Autor Tema: FK Crvena zvezda 2012/13  (Pročitano 562443 puta)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2012/13
« Odgovor #1875 poslato: Maj 31, 2013, 08:28 »
Moguce da sam u manjini,ali znam dovoljno ljudi koji takodje ne vole 'Stojketa Grobara' pa da sam siguran da nisam lud.

Vec pomenuh maloprije Ivicu Kralja,pa kakav disbalans se nama desio na golu,u svakom zivom smislu,to nije realno.Sa onakve momcine,na ovog...

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1876 poslato: Maj 31, 2013, 09:16 »
ne bih se složio da je Kleo najbolji špic u Srbiji u poslednjih 10 godina.

Jovetić i Tejgo iz Partizana, a Žigić i Pantelić iz Zvezde su po meni ispred.

Al da nam je bio dobar - jeste  ;)

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1877 poslato: Maj 31, 2013, 11:01 »
U golmanskim kvalitetima Kralja i Stojkovića nema neke prevelike razlike. Obojica su mogli da brane čuda, ali i obojica su obeležili i golmanski kiksevi, Kralj je bio i veća kiksara.

Jedino se može pričati o ljudskim kvalitetima, gde je Ivica gospodin čovek u pravom smislu te reči, a ovaj drugi običan isprdak.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1878 poslato: Maj 31, 2013, 11:57 »
Jeste Kralj bio kiksara,ali je skinuo mnogo vise zicera od Stojkovica,kako za Partizan tako i za reprezentaciju.Bukvalno jedini kvalitetan golman,ja mislim od raspada Jugoslavije,pa ovamo.

Sto se tice Klea,Jovetic je bio prerano otisao,Kleo je ostavio mnogo dublji trag.A Tejgo,sta,covjek je odigrao 15 utakmica,kakvo je to mjerilo?

Meni se Kleo svidjao zato sto je bio surovi spic.Dobije loptu,snimi ugao i zvizne je tamo.Bez previse filozofiranja,fantastican osjecaj za gol,jednostavno golgeter.Takvog ubicu nismo imali od Kezmana.

Sreca pa uzesmo 3,2 miliona za njega i usrecismo se.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1879 poslato: Jun 01, 2013, 12:12 »
Kleo je bio daleko bolji tehnicar od Tejga, kompletniji igrac, imao je bolji smisao za igru, znao da odigra pas, da zadrzi loptu, povuce kontru, imao je sjajan sut, njuh za gol, ali povrh svega sposobnost da sam sebi stvori poziciju za isti... brzina mu je bila velika mana...

sa druge strane Tejgo je(pricam iskljucivo po onome sto je prikazao kod nas) "kralj sesnaesterca" a o ovim nekim tehnickim i taktickim elementima kao kod Klea, ni govora... fizicki je bio daleko bolji od Klea, te je kao takav bio stvoren za ovu nasu ligu, gdje mi uglavnom igramo u sesnaestercu protivnika...

Ako uzmemo sve u obzir, i zanemarimo broj utakmica i koliko je ko donio trofeja, uspjeha i radosti Partizanu, ipak bi se reklo Kleo>Tejgo...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1880 poslato: Jun 01, 2013, 11:23 »
Nadam se da će i meni sada isplatiti neki dinar  :zbunjen:

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1881 poslato: Jun 01, 2013, 11:41 »
Samo se nadaj.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1882 poslato: Jun 01, 2013, 11:58 »
Sreća u nesreći što sam u boljoj pregovaračkoj poziciji sa ovima koji nešto rade u CZ (njih 4-5) dok ovi ostali paraziti em se ne vide, em ništa ne rade, em prave nove račune.

Neka mi je Bog u pomoći...  :mukica:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1883 poslato: Jun 01, 2013, 12:09 »
Pusti menicu.  :yes:
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1884 poslato: Jun 01, 2013, 01:55 »
Sreća u nesreći što sam u boljoj pregovaračkoj poziciji sa ovima koji nešto rade u CZ (njih 4-5) dok ovi ostali paraziti em se ne vide, em ništa ne rade, em prave nove račune.

Neka mi je Bog u pomoći...  :mukica:

sta se rtaspravljas, uzmi im stadion, pa da sadimo kukuruz secerac

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1885 poslato: Jun 03, 2013, 11:07 »
Ja bih ipak posadio novu travu   :cigara:   .

