Autor Tema: KK Partizan 2012/2013  (Pročitano 431176 puta)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2012/2013
« Odgovor #1155 poslato: Januar 07, 2013, 11:08 »
Ono što sigurno znam je da je Lovernje bio veoma dobar u tih 7 utakmica koliko je odigrao za Valensiju. On je bio angažovan da nadomjesti izostanak Faveranija i Liščuka, što je i uspjeo. U meču ACB lige je postigao i trojku za pobjedu Valensije.
Na njihovom forumu navijači su bili prilično nezadovoljni kad se saznalo da potpisuje za nas.

To da li je bilo nesporazuma sa saigračima i koliko je Leo uticao na njegov dolazak u Partizan, zaista ne znam, ali ovo što sam naveo u prvom pasusu je 100% tačno.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1156 poslato: Januar 07, 2013, 11:19 »
nema ni mita ni realnosti o ne znam cemu.postoje objektivne stvari, a to je da kako sam vec nekog slusao da je pricao,da u francuskoj se ne okrecu bas neke velike cifre,i da smo mi i te kako konkurentni francuskoj,i da su njihovi igraci poceli da dolaze na ove prostore,pri tom tamo ima dosta kvaliteta. naravno da ce neki igrac koji bira klub u obzir uzeti sve aspekte,pa tako moze da se desi da neko dodje za 10-20% manju cifru u partizan nego sto moze da dobije negde drugo,zato sto racuna da ce tu dobiti pravu sansu,tj da ce imati dobru minutazu i ulogu u timu,i da ce igrati el.znaci on mozda negde moze da dobije nesto vise,ali pitanje kakvu ulogu i da ko zna u kom pravcu mu onda moze otici karijera...naravno kao sto sam rekao on moze da pristane na 10-20% manje(pri tom nije tu partizan jedini izuzetak u evropi),ali sigurno nece doci za duplo manje para,i za neku sicu,to su samo bajke duleta i navijaca partizana.

A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1157 poslato: Januar 07, 2013, 11:25 »

a prica o nekakvom mitu o partizanu,naravno vise nego smesno...

Taj post o mitu je napisao zvezdaš, a na grobar sa tog foruma, ako na to ciljaš  :))
« Poslednja izmena: Januar 07, 2013, 11:25 ramkens »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1158 poslato: Januar 08, 2013, 08:59 »
ma nisam znao ni odakle je citat ni nista.tako da sam iskljucivo komentarisao napisano,a ne dal je ovaj ili onaj izvor...  ;)
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dejan NS

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1159 poslato: Januar 08, 2013, 11:35 »
Mit naravno.
Ali posto je ovo Srbija - zemlja mitova, tako je veliki deo populacije "popusio" tu pricu o treninzima u KKP kod Gospodina Vujosevica.
Sasvim je normalno, da svaki  profesionalni igrac sa odusevljenjem ocekuje dril na treninzima od po 3-4 sata, treniranje u 6 ujutru posle poraza od lokalnog rivala, lepe reci svog trenera i sva ostalo uz to....
Al kad bi se zajebavali....
A Vi ostali i dalje verujte.......evo i Novica je bio toliko odusevljen mogucnosti da ponovo ima "casove ljubav" - pa je otisao u Megu
Nina i Nađa

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1160 poslato: Januar 08, 2013, 12:06 »
Dobro,dobro,shvatili smo.

Igraci dolaze u KK Partizan iskljucivo zbog dobrih finansijskih ponuda.

To sto je Partizan medju 10 najvecih klubova Evrope,sto svake godine igra Evroligu,jednu od najjacih liga Evrope i to sto se posle Partizana potpisuju itekako dobri ugovori sto se stranaca tice,to nema ama bas nikakve veze.Ni to sto taj Partizan bije glas po cijeloj Evropi da se ovdje vrhunski radi.Ni to sto ce stranac u Partizanu dobiti odlicnu minutazi,sve to ukupno zaista ne utice puno.

Eto vam pa vjerujte...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1161 poslato: Januar 08, 2013, 12:09 »
Mislim da je Vujosevicev trenererski rad nesporan i cenjen je i od protivnika. Slicne metode imaju i mnogi drugi, Obradovic npr. nije nimalo blag ali nesto stoji iza njega. Culi smo da ni Pesic nije nezan kada je teren u pitanju.

Ono sto je Vujosevicev problem je to sto manire sa terena i treniga prenosi u citav svoje zivot. Kako po konferencijama za medije, tako i u komunikaciji sa sportskim protivnicima, sudijama, javnosti uopste.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1162 poslato: Januar 08, 2013, 12:12 »
Za Novicu nije bilo para, ali da smo prošli u top 16, završio bi sezonu kod nas. Mega mu služi samo kao zagrevanje, zadržaće se do kraja februara, odigrati 2-3 utakmice, a zatim će odabrati neku ponudu.

