Zvezda je u prvoj sezoni sa Prosineckim igrala odlicno.
On je cini mi se preuzeo na polusezoni i ljudi proigrali fudbal ni iz cega. Videlo se da kada su igraci i trener fokusirani samo na fudbal, to vec lici na nesto. Medjutim, to je bilo kratkog daha, ne zato sto je Prosinecki los trener, nego zato sto je situacija u klubu bila sve gora, sljam iz uprave je verovatno pokusavao i sigurno uspevao da utice na sastav tima, video se upliv raznoraznih menadzera i ostalih nefudbalskih elemenata. Sto igracki, sto zbog situacije u klubu nije se moglo do trofeja, sem jednog kupa, a posto je situacija bivala sve gora, igra se maltene raspala i Prosinecki je prekticno oteran.
ovo sada je cisti amaterizam.
Ovo je u stvari samo dokaz da je jos pre 3,4 godine, odnosno pre preuzimanja od strane Lukica i kompanije, klub trebalo da ode u stecaj. Danas bi se vec potpuno zdrav vratio u prvu ligu, ali bi imao mnogo jasniju perspektivu i ne bi se borio sa nasledjem koje je banda ostavila.
i uopste ne znam zasto se od toga u Srbiji pravi tolika fama.
Zemlja je u sve goroj ekonomskoj situaciji, postoji 1.0001 prioritet pre Zvezde i za mene bi vec na kraju ove sezone bilo potpuno normalno da se podvuce crta, vidi sta je uradjeno, a realno ako mesetar Covic ne moze ovo da resi, ne moze niko; te lepo presece i Zvezda posalje u stecaj, klub izbaci u odgovarajuci rang takmicenja. To je naravno nemoguca misija, jer neki ljudi i organizacije bolesno precenjuju svoje ambicije