Autor Tema: FK Crvena zvezda 2012/13  (Pročitano 562788 puta)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2012/13
« Odgovor #1485 poslato: Mart 18, 2013, 06:03 »
Sa Pinto, dobro nam dosao. Ne vidim smisao angazovanja trenera u ovom trenutku, sta ce taj i sa kime da uigrava, kad ionako u prelaznom roku moramo da prodamo svakog za koga mozemo da dobijemo bilo kakav novac...polusezonu je mogao da kraju privede bilo ko. Ovaj potez je zakasnio, to je moralo da bude uradjeno odmah posle Vojvodine. Ali sta da se radi, idemo dalje. Jedino ostaje da se nadamo da ce ostaviti trag u Zvezdi barem kao Zenga. Pamtim ga dok je igrao za Sosijedad i portugalsku reprezentaciju, i to vise po frizuri nego po golovima...kao trener je valjda vodio Sporting. Daj Boze da ga zapamtimo po dobrom.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1486 poslato: Mart 18, 2013, 06:09 »

najveći problem su političari u fudbalu ( sad će profa opet da skoči) koji odlučuju o svemu i "štite" kriminal u klubovima

Evo, skočio sam.

:trampol:

P.S: Super vam logika. Dule napiše koje zlo je ovladalo severnom tribinom, a vi "nisu navijači najveći problem". Pa KO je rekao da su "najveći" ??? !! Jednostavno, PROBLEM su - jedan od nekoliko - jer su postali sami sebi cilj, nešto nalik sekti koja ima svoje vodje (od kojih svaki ima podebeli dosije u policiji i arsenal oružja na gajbi),  stroge kodekse ponašanja - recimo,  ne ide se na utakmice na Veliku Subotu (ovo im je jedan od najvećih bisera u inače podužem nizu), smatra sebe za bogioca u klubu, overava ko sme da dodje a ko ne sme (recimo, oko Robija su se lomila koplja, dok čovek kojeg je on tražio da mu bude pomoćnik - Komljenović - nije mogao ni pod razno da dodje zbog "hrvatstva"!!!), celu utakmicu peva neke svoje horske rukoveti, a ne znaju ni koji je rezultat... itd... itd...   A tek splet pesama Kosovu u 85. minutu utakmice u Nišu !!!     :wacko: .  Ma, prave delije, ljubi ih nana.

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1487 poslato: Mart 18, 2013, 06:15 »
Sa Pinto, dobro nam dosao. Ne vidim smisao angazovanja trenera u ovom trenutku, sta ce taj i sa kime da uigrava, kad ionako u prelaznom roku moramo da prodamo svakog za koga mozemo da dobijemo bilo kakav novac...polusezonu je mogao da kraju privede bilo ko. Ovaj potez je zakasnio, to je moralo da bude uradjeno odmah posle Vojvodine. Ali sta da se radi, idemo dalje. Jedino ostaje da se nadamo da ce ostaviti trag u Zvezdi barem kao Zenga. Pamtim ga dok je igrao za Sosijedad i portugalsku reprezentaciju, i to vise po frizuri nego po golovima...kao trener je valjda vodio Sporting. Daj Boze da ga zapamtimo po dobrom.

Možemo jedino da mu poželimo sreću....nama s njim a više njemu s nama sakatima.... :udaraozid:

Mada sumnjam da će se zadržati duže od 2-3 meseca... :zbunjen:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1488 poslato: Mart 18, 2013, 06:28 »
Citat
Јанковић више није тренер Звезде!
Категорија: Вести Објављено понедељак, 18 март 2013 18:00 Аутор redstarbelgrade.info

Челници црвено-белих, као што је и најављено, окупили су се на седници управног одбора на којој ће разматрати статус тренера Александра Јанковића.

После још једног лошег резултата, Јанковић није желео да разговара о оставци. Међутим, лоша игра и недостатак резултата представљају проблем због кога се управни одбор састаје по трећи пут у веома кратком временском интервалу.

