Autor Tema: FK Crvena zvezda 2012/13  (Pročitano 562247 puta)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2012/13
« Odgovor #1530 poslato: Mart 22, 2013, 02:38 »
Ma šta fali, Nenade?  Mogao bi naslov da bude i "Cigani lete u nebo" ... malo šale i razonode    :whistling: .

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1531 poslato: Mart 23, 2013, 05:29 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cTQg9buJJnM[/youtube]
 :D 

da li je bio pijan ili ne ne znam,ali da je stojke mustafa,tu nema dvojbe   :kafa: 

cestitke hrvatima...

na zalost nisam gledao utakmicu,vracao sam se poslom sa juga srbije...video sam samo kratak izvestaj od 3-4min,i koliko sam video,sto su mi i ortaci rekli,hrvatska nije imala ni jednu stopostotnu sansu.i steta je kad dozvolis da te protivnik bez pravih sansi,i bez velike muke,uz tvoje idiotske greske pobedi.kada te razvale nije i zao.miha ponovo briljira sa cudnom postavom...

Molim moderatore sa cisto cergarske komentare da ne truju ostale teme

hvala

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1532 poslato: Mart 27, 2013, 07:54 »
Citat
Čović: Ne moramo u Evropu
B. C. | 27. mart 2013. 17:45 | Komentara: 6
Realnost je da do daljeg isplaćujemo minimalce, ističe potpredsednik Zvezde iako većina zaposlenih u klubu nije spremna na to rešenje

U ZVEZDI nema kraja nevoljama ni na relaciji uprava - radna zajedica. Posle sastanka s potpredsednikom Nebojšom Čovićem, većina zaposlenih nije spremna da prihvati rešenje prema kojem bi klub isplatio minimalce za prethodnih devet meseci, a razliku do pune plate do avgusta ove godine.

- Naša realnost je da do daljeg isplaćujemo minimalce i mislim da su ljudi to shvatili - kaže Nebojša Čović. - Neka ti koji zaposlenima obećavaju više i koji su mnogo zabrinuti za njihovu sudbinu, izađu u javnost pod imenom i prezimenom i kažu da su nabavili novac za isplatu. A ako će neko iz kluba da nas ucenjuje evrolicencom, onda i ne moramo da igramo u Evropi!
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1534 poslato: Mart 28, 2013, 12:03 »
U računovodstvu se već neko vreme nalazi poreska i finansijska inspekcija kao i revizorska komisija. Ne izbijaju iz kancelarija po ceo dan.
Uskoro će se sve znati i nekom će da leti glava  :yes:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1535 poslato: Mart 28, 2013, 02:11 »
Radna zajednica sutra stupa u štrajk (ukoliko ne dobiju plate)

Razmatra se mogućnost da se utakmica ODLOŽI, problem je tehničko-bezbedonosne prirode.

Anti Čovićev lobi pušta priču o njegovom uzimanju 300 000 evra za KK

Luda kuća   :pusiga:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1536 poslato: Mart 28, 2013, 02:28 »
 :clap: :clap: :clap: :aplauz: :aplauz: :aplauz: :palcevi: :palcevi: :palcevi:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1537 poslato: Mart 28, 2013, 03:04 »
Zanimljivo bi bilo videti posledice strajka radne zajednice. Tj. da li bi uopste bile vidljive.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1539 poslato: Mart 28, 2013, 08:58 »
Ova priča se povede svake godine i na kraju se nastavi po starom...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1540 poslato: Mart 29, 2013, 10:00 »
Od jutros povećana blokada na +50 mil dinara.

Juče je radna zajednica potpisala papire da pristaju na minimalac, a da ga dobiju danas. Naravno, kako stvari stoje love nema i sprema se štrajk.
Ljudi su poprilično popizdeli.

Vučić danas dolazi u posetu, samo ne znam kojim povoidom.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1541 poslato: Mart 29, 2013, 01:14 »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1542 poslato: Mart 29, 2013, 01:16 »

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1543 poslato: Mart 29, 2013, 02:39 »
Isplaćeni minimalci radnoj zajednici.  :yes:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1544 poslato: Mart 29, 2013, 06:53 »
Citat
Stojić posle sastanka u Zvezdi: Dogovorili smo se
29 mart 2013 | 15:40

Prvi čovek Fudbalskog kluba Rad Ranko Stojić, ujedno i agent koji zastupa nekolicinu igrača trenutno u pogonu Crvene zvezde, u petak je razgovarao sa potpredsednikom crveno-belih Slavišom Kokezom i sportskim direktorom Zoranom Stojadinovićem.

Povod: Veliki procenti (40 posto) koji sleduju upravo Stojiću od eventualnih prodaja Luke Milivojevića, Aleksandra Pantića i Miloša Dimitrijevića, koje u Zvezdi žele da spuste na podnošljiv nivo. U razgovoru za SPORTAL.RS alfa i omega "građevinara" potvrdio je da je sastanak sa dvojicom funkcionera kluba sa "Marakane" bio konstruktivan i produktivan.

- Razgovor je protekao u pozitivnom tonu, ali nismo pričali samo o procentima, nego i o sadašnjoj i budućoj saradnji dve strane koja bi, pre svega, bila od velike koristi za Zvezdu.

Da li ste pronašli "zajednički jezik" za stvar od ključne važnosti za Zvezdu?

- Vrlo smo blizu toga da se dogovorimo. Napravljen je dogovor, obe strane su iznele svoje predloge, usaglasili smo neke stvari koje će se naći na dnevnom redu Upravnog odbora i tada bi trebalo da budu definitivno potvrđene.

Koje?

- Ne bih sada iznosio detalje, ne bi bilo fer prema ljudima iz Zvezde. Neka oni to kažu.

I Dimitrijević je bio tema razgovora?

- Da, dotakli smo se i statusa Miloša Dimitrijevića. Istina je da Rad ima određene procente i od njegove prodaje, ali ja nikad nisam savetovao njega i uopšte moje igrače na takav korak na koji se on odlučio. Koliko sam uspeo da saznam bio je blizu tima i lično bih mu savetovao da se kroz treninge nametne i vrati u ekipu. Da se dogovori sa ljudima iz Zvezde. Lakše će onda, ako igra, preći u drugi klub na leto. Mnogo je teže igračima bez ugovora da ostvare transfer, nego onima koji imaju priliku da igraju. 

http://www.sportal.rs/news.php?news=97305

ovaj stojic je mnogo ljigav lik,uvek je na dobitku,a uvek se sa njim sve dogovoris  :D
« Poslednja izmena: Mart 29, 2013, 06:54 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...