odmah je vidljiva razlika u odnosu na igru kod demagoga jankovica.nije vidljiva promena u samom kvalitetu igre,sto je i normalno,mnogo se mucimo,ali sto je bitno nije bilo besumucnog napucavanja dugih lopti,nije svaka lopta bila po minut kod milijasa u nogama,i mnogo se vise igralo po bokovima,posebno preko lazovica(kojeg je jankovic svojom neigrom unisti).istina lazovic juce nije bog zna sta odigrao,previse puta nije uspeo da prodje,ali je bio aktivan,uvek opasan po protivnika.moze on i mora puno bolje,ali bio je 100 puta primetniji i agilniji nego kod jankovica.sa druge strane milijas je manje carinio loptu,sto je isto pozitivno.kadu nije krilo,i videla se razlika odmah kada je ubacen u sredinu.
ne slazem se da je ozegovic odigrao lose.decku je ovo prva utakmica i mislim da je bio vise nego korektan.aktivan je bio,trazio je loptu,imao nekoliko driblinga,solidno kretanje.naravno daleko je to od neke fantasticne igre,ali polako,mlad je.
dauda osim da je brzi od mudrinskog nije nista pokazao(bile su price mnogo bolje kretanje od mudrinskog i bolji je sa loptom),i eventualno ako jos jednu pocne i odigra na ovom nivou,vratiti mudrinskog u 11 i polako ubacivati daudu i davati mu priliku da udje u formu.
ne svidja mi se sto mali mihajlovic nije bio u 18,bio je prvi strelac na pripremama,iako kapiram da je pinto njega gledao kao spica sidrasa i da su mudrinski i dauda u prednosti(a da su ozegovic i milunovic fakticki krilni igraci). takodje mali micko mora sto pre da bude vracen u 18,pa i u 11,prosto to zasluzuje.nije mi jasno isto sklanjanje pantica iz 18,decko je jedan od boljih nasih stopera,niti stavljanje mikica na stopera nije nikako jasno.maksimovic je vracen u konkurenciju sada je bio na klupi,i za ocekivati je da ce uskoro biti u 11,jer kvalitetom zasluzuje...