Славиша Кокеза је у изјави за РСБ најавио да ће Стојадиновић, који је задужен за спортски сектор, имати потпуну подршку управног одбора. Па се очекује његова одлука о томе да ли жели да задржи Александра Јанковића.

- Разговарали смо са Јанковићем, није реч о смени већ о споразумном договору. Сале је велики звездаш, дошао је у тешкој ситуацији за клуб, некад је радио и на своју штету и против себе док је водио тим. Показао је максималну коректност, и уговор је споразумно раскинут - рекао је Кокеза.

Страно име које фигурира да замени Јанковића је Са Пинто, док су домаће опције Рајевац и Петковић.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1489 poslato: Mart 18, 2013, 06:34 »
Koji Petković? :uzbudjen:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1490 poslato: Mart 18, 2013, 06:38 »
popularni sestko... ;)

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1491 poslato: Mart 18, 2013, 06:41 »
popularni sestko... ;)

To bi bio vrhunac cirkusa! :smeh3: :smeh3: :smeh3: :smeh3: :smeh3: :smeh3: :smeh4: :smeh4: :smeh4: :smeh4: :smeh4: :smeh4:

A da probamo sa Živadinovićem?!Taj ne može da omane! :smeh1:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1492 poslato: Mart 18, 2013, 06:53 »
zajebavaj se koliko hoces.ali sestko je trenercina za vecinu nasih trenera poslednjih 5godina...

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1493 poslato: Mart 18, 2013, 06:57 »
zajebavaj se koliko hoces.ali sestko je trenercina za vecinu nasih trenera poslednjih 5godina...

Pa verovatno si u pravu....što samo govori kakvi su ostali. :udaraozid:

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1494 poslato: Mart 18, 2013, 06:59 »
Ništa bez Kosana i Bata Đore...  :rofl: :rofl:

Sačekajmo i zvaničnu potvrdu pa da poželimo dobrodošlicu Sa Pintu...

Ali ubjedljivo najbolji trener je bio ovaj čovjek:

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1495 poslato: Mart 18, 2013, 07:06 »
Jeste Zenga je definitivno najbolji....doduše...imao je neuporedivo bolju i kvalitetniju Zvezdu nego što je ovaj krš danas..

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1496 poslato: Mart 18, 2013, 07:20 »
...i kretena za ženu  :yes:
« Poslednja izmena: Mart 18, 2013, 07:20 Laki »
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1497 poslato: Mart 18, 2013, 10:19 »
opet portugalac   :D

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1498 poslato: Mart 18, 2013, 10:57 »
asamoin menadzer na rsb-u(vec odredjeno vreme ucestcuje tamo u diskusijama,i admini znaju o kome je rec,ocu reci nije neko lazno predstavljanje),sada ne znaci da su mu informacije tacne,ali zanimljiva tvrdnja.naravno daleko od toga da se takve stvari nisu radile,upravo suprotno,znamo da je toga bilo i previse u predhodnom periodu,i da smo zato tu gde jesmo...

Citat
Citat
Замишљам и како је доведен твој пулен, колико је плаћен и колико њих је укључено у тај трансфер, за играча који не зна ни да прими лопту како треба.

Ево препоручи ти неког тренера кад си већ у тим водама, бојим се само да форсирање "легендарног нападача" не буде један од критеријума.

Nathanijel Asamoa po ugovoru treba da dobije nesto malo vise od 500 000 evra na ugovor za  cetiri godine. Za skoro godinu i po dana  je primio oko 15 000 evra , jedini je igrac koji nije dobio ni dinar kada su igraci pre desetak dana dobijali od 3000  do 10 000 evra i pre nego što mi se obraćate sledeći put svi vi koji me pljujete zapitajte se ko drži tog momka motivisanog da bude jedan od najvrednijih na treningu,da i pored toga ne pravi probleme organizacionom delu i da ne tuži klub koji mu ni dinara nije dao već 6 meseci.
"moj pulen" je primer za sve igrače Crvene Zvezde,koji je iako stranac,jedan je od najprofesionalnih igrača u klubu i osoba za primer i na terenu i van njega.