A to što mladi igrači hoće da dolaze u Partizan za manju kintu, pa se sad to prenelo i na strance nije slučajnost, poput Lea koji se godinama divio Partizanu (pitajte mu onu slatku curicu zašto je morala da se doseli ovde), jebiga gledala deca kako godinama padaju Pao, Barsa, Real, Makabi, Olimpijakos, Siena. Jbga znam ja da vas institucija boli  :))

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1163 poslato: Januar 08, 2013, 12:18 »
Ja ne znam kako je toliko neshvatiljivo da igrac potpise za manje pare ako mu je taj klub bolja prilika nego neki drugi? Kakva je to teska filozofija da ga navijaci Zvezde ne mogu ukapirat? Non stop se poteze ta prica,pravi se sprdnja sa tim,ja ne znam zasto  :zbunjen:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dejan NS

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1164 poslato: Januar 08, 2013, 12:27 »

To sto je Partizan medju 10 najvecih klubova Evrope,sto svake godine igra Evroligu,jednu od najjacih liga Evrope i to sto se posle Partizana potpisuju itekako dobri ugovori sto se stranaca tice,to nema ama bas nikakve veze.Ni to sto taj Partizan bije glas po cijeloj Evropi da se ovdje vrhunski radi.Ni to sto ce stranac u Partizanu dobiti odlicnu minutazi,sve to ukupno zaista ne utice puno.

Eto vam pa vjerujte...
Jel ti (i ostali mitomani) kapiras RAZLIKU izmedju svega ovoga navedenog (sto je potpuno TACNO) i "prica" kako se u Partizanu super trenira (sta god to znacilo) , kako KKP ima najbolje navijace i sl ??? ?

Ispada da se u ostalim klubovima radi slabo :udaraozid:
« Poslednja izmena: Januar 08, 2013, 12:29 Dejan NS »
Nina i Nađa

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1165 poslato: Januar 08, 2013, 12:59 »
A kako ce ovo boldovano biti tacno ako se ne trenira 'super'?

Je li Partizan to postao zato sto se trenira isto kao u ostalim klubovima? Ili je imao para koliko i ostali klubovi,sta?

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1166 poslato: Januar 08, 2013, 01:13 »

Eto vam pa vjerujte...
e ovdje si ubo u sridu!!!  :aplauz: pravi poligon za razvoj stranaca,dok krštenog domaćeg reprezentativca niste izbacili još od Novice...
čak je i raspala Zvezda uspjela pridodat Kešelja i Bjelicu,danas-sutra i Nedovića te Cvetkovića...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1167 poslato: Januar 08, 2013, 01:19 »
Pa razigravamo americku reprezentaciju vec godinama.

Necete valjda opet o tome?

Ja ne navijam za fabriku igraca vec za klub.I naravno reprezentacija mi je u poredjenju sa Partizanom nebitna.

Bravo za Bjelicu i Keselja.I za Nedovica i Cvetkovica.Koje ste uspjehe ostvarili sa tim reprezentativcima?

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1168 poslato: Januar 08, 2013, 01:24 »
naravno da neću,fućka se meni...
samo mi je smiješno da klub tolikog ugleda u Europi,zadnjih godina niti izbacuje reprezentativce,niti stvara mlade igrače iz vlastitog pogona...
onog Bešovića već duže vrijeme gledam samo kao dodavača ručnika,a gdje su i drugi igrači iz podmlatka?!
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1169 poslato: Januar 08, 2013, 01:46 »
Deca vise u Beogradu ne igraju basket. Bice da se u tome krije razlog, secam se doba kada sam ja bio zagrizen i kada uporedim sa sadasnjicom :( .

Nije kriv tenis, to je preskup sport i maalo je onih koji to mogu da priuste deci, vremena su se promenila. Ranije smo imali samo loptu i igraliste, sada su izbori  mnogo veci, ali ne i bolji.

Znam koliko sam ja voleo basket, uostalom jos negde cuvam sve postere koji su mi bili u sobi. Cuvam i dres Divca iz Sarlota, secam se snimaka NBA finala Houston-Orlando na SOSu, secam se da sam u popodnevnoj smeni u uvek pravio pauzu u ucenju u 15do 11 samo da bih poslusao NBA rezultate na SOSu.
« Poslednja izmena: Januar 08, 2013, 01:50 djordje »