Autor Tema: KK Partizan 2012/2013  (Pročitano 431050 puta)

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2012/2013
« Odgovor #525 poslato: Novembar 02, 2012, 12:11 »
samo da dobiju sutra ritasa

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #526 poslato: Novembar 02, 2012, 01:50 »

Jebati mu nanu naninu u Pioniru.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #527 poslato: Novembar 02, 2012, 02:33 »
Da kažem i ja neku.  :cigara:

Najzad imamo masu šutera koji mogu da iskoče u svakom momentu. Pre dve godine nismo imali ništa ni približno u top 16. Odlično selektovana ekipa, vidi se da debeli radi posao kako se samo može poželeti i ne bi me čudilo da nagrada za naj trenera opet ode kod njega, kao i prestižna nagrada za obaranje rekorda za izrečene psovke u jednoj minuti bez uzimanja vazduha.

Potez koji je mene na početku oduševio je raskid sa Bešovićem i Miljenovićem. Apsolutno kao da su mene pitali. Ne produžetak saradnje sa Katićem, Perom kapitenom i Kecmanom je bio očigledan signal da se sprema ludilo u klubu. I bi tako.
Svi sada strepe od ove dece, a to je ono što treba. Još kada bi mogli da održe bar dve sezone ove junake, EL titula, čini mi se, nikad nije bliža!

Sinoć ponovo nismo imali sreće, koja nas generalno prati još od momenta kada Teo nije pogodio obruč u Parizu. Valjda će doći i tom prokletstvu kraj, koliko već u narednih tri utakmice.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #528 poslato: Novembar 02, 2012, 06:01 »
ono sto sam gledao(posto mi je dosla sestra od tetke koju nisam video par meseci,pa sam sa njom pricao),a odgledao sam oko 60% utakmice,ali ne tako pazljivo, partizan je odlicno odigrao,svaka cast.mislim da je ovom igrom prevazisao sva ocekivanja i svojih navijaca,a kamoli protivnickih  :)) 

posebno je neverovatna zrelost u partizanovoj igri i vera u sebe,iako su sve to izuzetno mladi igraci.kada su svi mislili da je barselona prelomila i kada bi i jaci i puno iskusniji timovi od partizana se slomili,partizan je nastavio da igra svoju igru,i jos jace i sa vise zelje i htenja...
po meni je andjusic pokazao da ga dule neopravdano toliko zapostavlja.mislim da je on vanserijski suter i da i te kako zasluzuje da ima svoju rolu u ovom partizanu.mogu donekle da razumeem da je dule bacio karte i sve stavio na bogdana,ali opet mislim da je andjusicu neopravdano data ovako epizodna uloga.mislim da ima mesta za obojicu,a andjusic je to pokazao i sinoc.
musli odlican,raduje ovakav njegov napredak,mada je on to pokazao vec pred kraj prosle sezone u meginom dresu,a sada nastavlja taj uspon,i to na dosta visem i ozbiljnijem nivou.
bertans juce fenomenalan,mada je i dalje bez kontinuiteta,ali sve cesce pruza dobre partije,i pokazuje talenat i kvalitet koji se jos u olimpiji videlo da ima...

partizan juce nije imao ni srece,ali mnogo vise iskustva,glupe greske su ga kostale poraza,a ona uertasova trojka od tablu ulaz jednom u 100 pokusaja,ali i partizan je odmah vratio trojku od tablu,tako da koliko god barsa ubacila neke neverovatne slucajeve,imao je slicne i partizan,a iskustvo i ipak suvi kvalitet je presudio...

sve u svemu kao sto rekoh svaka cast partizanu,u dve utakmice protiv najjacih protivnika su nesrecno izgubili i odigrali dve vrhunske utakmice.kad bi ova ekipa partizana ostala duze na okupu,bila bi naravno konkurentna svim najboljim evropskim ekipama,ali pitanje je koliko je takav scenario realan...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #529 poslato: Novembar 03, 2012, 12:39 »
Evo samog pocetka dominacije  :palac:

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=FWq-8jolcX0&feature=player_embedded[/youtube]
[youtube=622,350]
http://www.youtube.com/watch?v=M9HlaNRSRcM&feature=relmfu[/youtube]

Rakocevic,Kuzmanovic,Bakic,Milojevic,Okunski

Vujanic,Scepanovic,Petrovic,Stanojevic,Krstic
« Poslednja izmena: Novembar 03, 2012, 12:45 Напад у Фаулу »
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #530 poslato: Novembar 03, 2012, 01:57 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=urmHoBBN-hY&feature=share[/youtube]

Jesam vam rekao da ce ovo govno da krade  :smeh3: :smeh3:
Skloni to  :aplauz: :aplauz:
Oprem dobro

Van mreže Nebojsa

• Član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #531 poslato: Novembar 03, 2012, 11:28 »
Dule u poslednje vreme ima pik na kamermane i tonce  :D

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #532 poslato: Novembar 04, 2012, 05:45 »
Jebote, ovaj Cakarevic je decko debil.. Udje i momentalno napravi sranje.. Pod hitno ga skartirati..
Oprem dobro

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #533 poslato: Novembar 04, 2012, 07:52 »
Dobroe, i pored loše igre pobeda na neugodnom gostovanju.
Anđuša rutinski. :clap:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #534 poslato: Novembar 04, 2012, 10:50 »
nezgodno gostovanje partizana i jos jedna pobeda.pokazuju da nastavljaju da rastu i da drze formu na visokom nivou...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #535 poslato: Novembar 05, 2012, 02:47 »
Kako smo ih rutinski odradili, sprema se opasna dominacija jadranom u narednih par godina. 

Milutinov koji je kraj 94. dobija minutaže protiv Vujčića  :aplauz:
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #536 poslato: Novembar 10, 2012, 09:33 »
popusili juce i nema vas misevi nigde da se javite  :whistling:

10 minuta sam pizdeo, sto je napredak i to veliki  :cigara:

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #537 poslato: Novembar 10, 2012, 11:04 »
Vidis kako je sve nas kolektivno razjebao poraz, mozes misliti sta je tek s igracima..
Oprem dobro

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #538 poslato: Novembar 10, 2012, 11:16 »
E ne znam...mnogo bolan je bio udarac sinoc.

Budim se jutros,sunce,prelijep dan,sve odlicno i petnaestak sekundi kasnije se sjetim sta smo napravili...pffffff...

Nista...dobiti Bamberg tamo,a kuci 2-3 i eto.Jeste da je sad pritisak jos veci i nemamo pravo ni na jedan kiks,ali sta da se radi,ima samo jedan izlaz...top 16  :)

Van mreže sh1

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #539 poslato: Novembar 10, 2012, 04:17 »
popusili juce i nema vas misevi nigde da se javite  :whistling:

Evo javljamo se :)