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1886 poslato: Jun 04, 2013, 12:14 »
Citat
DRAMA NA MARAKANI: Stojadinović ostaje jer Zvezda ima prečih, gorućih problema!
pre 48 minuta | mozzartsport.com

"Ja koliko znam mi imamo sportskog direktora i trenera", rekao je Slaviša Kokeza, a njegov stav ispratio je i Nebojša Čović, koji je rekao: "Nijedna reč nije bila o Zoranovoj smeni"

Posle petočasovne drame na Marakani, sastanak Upravnog odbora Crvene zvezde konačno je završen. Tokom prethodne dve nedelje konstantno se spekulisalo o odlasku Zorana Stojadinovića sa mesta sportskog direktora crveno-belih, ali, posle veoma iscrpljujućeg sastančenja iza zatvorenih vrata našeg najvećeg stadiona stigla je vest da će Stojadinović i sutra uredno dolaziti na posao i svoju kancelariju. Ono što je najviše začudilo sve prisutne novinare jesu reči Slaviše Kokeze i Nebojše Čovića, koji su istakli da "nije bilo ni reči pomena o odlasku Zorana Stojadinovića".
Prvi je na vrata izašao Kokeza, koji je na pitanje novinara da li je Zvezda smenila sportskog direktora začuđeno odgovorio:
"Koliko ja znam Crvena zvezda ima sportskog direktora i trenera".
Nešto razgovetniji bio je vidno umoran Nebojša Čović, koji je tihim i smiren glasom rekao:
"Ne, nijedna reč nije bila o smeni Zorana Stojadinovića. Imamo toliko problema da se toga nismo ni dotakli. Možemo samo da pravimo kratkroročne planove i premošćavamo dane koji su pred nama", rekao je Čović.
Potpredsednik Crvene zvezde imao je komentar na konstantno nagađanje medija o odlasku aktuelnog sportskog direktora.
"Ja ne mogu da utičem na priče beogradske čaršije. Svi znamo da je Crvena zvezda najveća 'zvečka' u medijima. Pojedine stvari koje mediji objavljuju su tačne, ali većina ne", dodao je Čović.
On je potom i prokomentarisao i scene koje su mediji mogli da primete u kancelarijama Dragana Džajića i Zorana Stojadinovića, kako pojedini članovi UO vode odvojene rasprave, a na konkretno pitanje ima li sloge među ljudima iz samog vrha Zvezde, Čović je rekao:
"Vežbamo. Vežba se sloga. Kao i u svakoj porodici".
Takođe, na pitanje da li je UO podeljen na politički i sportski deo, Čović je bio kratak.
"Ja to nisam primetio".
On je potom otkrio i nekoliko interesantnih detalja, kao na primer da je bivšem treneru, Robertu Prosinečkom isplaćeno 120.000 evra duga, kao i da se veći deo majske rate Gasproma iskoristio za namirivanje dugova prema drugim klubovima, kao što su Sloboda i Borac.
Verovatno i najbitnija informacija koju je Čović podelio sa novinarima jeste i da je trenutni dug Crvene zvezde oko 40 miliona evra.
Uz to, potpredsednik kluba sa Topčiderskog brda dotakao se i teme vezane za stanje u omladinskoj školi.
"Mi moramo da izvršimo podhitnu reorganizaciju omladinske škole, da se ta deca vežu za klub kako se ne bi ponovili primeri iz prošlosti", podvukao je Čović.
Suma sumarum, pred Crvenom zvezdom je veoma težak period, u kojem će rukovodeći faktori u klubu morati da odrade vraški težak posao kako bi posrnuli gigant konačno stao malo na noge. Koliko je situacija teška govore i dešavanja sa UO, gde je gotovo pet sati vođena rasprava samo u vezi daljeg funkcionisanja Zvezde.
(FOTO: MN Press)
« Poslednja izmena: Jun 04, 2013, 12:16 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1887 poslato: Jun 04, 2013, 01:52 »
MI SMO CIGANI, NAJJAČI SMO, NAJJAČI!

Jebi smrdljive, vojne čarapeeeeee... i tako dalje. Ko god ima dovoljno godina da se seća idiotske JNA koja je imala i svoj SD koji se zvao Patlidžan - OK. Ovi mladji - ne osudjujem ih, ali, ipak, momci, dajte, pročitajte nešto! ideologija, komunizam ili JNA vama ne znače NIŠTA. Pa vi ste CAREVI!!! PWC, Tufi i kompanija... kako  vas, bre, nije stid ??? ? Za Deneba mi je već jasno... lik je kamedonac i ljubi burek i debelu svinju. Ali VI??
« Poslednja izmena: Jun 04, 2013, 01:53 nyc »

Van mreže Mile

• Starosedelac
  • Ugled: +143/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1888 poslato: Jun 04, 2013, 01:55 »
trile opet popio previse fostera, a nije ni 8 navece  :yes:

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil