Autor Tema: KK Partizan 2012/2013  (Pročitano 431591 puta)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2012/2013
« Odgovor #450 poslato: Oktobar 22, 2012, 08:39 »
Vujosevic na ovom predavanju sto je bilo u PG,onako zavijeno rekao da ce Novica kod nas kad se oporavi.Ja sam to tako shvatio  :)

Gordonu se svakako odbrojavaju poslednji dani.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #451 poslato: Oktobar 22, 2012, 08:57 »
Evo i snimka doticnog dogadjaja:

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=aK_9n7QU8us[/youtube]
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #452 poslato: Oktobar 22, 2012, 11:09 »
Vujosevic na ovom predavanju sto je bilo u PG,onako zavijeno rekao da ce Novica kod nas kad se oporavi.Ja sam to tako shvatio  :)

Дало се на овом снимку приметити да упијаш сваку реч. За разлику од Маркише који је блејао на телефону, али га то није спречило да се касније прогура како би се сликао са Дулетом и окачио на фејс.  :)
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #453 poslato: Oktobar 23, 2012, 12:34 »
Ne seri da si sve odgledao?  :zbunjen: :))

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #454 poslato: Oktobar 23, 2012, 07:39 »
Pratio sam ja šta on priča  :D
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #455 poslato: Oktobar 23, 2012, 10:06 »
Ovo je vec fazon da li da verujem policiji ili svojim ocima

http://www.b92.net/sport/kosarka/nlb_liga.php?yyyy=2012&mm=10&dd=22&nav_id=654106

:smeh3:
Oprem dobro

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #456 poslato: Oktobar 23, 2012, 11:46 »
Koji ono rece 'ocete li vi da vjerujete tamo nekom snimku ili ovome sto vam ja pricam?'  :smeh3:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #457 poslato: Oktobar 23, 2012, 12:17 »
Citat

vijesti.me
Zakazala Posebna  jedinica policije?Ratne scene iz “Morače” preksinoć, vjerovatno, ne bismo gledali da pripadnici Posebne jedinice policije nijesu zakazali prilikom obezbjeđenja navijačkih grupa u dvorani.Prema planu obezbjeđenja svih utakmica, a posebno onih sa visokim rizikom, Posebna jedinica policije zadužena je za bezbjednost unutar borilišta, tako da je ključno pitanje šta su radili prije početka utakmice, odnosno, gdje su bili kada su “varvari” krenuli stolicama, bakljama i petardama u napad na dio, gdje su bili “grobari”.Taj ključni propust, najvjerovatnije, uslovio je nove greške, koje su kasnije ispravljane pendrecima po kičmama navijača na stepenicama dvorane i  na ulicama oko “Morače”...Upravo zbog očiglednih propusta prilikom obezbjeđenja meča, direktor Uprave policije Božidar Vuksanović tražio je juče rano da mu se dostavi hitan izvještaj.Analizu je tražio od komadanta PJP Zlatka Malikovića, a u narednim danima znaće se u kojoj mjeri su napravljeni propusti i da li je bilo prekoračenja ovlašćenja prilikom policijske akcije.Osim zakašnjelog “obruča” oko navijača u dvorani, čini se da  je bilo još najmanje pet-šest očiglednih propusta tokom obezbjeđenja utakmice.Prema planu obezbjeđenja  mečeva visokog rizika, osim PJP, u dvorani bi trebalo da bude makar 200 redara, a preksinoć ih je u “Morači” bilo nekoliko puta manje.Takođe, ostaje pitanje zašto su pripadnici PJP u prepoznatljivoj opremi - “kornjača” prvo krenuli ka “grobarima” i  čini se, bespotrebnom upotrebom sile, izbacili navijače Partizana iz dvorane.Pitanje je i zašto su poslije 10-ak minuta, demonstracijom sile, ispratili sa tribina i “varvare”, nakon čega je ispred dvorane i u okolini nastao haos, što se kosi sa svim bezbjednosnim propisima policija u svijetu.Ko je u PJP naredio da se navijači izbace van dvorane? U dvorani je bilo očigledno da je to policija uradila stihijski, doduše pendrecima, iako to od njih u tom trenutku nije zahtijevao delegat Nikola Lepetić, kao ni sudije meča.I na kraju, ključna stvar je da li će se iz analize grešaka obezbjeđenja ovog meča možda neko kazniti zbog propusta u PJP da se na nekom drugom sportskom događaju ne bi dogodile neke gore, tragične scene.

http://www.vijesti.me/sport/domacin-je-krivac-ne-zelim-da-prejudiciram-kaznu-clanak-97156

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #458 poslato: Oktobar 23, 2012, 12:51 »
Ali scene kad policajci utrcavaju na teren i u jednoj ruci drze pendrek i beretku, a drugom pokusavaju da stave kacigu na glavu  :smeh3:
A utrcali su toliko stihijski i neorganizovano da bi im africka plemena pozavidela  :D

Stvarno su ovi Ivicini pretorijanci vec doktori nauka za vecinu policija na svetu  :palica:
Oprem dobro

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #459 poslato: Oktobar 23, 2012, 02:19 »
Citat
"Incident je počeo tako što su prvo navijači Partizana ušli na teren, a potom su probijajući kordon redarske službe navijači Budućnosti učinili isto. Obe navijačke grupe su potom nasrnule na policiju",

ali ovo je hajlajt...  :smeh4:
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #460 poslato: Oktobar 23, 2012, 02:53 »
Veliki strucnjak Vlade Jovanovic dobio pedalu u Donjecku

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #461 poslato: Oktobar 23, 2012, 03:24 »

Momak je (ako se može nazvati tako) 97. godište. Kako su ga ova 2 smrada krvnički tukla to je bruka...
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #462 poslato: Oktobar 23, 2012, 06:21 »
Ovi iz obezbjeđenja ili interventna?

ima još slika na ovoj stranici, https://www.facebook.com/media/set/?set=a.511818438828492.123655.100000010225224&type=3

reklo bi se da ga je najviše tuklo obezbjeđenje...  sramota za Varvare da su ovako ostavili momka koji je očigledno bio preplašen situacijom...

Ovakvih slučajeva je bilo na obje strane, i to baš su tukli one koji nisu uzvraćali... 
dosta je tu bilo djece(pod "djecom" smatram 96 pa ispod) ali i starijih od njih koju su bili zbunjeni i uplašeni sa svim ovim, nespremni za ovakve situacije, pa su stajali kao ukopani u mjestu...

na ovakve utakmice se jednostavno ide sa razmišljanjem(barem je kod mene taj slučaj) da je mogućnost da se dogodi neko sranje potpuno realna i da treba biti spreman na to... čim sam vidio da nam se interventna približava shvatio sam da je đavo odnio šalu i da samo treba bježati glavom bez obzira...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #463 poslato: Oktobar 23, 2012, 07:52 »
Ne seri da si sve odgledao?  :zbunjen: :))

Добро је предавање.  :)
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #464 poslato: Oktobar 25, 2012, 10:37 »
I?  :)

U normalnim okolnostima,ocekivati pobjedu na gostovanju,jos u Litvaniji bi bilo nerazumno.

Medjutim,mislim da ne postoji bolji trenutak nego da napravimo kljucni brejk u grupi sad.Sve nam se poklapa.

:palac: