupljali...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1452 poslato: Mart 17, 2013, 04:10 »
vecina ovih igraca je igralo i kod robija,kako ti je tada izgledalo?

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1453 poslato: Mart 17, 2013, 04:24 »
Citat
Kokeza za MONDO: Trener je na potezu

8 komentara OdštampajMake font size smaller Make font size default Make font size larger 17. mart 2013. 15:28 > 16:00
"Lična stvar je trenera Jankovića da li će podneti ostavku. Pričao sam sa nekolicinom ljudi iz Upravnog odbora i direktor Stojadinović ima odrešene ruke ukoliko želi da dovede novog trenera", kaže za MONDO potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza.

Ukoliko trener Crvene zvezde Aleksandar Janković do ponedeljka uveče ne podnese ostavku, biće smenjen na prvom narednom zasedanju Upravnog odbora kluba najavljuje za MONDO potpredsednik crveno-belih Slaviša Kokeza.

"Lična je stvar trenera Jankovića da li će podneti ostavku. Šta god da odluči, a to je stav velike većine članova Upravnog odbora, sportskom direktoru Stojadinoviću biće date odrešene ruke da dovede novog trenera, ukoliko to bude želeo", rekao je za naš portal Kokeza i dodao:

"Ako Stojadinović odluči da je bolje da Janković ostane, uprkos svemu, onda će tako i biti".

Međutim, od novembra i ulaska u klub kroz Radnu grupu, prvo javno, a potom u neformalnim razgovorima u fudbalskim krugovima, Stojadinović se zalagao za smenu trenera Jankovića, koji je do ove nedelje i poraza u Nišu od Radničkog (2:1) imao utočište u uverenju predsednika kluba Dragana Džajića da promena trenera nije rešenje i izlaz iz igračko-rezultatske krize.

Posle remija sa Radom, navodno, Džajić je bio u manjini kada je na red došao status trenera, ali je odlučeno da se Jankoviću da "grejs period" od dve nedelje do reprezentativne pauze, jer je "Crvena zvezda veliki klub da bi tako bitne stvari lomila preko kolena". Još tada, većina članova Upravnog odbora bila je za smenu, iako su svi u klubu bili svesni da će sada, u jeku šampionata, teško pronaći pravo rešenje na toj poziciji.

Kada je odlučeno da se "sačeka", usledio je nagoveštaj izlaska iz dubioze u pobedi nad Novim Pazarom od 3:0, a onda nova nemoć - u Nišu, u nedelju malo posle podneva, Crvena zvezda doživela je prvi prolećni, ali čak peti poraz u šampionatu i promovisala Partizan u novog, starog, šestog uzastopnog prvaka Srbije.

Da je rastanak trenera i kluba neminovan u nedelju ili najkasnije ponedeljak potvrdila je za MONDO nekolicina funkcionera iz Ljutice Bogdana, a u neformalnom telefonskom razgovoru svi su upućivali na predsednika Džajića: "Naš stav znate od ranije, najbolji sagovornik na ovu temu trebalo bi da bude predsednik".

Janković, saznaje MONDO, nije se oprostio ni od igrača u svlačionici "Čaira", osim što im je kratko poručio da se "fudbal tako ne igra", a ostavku nije podneo ni tokom konferencije za medije.

"Moja ostavka je interna stvar kluba", kratko je rekao Janković malobrojnim novinarima na stadionu posle utakmice.

Mladi stručnjak "preživeo" je dva Upravna odbora nakon što je u javnosti uveliko bio "smenjen". Prvobitno, u decembru, kada je posle poraza od Vojvodine na "Marakani" (0:3) podneo ostavku, koja je potom bila odbijena od strane tek formirane Uprave.

Pauza je počela poslednjim sudijskim zviždukom sudije Maja Vujovića u nedelju malo pre 15 časova, posle čega je najveći Zvezdin rival Partizan došao u situaciju da se odmara sa 11 bodova prednosti.

(N. Janković - MONDO, foto: MN Press)

jos sam ranije rekao da je ono malo neizvesnosti oko titule sto je bilo posle -6,definitivno otklopnjeno odlukom kluba(dzajica pre svega) da jankovic ostane trener.ali trebalo je bolje iskoristiti ovu polusezonu.uigrati ekipu,dati sanse jos nekim klincima(osim vukana savicevica,pre svega mihajlovicu i ozegovicu),eventyualno razigrati neke igrace koje bi mogli prodati (pre svega lazovica i micka),ali micko nije ni na klupi,a lazovic u ovakvoj igri se ne vidi,i ja tu i ne mogu nista da mu zamerim,jer kada se igra na dugu loptu,kada se igra ovako sporo,milijas carini svaku loptu,njegovi kvaliteti i ne mogu da dodju do izrazaja(slicno je i sa kaduom,koji u ovakvoj igri ne moze puno da doprinese).tako da umesto da smo jos nabili cene tim igracima,jankovic ih je potpuno oborio...  :udaraozid:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1454 poslato: Mart 17, 2013, 04:35 »
i da naravno da ima i do igraca,ali ne do kvaliteta koliko do njihovog karaktera,koji sebi bezobzira na trenera ne smeju sebi da dozvole ovakve igre kakve pruzaju...