Autor Tema: FK Crvena zvezda 2012/13  (Pročitano 561830 puta)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2012/13
« Odgovor #1830 poslato: Maj 23, 2013, 07:08 »
Sve ozbiljne tuce su daleko od interneta.

Je li bilo ikakvih raskola na sjeveru od 1989.? Ozbiljno pitam.Mislim,vecih razmjera...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1831 poslato: Maj 23, 2013, 07:45 »
Je li bilo ikakvih raskola na sjeveru od 1989.? Ozbiljno pitam.Mislim,vecih razmjera...
koliko se secam vecih sukoba i sranja nije bilo.ne u nivou ovih partizanovih raskola...bilo je sukoba,ali je resavano da kazemo "unutar kuce" .bilo je dosta problema kada je doslo do onog pucanja na stadionu,kada su izbacene hijene sa severa.u stvari zabranjeni su im transparenti na severu.i tu je bilo dosta turbulencija,ali je reseno unutar same tribine.jedno vreme su ih sklonili,ali su se posle nekog vremena ponovo vratili. oni su podgrupa belgrade boysa koji su jedna od jacih grupa,i dosta je tu stvari smirivano da ne bi puklo.
tamo 90-ih se bas ne secam detalja,ali kazem generalno tako vecih razmera kao na jugu na severu nije bilo sukoba.a ranije su na derbijima na severu isto kao i na jugu,tuce bile normalna pojava.hocu reci uvek je bilo tuca i sl,uvek je bilo nekih trvenja i sukoba,ali je nekako resavano...

PS.verovatno ce pera ili mozda laki znati bolje da ti kazu
« Poslednja izmena: Maj 23, 2013, 07:46 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1832 poslato: Maj 23, 2013, 11:08 »
Citat
KRAJ! Kadu, Mikić, Garido i Petković napuštaju Crvenu zvezdu
pre 3 sata | mozzartsport.com
Klub sa Marakane odlučio da ne orduži ugovor sa četvroicom aktuelnih prvotimaca i oni odlaze kao slobodni igrači bez obeštećenja

Trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto je danas praktično raspustio ekipu i najavio nekoliko omladinaca u timu na gostovanju Vojvodini u poslednjem kolu, ali to nije jedina rekonstrukcija ekipe koja će zadesiti crveno-bele. Kako MOZZART Sport saznaje, Crvena zvezda će u narednu sezonu ući bez četvorice standardnih prvotimaca: Kadua, Nikole Mikića, Nikole Petkovića i Luisa Garida.
Na Marakani su odlučili da sa pomenutim kvartetom ne produže ugovore koji im ističu na kraju sezone. Oni će na taj način napustiti Zvezdu kao slobodni igrači bez obeštećenja. Iako se spekulisalo da će Kaduu i Mikiću biti produženi ugovori, to se ipak neće desiti. Kada je zimus dolazio u klub Petković je dobio ugovor do kraja sezone s opcijom da Zvezda može da autmatski produži taj ugovor na još jednu sezonu, ali se ni to neće desiti.
Što se Garida tiče, tu je situacija najjasnija, a to je nedavno priznao i sportski direktor Zoran Stojadinović čije pozicije u klubu su poljuljane. Vezista iz Hondurasa je u januaru stigao na šestomesečnu pozajmicu s opcijom da se na kraju sezone razgovara o otkupu ugvora. Ipak, niti je Garido impresionirao igrama, niti je Zvezda ispunila finansijske obaveze prema njemu. Otkupna cena njegovog ugovora je oko 350.000 evra što je u ovom trenutku astronomska cifra za klub sa Marakane i investicija koja je neostvariva.
Od pomenutog kvarteta, najplaćeniji je bio Kadu čiji godišnji ugovor je iznosio oko 180.000 evra. Mikić je imao četiri puta manju platu, a Garido je za šest meseci na Marakani zaradio oko 30.000 evra.

