Kakva utakmica! Prica se nastavlja,istim intenzitetom kao prethodnih godina
Timski,naravno,ima jos dosta da se radi. Skockace Dule ovu ekipu nevidjeno,samo se nadam da ce biti na vrijeme da odemo u Top 16. Ovakvu ekipu nismo imali godinama,ovo je suvo zlato.Samo strpljenja naseg (ne jos puno ocigledno) i njihovog rada.Dobro su neki primijetili,greota je sto ovakva ekipa nema jednu kvalitetnu cetvorku.Novica bi tako fino pao,ih...
Opet me odusevio Vesterman. Uzivanje je gledati covjeka na terenu,opet,na momente steta sto nema iskusnije centre za saradnju,nekoliko puta mu nisu ukapirali vrhunske asistencije.Koliko stabilnosti,znanja i tehnike,odlican kosarkaski mozak,a jos ima i sut...kakvo istrcavanje iz bloka i pogodak za 3,ja sam prezadovoljan.Covjek je igrao 42 minuta,nemojte uzimati za zlo one greske,vjerujem da nije mogao na noge da se drzi.Potencijal za najboljeg pleja u Partizanu u zadnjih 20 godina.Bez precerivanja.
Bogdanovic! Sta tu reci.Ovolika poredjenja sa Novicinim promasajem i suzama su vise nego na mjestu.Odlicno je odigrao,plus ima petlju da uzme stvari u svoje ruke (ne racunajuci zadnji sut koji mu je dodijeljen),a igrom u odbrani ocigledno objasnio zasto Andjusic vec drugu sezonu uglavnom grije klupu.Suvo zlato.
Centri uopste nisu losi.Kapiram da smo za njih najrigorozniji jer su njihovi prethodnici u Partizanu postavili visoke standarde i sad prakticno zahtijevamo da nam centri budu medju najboljima u Evroligi.Ovi momci ne mogu izgurati bas toliko ove sezone,ali stvarno moramo bit zadovoljni sa onim sto vidimo do sad.
Lucica ocigledno skautirali i zaheftali,morace da nauci da igra sa tim.Ove sezone ce ocigledno biti glavni igrac,valjda ce se brzo prilagoditi na to da vise nije epizodista vec nosilac igre.
Prava steta za bodove,mogli smo ih uzeti tamo dje Bamberg i Lietuvus sigurno nece.Sta da se radi,idemo dalje,da se malo podignu na gostovanjima.