losmi majke ti koje zamerke i kritike su mu na mestu?bas bih voleo da znam...
one koje se ticu finansijske pomoci srpskim klubovima i po kojoj je KK Partizan u istom kosu sa ostalim ekipama, a neke dobijaju jos i vise.
To je izvan svake logike, narocito sto ne postoji stara Crvena zvezda, nego neka hibridna tvorevina za koju vi i sami znate da nije vas stari klub.
Ali gde prestaje logika tu pocinje Srbija
Aha, znači sad je odjednom NAJVEĆI problem to što zvezda ili Radnički od Države dobijaju više od Partizana, i to je, naravno glavni uzrok slabijih rezultata KKP?Recimo da je tako, A NIJE....Kako to da se protumači?Ja recimo to mogu da protumačim kao "sposobnost" uprava KKCZFMPDiva i KK Radnički KG, odnosno "nesposobnost" Uprave KKP da "nađe" pare.Ali, naravno, svoju "nesposobnost" i svoje eventualne greške koje su možda dovele do nekih poraza (btw. ako se ne varam to su sve oni isti ljudi koji su u KKP već 10 i viš godina) ne žele da prikažu, nego je najlakše optužiti druge (Državu, šta god da to značilo) da više daje drugima, koji to, eto kao ne zaslužuju.Naravno, ta priča se protura isključivo u momentima Partizanove nazovimo je "krize"....dok će se u slučaju osvajanja titule vrlo brzo zaboraviti....kao što je bilo godinama unazad.......Od Jugoslovenskog sportskog društva....preko Derviša.....do "pipanja" sudije....Krug je zatvoren!...I da ne zaboravim...bilo bi interesantno sabrati sve kazne koje je KKP platio zbog ponašanja D.V.-s.....ubeđen sam da bi se dobila baš dobra cifra....
Naravno da je problem kad je žutilo trpalo lovu u KK Partizan sve je bilo čisto i po zaslugama...
Lađa,jel znaš ti koje stranke su članovi Vesić,Žeželj i Žika Pauk ...
Znam DS pa šta?
Jedni su upropastili Zvezdu ti što si ih naveo dok su drugi pumpali lovu u Partizan...
Promenila se vlast sad ovi novi Vučić i co imaju neke svoje favorite Zvezdu(FMP Limenka Frankeštajn kako je već zovete) i Radnički (Verko URS Mlađa ekipa)
Ne znam čemu se čudimo ko Mara krivom kurcu kad je svima jasno da ni jedni ni drugi ne bih opstali da nema politike i države bilo u kom trenutku pričamo....ne bih se čudio da Partizan(mada mu to ne želim) sad prođe kao Zvezda dok je DS vladao..da joj se tobože pomaže a da se s druge strane upropasti...
Sad odjednom tučemo Partizan u košarci,vaterpolu....fudbalu (ajd ovo nije bilo tako retko pre)
a do prije godinu dana nismo ni u pljuvanju u dalj mogli da prismrdimo.
Znači sad je Zvezda miljenik režima.....Partizan je sad visibaba...Šta je to čudno?!Pa ipak je to Srbija nema tu poštenih ni nevinih samo podobnih u datom trenutku..