zao mi je sto nismo probali da zadrzimo kadua,da mu ponudimo 100-120k pa ako pristane super,ako ne srecan put.ipak je on dosta znacio zvezdi u ovoj nasoj ligi.mikicu hvala za sve,posteno se borio,ali je igrac ogranicenog kvaliteta.i bolje je gurati klince.
ja bih garida isto probao da potpisem,ako moze za cifru do 200k obestecenje.jer bi bilo logicno da sada prodamo milivojevica(jedan od retkih za koga mozemo neke pare da uzmemo),i ostajemo sa jednim zadnjim veznim.sto nije dovoljno.treba nam igrac na toj poziciji.garido je solidan igrac,iako i on mora jos puno da napreduje.mislim jos bolje ako mozemo za iste pare da nadjemo boljeg igraca od njega,ali sumnjam.mada definitivno jedna od mogucih opcija bi bio kovacevic iz spartaka,92godiste,zvezdin klinac,koji je ono odlazio u oli sa djuricicem kada su imali 16god.ali eto sansu kod nas nije mogao da dobije.neko drugo resenje iz nase lige ne znam koje bi moglo da bude...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1833 poslato: Maj 24, 2013, 09:06 »
Meni od pocetka ne ide u glavu zasto je taj Garido uopste i dovodjen. Na stranu sto decko ne ume da uradi nista prema napred (sve on napravi kako treba, i ukliza i presece i iznese i onda pad sistema). Imamo resenja na zadnjem veznom, uostalom imas malog Micka koji je nizasta gurnut u treci plan. Za dovodjenje Daude nemam zamerki. Ali ono sto Zvezdi treba najvise jeste ofanzivni vezni. A takav igrac ako zna ipak ne moze da se dovede za kikiriki. Petkovica ne treba ni komentarisati, idi bednice i ne osvrci se. Za Mikica se slazem, borac ali zestoko limitiran, i jos je zbog "dalekovide" transfer politike kluba celu polusezonu igrao na stoperu, ni kriv ni duzan. A sto se Kadua tice, njegov odlazak ce se itekako osetiti. Jeste on lutao sto se tice igre i forme, bilo je problema sa povredama, ali od dolaska Robija on pocinje da igra na visem nivou i ispostavlja se da je bez konkurencije najkreativniji igrac u ovom sastavu. 
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1834 poslato: Maj 24, 2013, 03:16 »

PS.verovatno ce pera ili mozda laki znati bolje da ti kazu

Ja ne znam pravu informaciju, samo je došlo do mene neka ćoškarska priča....
Ne bi da imenujem, baš zbog mogućeg tračarenja
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1835 poslato: Maj 24, 2013, 04:01 »
eno na našem topicu se piše od jutros kak bi možda mogli dovest Mikića...
sačuvaj Bože... :D
kao - najveća preporuka mu ta što je kapetan Zvezde, pa bi to odjeknulo i bili bi još više "na tapeti"... :nono:
a kvaliteta i nije neka...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1836 poslato: Maj 24, 2013, 04:13 »
Laki, kakva je ova priča o sukobu dve struje u upravi FKCZ, nešto ozbiljno ili novinarske patke?

Citat
Verovatno i sam zbunjen svime što se dešava i detaljima koje mu bliski prijatelji Kokeza i Stojadinović prenose s vremena na vreme, prvi potpredsednik Vlade Srbije i "selektor" ove Zvezdine Uprave, Aleksandar Vučić, trebalo bi da ponovo odigra ključnu ulogu u smirivanju strasti kada se bude vratio iz važne državničke posete Rusiji.

Mondo  :smeh1: :smeh1:
« Poslednja izmena: Maj 24, 2013, 04:14 ramkens »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1837 poslato: Maj 24, 2013, 04:33 »
koci,ko da dovede mikica?nije mi jasno...

nisam siguran da je rec o samo 2 struje.samo sto je do sada stalno stojadinovic bio navodjen zajedno sa onima za koje sada kazu da su protiv njega...

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1838 poslato: Maj 24, 2013, 04:44 »
HNK Rijeka...jer smo na toj poziciji sada deficitarni...
samo, teško da bi Mikić pristao doć tamo, iako smo financijski Barca za Zvezdu trenutno...
« Poslednja izmena: Maj 24, 2013, 04:44 kosingas »
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1839 poslato: Maj 24, 2013, 04:53 »

nisam siguran da je rec o samo 2 struje.samo sto je do sada stalno stojadinovic bio navodjen zajedno sa onima za koje sada kazu da su protiv njega...

Ma jasno je da ima više struja, samo pitam da li je situacija tako ozbiljna da će neko uskoro i da leti iz kluba.

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1840 poslato: Maj 24, 2013, 05:03 »
Citat
Zvezda "visi" za Evropu       

24. maj 2013. 15:51> 15:53
Potpredsednik FK Crvena zvezda Nebojša Čović potvrdio da je nastup crveno-belih u Evropi ove sezone ugrožen zbog problema sa licencom.

Čelnik kluba iz Ljutice Bogdana priznao je da je situacija teška, ali da UEFA ima razumevanja, jer je Crvena zvezda bila poštena ranijih godina i uživa poverenje kod vodećih ljudi evropske "kuće fudbala".

Čović smatra da neće biti sramota ako Zvezde ne bude igrala Evropu i da je mnogo veće poniženje za klub veličina duga i neke ranije neizmirene obaveze prema UEFA.

"Pustite nas malo na miru, ne gurajte me pod vodu. Znam da je velika vest, ali dajte mi prostora. Ako ne bude licence, ako pomislite da je sramota, pitajte se da li je sramota što imamo 50 miliona duga i, što je veća sramota, što ni prošle godine nije plaćena licenca", rekao je Čović novinarima na konferenciji za medije.

Problem sa licencom "nije od juče" na šta je potpredsednik nekoliko puta upozoravao od kada je u januaru stigao u klub.

"Upozoravao sam šest-sedam meseci da je moguće da ostanemo bez licence. Nismo vratili novac ni od prošle, zbog nje smo pravili najgore moguće penale kod UEFA i sada je tolerancija minimalna. Kao što vidite nema džakova para, ni šeika, ali nećemo odustati", rekao je Čović.

Potpredsednik Crvene zvezde je naglasio da je Rapid iz Bukurešta ostao bez evro licence, a da crveno-beli nisu jer UEFA još uvek ima poverenja u njih.

"Mi smo bili pošteni i otvoreno rekli da nemamo trenutno novac. Srpski fudbal ispašta jer su neki klubovi pre dve-tri godine tvrdili da nemaju novac, a imali su i to UEFA zna. Mi tako ne radimo i oni to znaju, zbog toga još nismo ostali bez licence".

Poslednji rok i dalje je tajna.

"Nije rok kraj nedelje", naglasio je Čović i dodao: "Reći ću vam kada rok istekne! Da li ću uspeti? Ne mogu da vam obećam. Ne želim da iznosim informacije ispod žita da bih skupljao ekskluzivitet".

Uskoro opširnije...
« Poslednja izmena: Maj 24, 2013, 06:03 NenadBG »
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1841 poslato: Maj 24, 2013, 05:10 »
Ma, za ovo biće para, čisto da se malo kuka u Duletovom stilu.  :)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1842 poslato: Maj 24, 2013, 06:05 »
i ja ocekujem da se nadju pare.medjutim nije ovo bas kukanje bez nekog osnova i samo da bi se pravio spin.do sada smo pare za licencu nalazili novim pozajmicama,sada to navodno nemaju nameru da rade.a ako ne pozajmimo pare,u sustini apsolutno ce do zadnjeg trenutka sakupljati pare.kazem ocekujem da sakcupe,ali je bas jebeno...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1843 poslato: Maj 24, 2013, 06:09 »
Imali ili ne nameru, koja budala bi pozajmila novac Zvezdi?

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1844 poslato: Maj 24, 2013, 06:14 »
Hah, tek sada vidim da smo napravili jedan revolucionarni potez u reformisanju upravljacke strukture kluba: sportskom direktoru je nadredjena troclana komisija koja mora da aminuje svaki njegov potez?! A u njoj sede takvi fudbalski znalci i iskusni vuci kao sto su automehanicar Toncev i mehandzija Kokeza?!  :udaraozid:
"This is exactly what football should be about."