Citat
Neki od administratora ovog foruma tačno znaju i ko sam i šta sam.
Nema svrhe da vam objašnjavam detalje,ali Asamoa je bio nuđen Robertu Prosinečkom u leto 2011 za 0 evra obeštećenja...ali....moralo je sve ići preko određenih ljudi da bi bilo 200 000 e obeštećenje.
Da li sam ja kriv za to? Da li sam ja kriv zato što sam Prosinečkom u leto 2011 govorio da igrač može da dođe za 4 000 e mesečno?
Toliko od mene na temu Asamoe,vreme će pokazati da li je on kvalitetan igrač ili ne.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1499 poslato: Mart 18, 2013, 11:37 »
Citat
Vi se nalazite ovde: Mondo > Sport > Fudbal

Stojadinović: Odgovornost za Rikarda je moja!

4 komentara OdštampajMake font size smaller Make font size default Make font size larger 18. mart 2013. 22:27 > 22:29
Sa Pinto sa platom od 200.000 evra, ugovor na tri meseca plus godinu dana. "Niko nije smenjen, niko nije oteran", naglasio Stojadinović.

Burana nedelja u Crvenoj zvezdi i još burniji ponedeljak u Ljutice Bogdana završeni su smenom na klupi trofejnog kluba.

Aleksandra Janković sporazumno je raskinuo ugovor sa crveno-belima, koji su vrlo brzo doneli odluku da Rikardo Sa Pinto bude novi šef stručno štaba. Posle višečasovnog zasedanja Uprave Zvezde novinarima se obratio sportski direktor Zoran Stojadinović.

"Ne bi trebalo kriviti nikoga, splet okolnosti doveo je da budemo na '-11' i nešto je moralo da se menja", počeo je operativac Zvezde.

Glavna tema sastanka Upravnog odbora bila je trenersko mesto u prvom timu. Stojadinović je naglasio da niko nije smenjen, niti da je neko oteran iz kluba.

"Predložio sam trenera koji je jednoglasno prihvaćen i to je Rikardo Sa Pinto! Ugovor je potpisan na tri meseca do kraja sezone plus još godinu dana, uz opciju da ako budemo zadovoljni produžimo saradnju na još jednu godinu pod istim uslovima".

S obzirom na finansijsku krizu koja potresa "Marakanu", novinare je zanimalo na koji način će se naći sredstva za angažovanje stranog trenera i koliko će Sa Pinto zarađivati u Beogradu.

"Stav kluba je da niko ne može da prima više od 200.000 evra godišnje, pa će tako biti i sa Sa Pintom. U utorak kada dođe dogovorićemo tačnu cifru. Ne znam kako će to pravno da bude regulisano, ali biće sve po zakonu. Ljudi iz Uprave pronašli su one koji će donirati novac za dovođenje stranca", objasnio je Stojadinović.

Portugalac zna šta ga čeka i kakve su ambicije Crvene zvezde.

"Više je nego upoznat sa situacijom u Zvezdi. Svesno dolazi u klub i baš to samopouzdanje i hrabrost koje je imao, uticalo je na to ga dovedem. Mislim da Rikardo odaje poverenje i samopouzdanje, mislim da je trener koji je potreban Zvezdi. Ako sam pogrešio, neka ide po mojim leđima".

Ispred Sa Pinta već su izloženi i ciljevi koji se od njega očekuju.

"Cilj je da se u tri meseca konsoliduje ekipa i napravi osnova za iduću sezonu u kojoj ćemo napasti titulu, koja je sada izuzetno daleko", rekao je direktor Zvezde.

Stojadinović je nameravao da angažuje Portugalca bez pomoćnika, ali je bez novi trener crveno-belih insistirao na jednom saradniku. Dogovoreno da on zarađuje 3.000 evra na mesečnom nivou.

Portugalac u utorak u 12 sati dolazi u Beograd, a dan kasnije, u prepodnevnim satima, odradiće prvi trening sa novom ekipom.

(J. T. MONDO - foto: MN Press)